ну так КЛИЕНТ спросил - вы ответили))) - все довольны
хуже, когда НИЧЕГО не спрашивают
|
|
![]() 1. ПЗУ.
2 УСГ. 3 QBE. 4 Граве 5 АХА все остальное на сегодня не актуально
![]() Friend
Стостовно Вашого списку, з висоти мого адвокатського досвіду))) Кредо-Классик - є одна справа по ЦВ - виплату здійснили оперативно - але не в повному обсязі - з 14.000 - заплатили 12.000, 2.000 врізали на мою думку безпідставно - зараз в досудовому порядку будемо це доводити - але в загальному компанія не є поганою ... нормальна з врахуванням сьогоднішніх днів. Оранта - не дай Боже Вам там страхуватися - спілкуватися немає з ким і немає про що - зразу в суд без розмов - ведеться одна справа про викрадення автомобіля - вже один рік одних розмов пройшов - зараз судовий розгляд - годували "завтрами" і оплатами по частинам і чим тільки не годували - є ще одна справа по ЦВ - заплатили по висновку свого спеціаліста Пупкіна 6.000, потерпілий надав рахунки на 11.000 - потерпілий логічно питає а що я повинен робити? - а йому говорять от є людина яка Вам заподіяла збитки - нехай зі своєї кишені і доплачує Вам різницю - а ми (Оранта) все зробили правильно - виникає логічне питання вже в мене - для чого поліс ЦВ з лімітом 35.000 і франшизою 0 якщо при збитку в 11.000 потрібно по словах Оранти застрахованому з власної кишені доплачувати 5.000??? В даному випадку мова знос не іде ... страхова явно не є адекватною ... ще було по ній 2 дві справи по КАСКО (угон, ДТП) - не хотіли платити - через суд заплатили ... справи вже закриті ... AXA в Украине - не знаю що за компанія - якщо АХА Страхування (бувша Веско) тоді тут є про що розказати - була одна справа ДТП - заплатили 60.000, але потім виявилось в процесі ремонту - що є інші пошкодження - доплачувати відмовилися - зараз суд. Друга справа - ДТП на 90.000 - почали мозги клієнтам парити - що будуть рахувати Пупкіни їхній збиток і потім ремонтувати на їх СТО (одному з гірших) тому що машина не куплена в офіційного дилера - а якщо не куплена в офіційного дилера - то і ремонтуватися на сервісному центрі Тойоти вона не має права - абсурд повний але нічого - там простіше було їхньому Пупкіну закинути гроші щоб він порахував нормально на ремонт на Тойоті - ніж рік судитися ... думаю Пупкін потім відкашляв працівникам страхової - ось такі методи роботи в АХАХА Страхування ... по великому рахунку неприємно, але від Оранти краще однозначно. ИНГО Украина - з Інго справи були але там можна нормально говорити в досудовому порядку. Провидна - справа була одна по ЦВ, спеціалісти некваліфіковані - розказують що в голову прийде, це добре що я знаю як це має виглядати - і мені простіше з ними говорити - але як правило прості люди не знають всієї процедури. Крім некваліфікованості є ще один мінус - дослідження в них проводяться одним оцінщиком - який поняття немає що він робить - інших експертиз вони не приймають, але в суді їхні фількині грамоти розлітаються як має бути, єдине що втрачається час на суд. Про100 - колись дуже давно була справа в суді по ЦВ - там все нормально заплатили по рішенню суду, незнали тоді що у винуватця був їхній поліс. Що зараз з ними незнаю, а чуток негативних ходить достатньо. Дженерали Гарант - справи були але все вирішували в досудовому порядку, ак на мене нормальна страхова. АСКА - є зараз одна справа з ними - але з ними це відносно сказано - вони ліміт 25.000 заплатили там питання до винуватців ДТП, але є питання до експертизи що проводив їхній експерт. ТАС - справ не було. Раніше була цілком пристойна страхова - як зараз в неї справи не знаю. УСГ - аналогічно попередній.
![]()
Inna2009 Немного некорректно сравнивать колбасу и страховку ![]() По колбасе лично я сделала свой свободный выбор - я ее просто не покупаю, а вот по страховке не могу, т.к. машина кредитная, а у банка аккредитованы (прикормлены) всего три СК, одна "лучше" другой ![]() Поэтому лично мне пришлось из них выбирать именно так, как вы описали - кто обманет меня меньше всех (т.е. на меньшую сумму ![]()
![]() Inna2009
У Вас список дещо інший) ПЗУ - цілком з Вами згідний - знайомі були застраховані - отримували нормально кошти. Allianze - ні поганого - ні хорошого про них не чув - можливо це вже досить хороший показник))) Універсальна - раніше була нормальна компанія - недавно закрилося дві справи - дві досудово - але тянули з виплатою майже чотири місяці. QBE - з ними справ не було, не знаю. Бусін - це щось нове, не знаю Нова - аналогічно попередньому))
![]() По приведенным выше спискам надежных страховых компаний - точно знаю, что не стоит страховаться с Оранте и Дженерали Гарант. Где стоит - не скажу, ибо не знаю
![]()
![]()
Я страховой брокер. По этому мой список конкретен, исходя из опыта общения по все цепочке от обслуживания нас как брокера до отношения к клиенту, оформления документов, выплат и другого сопровождения. А Вы какая Компания?
![]() ludacik
Якщо у вас у договорі чітко не прописано, що ви повинні страхуватися у компанії, яку вам нав'яже банк - то ви можете обрати будь-яку компанію. Якщо буде цікаво можу дати ссилку на статтю, як сперечатися з банком =)
![]() Zloj_Bober
Я працюю у київському офісі компанії ГРАВЕ Україна. У ризиковому страхуванні, а не лайфовому) А ви якого страхового брокера представляєте?)
|
|