ACasper Д
Дякую за відповідь )
|
|
![]() Зразок Заяви по % для декількох договорівУповноваженій особі
Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію банку АТ "БРОКБІЗНЕСБАНК" Куреному О. В. м. Київ, пр. Перемоги, буд. 41, 03057. ПІБ вкладника (повністю у родовому відмінку) паспорт серія___ № ________, виданий _____________ МУВС МУС України в м. _________ ___.___.20__ р. _______, м. ______, вул. _____________, буд. __, кв.__ (місце проживання - поштовий індекс, область, район, місто, назва вулиці, N будинку, N квартири) Контактний номер телефону: ____________________ (стаціонарний) ЗАЯВА про задоволення вимог кредитора Відповідно до Постанови Правління Національного банку України від 10.06.2014 №339 "Про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію Публічного акціонерного товариства "БРОКБІЗНЕСБАНК", рішення дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) від 11.06.2014 р. №45 про початок здійснення процедури ліквідації Публічного акціонерного товариства "БРОКБІЗНЕСБАНК" (далі - Банк), про що було здійснено публікацію у газеті "Голос України" №113 (5863) від 14.06.2014 р. та керуючись ч.5 ст.45 Закону України "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб" (далі - Закон), як кредитор банку, повідомляю Вас, про грошові вимоги до Банку, які складаються з зобов’язань з виплати відсотків за вкладом (вкладами), нарахованих під час здійснення тимчасової адміністрації до дня прийняття рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку, у відповідності до договорів банківських вкладів (депозитів): 1) № _______ від «___» ______20___ р. 2) № _______ від «___» ______20___ р. … На підставі вищевикладеного, у відповідності до ч.5 ст.45, ч.2 ст.49, ч.1 ст.26, п.4 ч.1 ст.52 Закону України "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб" № 4452-VI від 23.02.2012 р. (зі змінами та доповненнями), прошу: 1. Прийняти та розглянути мої грошові вимоги до банку, які складаються з зобов’язань з виплати відсотків за вкладами, нарахованих під час здійснення тимчасової адміністрації до дня прийняття рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку (з 03.03.2014р. по 10.06.2014р.), у відповідності до вищенаведених договорів банківського вкладу (депозитів). 2. Задовольнити мої вимоги шляхом включення їх до реєстру акцептованих вимог кредиторів в порядку черговості, встановленої пунктом 4 частини першої статті 52 Закону. 3. Письмово повідомити мене про акцептування моїх вимог. Додатки: - копія паспорта (на __ аркушах), - копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера (на 1 аркуші). "___" червня 2014 року _________ ПІБ вкладника P.S. Копії паспорта і ідентифікаційного коду завіряються особистим підписом, його ініціалами та прізвищем, з відміткою "Згідно з оригіналом" і датою засвідчення копії. ![]() Платина?? отдала без предзаказов??? а как же их знаменитые 25к дров в сутки???? ну не знаю - ИМХО: с огнём играете... из одной ж*** в другую... у самого пороха, вроде банк тоже есть - вот туда можно нести 100%))) пока... вроде называется с регионами только не густо)) ![]()
Так когда писать заяву на % во время ВА? Можно уже? ![]() да - скажите прямым текстом когда писать и на какой адрес. - , и поприкладывайте другие окончательные варианты завялений, если есть варианты.. очень прошу помощи - сейчас времени вчитываться и сочинять свой вариант нету - буду пользоваться одним из предложенных другими. Спасибо! ![]() П.С.: лично звонил на саппорт аваля - сказали что сейчас тёмненько и толком ничего не знают... зато завтра с 8:00 в субботу можно прозвонить и узнать процедуру.
лично я искрене надеюсь, что этих тупых регистраций, как в киргизе не будет - просто предупредить о сумме и прийти в ближайшее отделение ![]()
я звонил на их 0800 500 500, что то так и не дозвонился...голосовое меню и не более...как вам удалось? ![]() На горячей линии сказали перезвонить им 18 числа во второй половине дня и назнав ИНН уточнить наличие в их системе денежного перевода Аваль Экспресс на свое имя. Если перевод будет - с паспортом и кодом обратиться в отделение. Если нет - тогда я так понял звонить ежедневно и узнавать.
|
|