Где страховаться по КАСКО сегодня?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Все про страхування: медичне страхування, страхування майна і ризиків, автострахування КАСКО та ОСЦПВ.
  #<1 ... 1314151617 ... 50>
Повідомлення Додано: Чет 27 сер, 2009 11:48

ну так КЛИЕНТ спросил - вы ответили))) - все довольны

хуже, когда НИЧЕГО не спрашивают
NoName CK

Подякував: 0 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 сер, 2009 12:26

1. ПЗУ.
2 УСГ.
3 QBE.
4 Граве
5 АХА
все остальное на сегодня не актуально
Zloj_Bober

Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 сер, 2009 12:43

Zloj_Bober

Дякую :D
Inna2009

Повідомлення Додано: Чет 27 сер, 2009 12:48

Friend
Стостовно Вашого списку, з висоти мого адвокатського досвіду)))
Кредо-Классик - є одна справа по ЦВ - виплату здійснили оперативно - але не в повному обсязі - з 14.000 - заплатили 12.000, 2.000 врізали на мою думку безпідставно - зараз в досудовому порядку будемо це доводити - але в загальному компанія не є поганою ... нормальна з врахуванням сьогоднішніх днів.
Оранта - не дай Боже Вам там страхуватися - спілкуватися немає з ким і немає про що - зразу в суд без розмов - ведеться одна справа про викрадення автомобіля - вже один рік одних розмов пройшов - зараз судовий розгляд - годували "завтрами" і оплатами по частинам і чим тільки не годували - є ще одна справа по ЦВ - заплатили по висновку свого спеціаліста Пупкіна 6.000, потерпілий надав рахунки на 11.000 - потерпілий логічно питає а що я повинен робити? - а йому говорять от є людина яка Вам заподіяла збитки - нехай зі своєї кишені і доплачує Вам різницю - а ми (Оранта) все зробили правильно - виникає логічне питання вже в мене - для чого поліс ЦВ з лімітом 35.000 і франшизою 0 якщо при збитку в 11.000 потрібно по словах Оранти застрахованому з власної кишені доплачувати 5.000??? В даному випадку мова знос не іде ... страхова явно не є адекватною ... ще було по ній 2 дві справи по КАСКО (угон, ДТП) - не хотіли платити - через суд заплатили ... справи вже закриті ...
AXA в Украине - не знаю що за компанія - якщо АХА Страхування (бувша Веско) тоді тут є про що розказати - була одна справа ДТП - заплатили 60.000, але потім виявилось в процесі ремонту - що є інші пошкодження - доплачувати відмовилися - зараз суд. Друга справа - ДТП на 90.000 - почали мозги клієнтам парити - що будуть рахувати Пупкіни їхній збиток і потім ремонтувати на їх СТО (одному з гірших) тому що машина не куплена в офіційного дилера - а якщо не куплена в офіційного дилера - то і ремонтуватися на сервісному центрі Тойоти вона не має права - абсурд повний але нічого - там простіше було їхньому Пупкіну закинути гроші щоб він порахував нормально на ремонт на Тойоті - ніж рік судитися ... думаю Пупкін потім відкашляв працівникам страхової - ось такі методи роботи в АХАХА Страхування ... по великому рахунку неприємно, але від Оранти краще однозначно.
ИНГО Украина - з Інго справи були але там можна нормально говорити в досудовому порядку.
Провидна - справа була одна по ЦВ, спеціалісти некваліфіковані - розказують що в голову прийде, це добре що я знаю як це має виглядати - і мені простіше з ними говорити - але як правило прості люди не знають всієї процедури. Крім некваліфікованості є ще один мінус - дослідження в них проводяться одним оцінщиком - який поняття немає що він робить - інших експертиз вони не приймають, але в суді їхні фількині грамоти розлітаються як має бути, єдине що втрачається час на суд.
Про100 - колись дуже давно була справа в суді по ЦВ - там все нормально заплатили по рішенню суду, незнали тоді що у винуватця був їхній поліс. Що зараз з ними незнаю, а чуток негативних ходить достатньо.
Дженерали Гарант - справи були але все вирішували в досудовому порядку, ак на мене нормальна страхова.
АСКА - є зараз одна справа з ними - але з ними це відносно сказано - вони ліміт 25.000 заплатили там питання до винуватців ДТП, але є питання до експертизи що проводив їхній експерт.
ТАС - справ не було. Раніше була цілком пристойна страхова - як зараз в неї справи не знаю.
УСГ - аналогічно попередній.
Петрович!

