|
Где страховаться по КАСКО сегодня? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про страхування: медичне страхування, страхування майна і ризиків, автострахування КАСКО та ОСЦПВ.
Додано: Сер 20 січ, 2010 17:45
Ну і про що це говорить? Я не економіст.
-
vas_bond
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 20 січ, 2010 17:45
Як бачимо, із сотні компаній не багато можуть похвастатися справді великим капіталом. А капітал багато значить. Тим паче під час кризи.
-
oleg_supr
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 20 січ, 2010 17:46
Скажіть, а ціни на страховку в різних компаніях сильно відрізняються?
-
vas_bond
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 20 січ, 2010 17:46
Ні, ціни відрізняються не дуже. Але основне правило таке: чим дешевше, тим більша вірогідність натрапити на лохотрон. Ті компаніх, про які ти назвав, висловлюються позитивно.
-
oleg_supr
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 20 січ, 2010 17:47
Мені більше всього подобаються УСГ і AXА. Допоможіть вибрати. Хотілося б побільше конкретики, а не води типу «ця страхова супер» щоб я зміг об’єктивне уявлення. Краще, якщо у кого-небудь свій досвід є.
-
vas_bond
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 20 січ, 2010 17:47
vas_bond написав:Мені більше всього подобаються УСГ і AXА. Допоможіть вибрати. Хотілося б побільше конкретики, а не води типу «ця страхова супер» щоб я зміг об’єктивне уявлення. Краще, якщо у кого-небудь свій досвід є.
Мій знайомий влітку потрапив у ДТП. А був застрахований в АХА. Усе зробили швидко. Причому пару разів ішли на зустріч. Гроші виплатили навіть швидше, ніж вказано в договорі – через два тижні, а в договорі 20 днів на розгляд і 3 на виплату.
-
oleg_supr
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 20 січ, 2010 17:48
Хотілося б дізнатися, хто реально виплачує. Щоб реально потім отримати гроші.
-
vas_bond
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 20 січ, 2010 17:48
За виплатами страхових вкладів сьогодні в Україні лідирує група АХА. Вони виплачують більше мільйона гривень щотижня. Це їх офіційна інформація – реально виплачені гроші.
-
oleg_supr
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 20 січ, 2010 17:49
А як бути з тим, що АХА – міжнародна компанія, чи вистачить у них уваги на Україну?
-
vas_bond
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 20 січ, 2010 17:51
vas_bond написав:А як бути з тим, що АХА – міжнародна компанія, чи вистачить у них уваги на Україну?
Чув, що АХА робить ставку саме на Україну. Вони там чогось наприймали у себе (акціонери), щоб розвивати цей ринок. Розвиватися і рости в сторону українського споживача, що радує, бо це означає ще більше реальних виплат. До того ж міжнародні корпорації сильніші за національні – це відомий факт.
-
oleg_supr
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему