Где страховаться по КАСКО сегодня?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Все про страхування: медичне страхування, страхування майна і ризиків, автострахування КАСКО та ОСЦПВ.
  #<1 ... 3233343536 ... 50>
Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2010 17:45

Ну і про що це говорить? Я не економіст.
vas_bond

Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2010 17:45

Як бачимо, із сотні компаній не багато можуть похвастатися справді великим капіталом. А капітал багато значить. Тим паче під час кризи.
oleg_supr

Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2010 17:46

Скажіть, а ціни на страховку в різних компаніях сильно відрізняються?
vas_bond

Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2010 17:46

Ні, ціни відрізняються не дуже. Але основне правило таке: чим дешевше, тим більша вірогідність натрапити на лохотрон. Ті компаніх, про які ти назвав, висловлюються позитивно.
oleg_supr

Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2010 17:47

Мені більше всього подобаються УСГ і AXА. Допоможіть вибрати. Хотілося б побільше конкретики, а не води типу «ця страхова супер» щоб я зміг об’єктивне уявлення. Краще, якщо у кого-небудь свій досвід є.
vas_bond

Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2010 17:47

vas_bond написав:Мені більше всього подобаються УСГ і AXА. Допоможіть вибрати. Хотілося б побільше конкретики, а не води типу «ця страхова супер» щоб я зміг об’єктивне уявлення. Краще, якщо у кого-небудь свій досвід є.
Мій знайомий влітку потрапив у ДТП. А був застрахований в АХА. Усе зробили швидко. Причому пару разів ішли на зустріч. Гроші виплатили навіть швидше, ніж вказано в договорі – через два тижні, а в договорі 20 днів на розгляд і 3 на виплату.
oleg_supr

Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2010 17:48

Хотілося б дізнатися, хто реально виплачує. Щоб реально потім отримати гроші.
vas_bond

Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2010 17:48

За виплатами страхових вкладів сьогодні в Україні лідирує група АХА. Вони виплачують більше мільйона гривень щотижня. Це їх офіційна інформація – реально виплачені гроші.
oleg_supr

Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2010 17:49

А як бути з тим, що АХА – міжнародна компанія, чи вистачить у них уваги на Україну?
vas_bond

Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2010 17:51

vas_bond написав:А як бути з тим, що АХА – міжнародна компанія, чи вистачить у них уваги на Україну?
Чув, що АХА робить ставку саме на Україну. Вони там чогось наприймали у себе (акціонери), щоб розвивати цей ринок. Розвиватися і рости в сторону українського споживача, що радує, бо це означає ще більше реальних виплат. До того ж міжнародні корпорації сильніші за національні – це відомий факт.
oleg_supr

#<1 ... 3233343536 ... 50>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє