|
За що ми любимо Інвестора_К? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: П'ят 26 гру, 2025 19:56
Вадиме, якщо ви вважаєте, що я розумний то пишіть про це. Вам будуть +. Можна навіть у перервах між блюванням. Це ОК для Вас.
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 920 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 гру, 2025 19:59
Investor_K написав:Завтра буде 27 грудня 2025 року. Я впевнений, що це буде субота. Завтра точно будуть відключення світла. Завтра гратимуться матчі АПЛ. Завтра Ви дізнаєтесь про те, про що раніше ніколи не знали. Але все це буде завтра. Завтра. І програма телепередач на завтра переноситься на завтра.
Не факт. Возможно, Аннушка уже разлила масло, и завтра никто ничего не дизнается. Не гневите Господа самоуверенностью.
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 46 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 гру, 2025 20:07
Господар Вельзевула написав: Investor_K написав:Завтра буде 27 грудня 2025 року. Я впевнений, що це буде субота. Завтра точно будуть відключення світла. Завтра гратимуться матчі АПЛ. Завтра Ви дізнаєтесь про те, про що раніше ніколи не знали. Але все це буде завтра. Завтра. І програма телепередач на завтра переноситься на завтра.
Не факт. Возможно, Аннушка уже разлила масло, и завтра никто ничего не дизнается. Не гневите Господа самоуверенностью.
трындёж от которого даше мне тошно ,это знаэт только Всевышний строить тут церьковь какую то и каких то настоятелей...
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 632 раз.
- Подякували: 513 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 гру, 2025 21:19
Господар Вельзевула написав: Investor_K написав:Завтра буде 27 грудня 2025 року. Я впевнений, що це буде субота. Завтра точно будуть відключення світла. Завтра гратимуться матчі АПЛ. Завтра Ви дізнаєтесь про те, про що раніше ніколи не знали. Але все це буде завтра. Завтра. І програма телепередач на завтра переноситься на завтра.
найстрашніше - це чорт хотаб. Його навіть Вадимибоіться
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 гру, 2025 21:38
Investor_K написав: Господар Вельзевула написав: Investor_K написав:Завтра буде 27 грудня 2025 року. Я впевнений, що це буде субота. Завтра точно будуть відключення світла. Завтра гратимуться матчі АПЛ. Завтра Ви дізнаєтесь про те, про що раніше ніколи не знали. Але все це буде завтра. Завтра. І програма телепередач на завтра переноситься на завтра.
найстрашніше - це чорт хотаб. Його навіть Вадимибоіться
он мне пихуй, вибачаюсь , несмотря на всю любовь до інших , і забанить
Востаннє редагувалось Vadim_ в П'ят 26 гру, 2025 21:43, всього редагувалось 1 раз.
-
Vadim_
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 гру, 2025 21:41
Vadim_ написав:трындёж от которого даше мне тошно ,это знаэт только Всевышний строить тут церьковь какую то и каких то настоятелей...
Когда подниматься на Маяк будете со стороны Бедбоя, будьте осторожны на лестнице.. Скользко. Завтра не собирались туда? Света не будет с 10 до 17.
-
Господар Вельзевула
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 гру, 2025 21:48
Господар Вельзевула написав: Vadim_ написав:трындёж от которого даше мне тошно ,это знаэт только Всевышний строить тут церьковь какую то и каких то настоятелей...
Когда подниматься на Маяк будете со стороны Бедбоя, будьте осторожны на лестнице.. Скользко. Завтра не собирались туда? Света не будет с 10 до 17.
причем тут я к этим мансам? напишите Гене или ...
-
Vadim_
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 гру, 2025 21:55
Vadim_ написав:причем тут я к этим мансам? напишите Гене или ...
Хорошо. Напишу.
-
Господар Вельзевула
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 гру, 2025 23:05
А де похвала на честь старого?
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 гру, 2025 01:39
Нема Есть видео фудтрэвеллэров с мордобука как ханьцы ловят панд и жарят их с перцем и луком В воке Не думал что шкура с медвежонка так же легко сдирается как и с барашка на курбан-байрам
-
барабашов
-
-
- Подякував: 295 раз.
- Подякували: 364 раз.
-
-
Профіль
-
-
|