|
Где страховаться по КАСКО сегодня? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про страхування: медичне страхування, страхування майна і ризиків, автострахування КАСКО та ОСЦПВ.
Додано: Сер 26 сер, 2009 16:49
Вобще для всех кто хочет оформлять КАСКО стоит:
1.выбрать 3-4 наиболее хорошие компании по отзывам и рекомендациям людей (желательно знакомых и близких, а не "интернет-ботов"  )
2. сравнить их тарифы
3. внимательно почитать условия договоров и сравнить все условия предлагаемые.
Как по мне-самый разумный подход! Занимает по времени максимум пол дня, но оно стоит того...Нужно увеличивать общую "страховую культуру" населения, а не просто верить "дяде Васе с форума" или улыбчевому консультанту автосалона, или банка у которых свои шкурные интересы.
-
Friend
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 26 сер, 2009 18:19
Все это хорошо и правильно, но с п.1 сейчас неувязочка получается - кризис, знаете ли... Если даже знакомым нормально выплатили пару месяцев назад, то гарантий, что выплатят сегодня или, тем более, через полгода, нет никаких...
Хотя, с другой стороны, если не выплатили знакомым, то вероятность, что не выплатят и вам, реально большая 
-
ludacik
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 26 сер, 2009 22:31
да-да
но сейчас именно как раз не более 4 компаниям можно и доверять) вот их и выбирайте в свой сравнительный анализ по условиям
-
NoName CK
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 27 сер, 2009 00:11
Що мене найбільше дивує при обговоренні методів та способів страхування на багатьох форумах - це теми, суть яких можна підвести під одне "як краще не довіряти страховій компанії", "яка страхова компанія працює найгірше", "як страхова компанія хоче нас обдурити" та "стережіться страхових компаній".
Коли ви приходите в магазин та купуєте ковбасу з туалетного паперу - ви ж не кричите продавцеві "ви мене хочете обдурити!".
Тому, вважаю, і до страхування потрібно підходити з позиції оптимізму, а не казати "я у вас застрахуюсь, але знаю - ви все одно хочете мене обдурити і я рано чи пізно знайду де підвох".
Доречі, декілька постів вище казали про компанію Провідну - можу сказати точно, що вона вже майже того...
Існує досить вельми гарних страхових компаній у місті Києві, про свою казати не буду, а гроші - то хто ж не хоче заробити. Що страхові брокери, що страхові агенти, що страховики. Навіть кожен з нас хоче заробити. І вигуки "вони мені "впарюють" страховку" - то не страхуйтесь, шановні  Вас ніхто силоміць не тягне. Кожна праця має право на повагу)
-
Inna2009
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 27 сер, 2009 00:17
NoName CK
на даний час зареєстровано близько чотирьохсот страхових компаній по Україні і їх кількість за минулий місяць зросла на 40 компаній. Чи ви справді вважаєте, що лише чотири заслуговують на довіру ))
-
Inna2009
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 27 сер, 2009 09:13
Inna2009
С большой натяжкой, но пускай 10 компаний....Когда я смотрю на наш длиннющий список страховых, то тихо плачу
Не спорю,что и мелкая компания под условным номером 47 может выполнить свои обязательства перед конкретным клиентом вовремя и в полном размере, но в данном случае речь идёт не о системной работе и гарантий тут минимум.
Востаннє редагувалось Friend в Чет 27 сер, 2009 09:34, всього редагувалось 1 раз.
-
Friend
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 27 сер, 2009 09:33
Friend
Я зараз назву одинадцять, а ви зі мною не погодьтесь. Крім своєї, яка є, звісно, найкращою
1. ПЗУ.
2. ПРО100.
3. УСГ.
4. ІНГО.
5. Allianze.
6. Дженералі Гарант.
7. Універсальна.
8. Оранта.
9. QBE.
10. Бусін (страхує переважно авіацію, та все ж).
11. Нова (є нарікання. Але на яку страхову компанію немає нарікань )).
Це київські відомі компанії (тобто, добре відомі і у Києві). Хоча таки більше 20-ти компаній не наберу)
Шановні страхувальники, безкоштовний сир буває лише у мишоловці. Якщо обираєте якісні послуги - будьте готові їх оплачувати) А не торгуватись за 30 грн.))
-
Inna2009
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 27 сер, 2009 09:42
Inna2009
Почему я должен не соглашаться? Плюс/минус 2-3 компании список приблизительно такой:
Кредо-Классик
Оранта
AXA в Украине
ИНГО Украина
Провидна
Про100
Дженерали Гарант
АСКА
ТАС
УСГ
(порядок написания произвольный  )
И речь не в названиях, я говорю про то что бы люди учились выбирать сами. Общаться со страховиками, вникали в условия договоров. Кризис кризисом, но кол-во недовольных уменьшилось бы в разы.
-
Friend
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 27 сер, 2009 11:07
Friend написав:Inna2009 С большой натяжкой, но пускай 10 компаний....Когда я смотрю на наш длиннющий список страховых, то тихо плачу  -[ b] СОГЛАСНА НА ВСЕ 100%[/b]Не спорю,что и мелкая компания под условным номером 47 может выполнить свои обязательства перед конкретным клиентом вовремя и в полном размере, но в данном случае речь идёт не о системной работе и гарантий тут минимум.
да - до кризиса было до 50 СК...и я как раз предпочитала работать в таких - месте на 40 кто) сейчас все иначе - только сильнейшие лидеры выживут И речь не в названиях, я говорю про то что бы люди учились выбирать сами. Общаться со страховиками, вникали в условия договоров. Кризис кризисом, но кол-во недовольных уменьшилось бы в разы.
и я об этом кричу!!! САМИМ нужно знать, а наши привыкли не глядя - страховаться, брать кредиты и так далее
-
NoName CK
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 27 сер, 2009 11:19
Friend
Щодо вникнення в умови договору - нещодавно один клієнт, вникаючи, запитав мене "А ось тут написано, що ви не відшкодовуєте збитки у разі націоналізації авто. То що мені робити, якщо моє авто націоналізують, га?!")
Тобто, вникнення повинно бути з розумом, а не чіпляння до очевидних речей 
-
Inna2009
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|