Повідомлення Додано: Чет 27 сер, 2009 12:51

Inna2009 написав:Що мене найбільше дивує при обговоренні методів та способів страхування на багатьох форумах - це теми, суть яких можна підвести під одне "як краще не довіряти страховій компанії", "яка страхова компанія працює найгірше", "як страхова компанія хоче нас обдурити" та "стережіться страхових компаній".
Коли ви приходите в магазин та купуєте ковбасу з туалетного паперу - ви ж не кричите продавцеві "ви мене хочете обдурити!".
Тому, вважаю, і до страхування потрібно підходити з позиції оптимізму, а не казати "я у вас застрахуюсь, але знаю - ви все одно хочете мене обдурити і я рано чи пізно знайду де підвох".
Доречі, декілька постів вище казали про компанію Провідну - можу сказати точно, що вона вже майже того...
Існує досить вельми гарних страхових компаній у місті Києві, про свою казати не буду, а гроші - то хто ж не хоче заробити. Що страхові брокери, що страхові агенти, що страховики. Навіть кожен з нас хоче заробити. І вигуки "вони мені "впарюють" страховку" - то не страхуйтесь, шановні :) Вас ніхто силоміць не тягне. Кожна праця має право на повагу)

Inna2009
Немного некорректно сравнивать колбасу и страховку :lol:
По колбасе лично я сделала свой свободный выбор - я ее просто не покупаю, а вот по страховке не могу, т.к. машина кредитная, а у банка аккредитованы (прикормлены) всего три СК, одна "лучше" другой :twisted:
Поэтому лично мне пришлось из них выбирать именно так, как вы описали - кто обманет меня меньше всех (т.е. на меньшую сумму :roll: )
ludacik

Повідомлення Додано: Чет 27 сер, 2009 12:56

Inna2009
У Вас список дещо інший)
ПЗУ - цілком з Вами згідний - знайомі були застраховані - отримували нормально кошти.
Allianze - ні поганого - ні хорошого про них не чув - можливо це вже досить хороший показник)))
Універсальна - раніше була нормальна компанія - недавно закрилося дві справи - дві досудово - але тянули з виплатою майже чотири місяці.
QBE - з ними справ не було, не знаю.
Бусін - це щось нове, не знаю
Нова - аналогічно попередньому))
Петрович!

Повідомлення Додано: Чет 27 сер, 2009 12:58

По приведенным выше спискам надежных страховых компаний - точно знаю, что не стоит страховаться с Оранте и Дженерали Гарант. Где стоит - не скажу, ибо не знаю :roll:
ludacik

Повідомлення Додано: Чет 27 сер, 2009 13:12

Inna2009 написав:Zloj_Bober

Дякую :D

Я страховой брокер. По этому мой список конкретен, исходя из опыта общения по все цепочке от обслуживания нас как брокера до отношения к клиенту, оформления документов, выплат и другого сопровождения. А Вы какая Компания?
Zloj_Bober

Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 сер, 2009 13:24

ludacik

Якщо у вас у договорі чітко не прописано, що ви повинні страхуватися у компанії, яку вам нав'яже банк - то ви можете обрати будь-яку компанію. Якщо буде цікаво можу дати ссилку на статтю, як сперечатися з банком =)
Inna2009

Повідомлення Додано: Чет 27 сер, 2009 13:25

Zloj_Bober

Я працюю у київському офісі компанії ГРАВЕ Україна. У ризиковому страхуванні, а не лайфовому)
А ви якого страхового брокера представляєте?)
Inna2009

#<1 ... 1314151617 ... 50>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє