Квесторе_поверніться написав:ПІБ опублікував звітність на сайті за 1 квартал 2015 року. Кидається в очі що порушує кучу нормативів. Ганьба. Трохи закинув в резерви, але суттєво недорезервовується. Навіть Фарсік кращий в цьому плані. Валюти забагато набрав на депо. Що добре, це ліквідність. Хто валюту ще не забрав є можливість забрати.
Квесторе_поверніться написав:ПІБ опублікував звітність на сайті за 1 квартал 2015 року. Кидається в очі що порушує кучу нормативів. Ганьба. Трохи закинув в резерви, але суттєво недорезервовується. Навіть Фарсік кращий в цьому плані. Валюти забагато набрав на депо. Що добре, це ліквідність. Хто валюту ще не забрав є можливість забрати.
Пропаловсьо, рятуйся хто може
Ще не усьо, ось кажуть....... 7 млрд капіталу десь заникали. http://финбаланс.ком.юа/news/Kudi-znikli-71-mlrd-hrn-rehulyativnoho-kapitalu-Prominvestbanku
я вас умоляю, вы бы не могли постить нормальные ссылки .. берите ее в тег
Сьогодні мав розмову з нач. одного з відділень в Києві. Вимкнути послугу смс інформування по Дохідному/Активному НЕ можна. Це пакетна пропозиція з увімкненим смс. Те, що порушують закон не погоджуються, бо продавали не один продукт (картковий рахунок), а пакет. Тому як вплинути на те щоб вимкнули - не знаю. Також був здивований, що по Активному плату за смс знімають навіть тоді, коли картою не користуєшся. На моєму прикладі зняли плату за 3 місяці в один день як тільки кошти зайшли на рахунок.
Haza написав:Сьогодні мав розмову з нач. одного з відділень в Києві. Вимкнути послугу смс інформування по Дохідному/Активному НЕ можна. Це пакетна пропозиція з увімкненим смс. Те, що порушують закон не погоджуються, бо продавали не один продукт (картковий рахунок), а пакет. Тому як вплинути на те щоб вимкнули - не знаю. Також був здивований, що по Активному плату за смс знімають навіть тоді, коли картою не користуєшся. На моєму прикладі зняли плату за 3 місяці в один день як тільки кошти зайшли на рахунок.
Сегодня тоже открывал счет "Доходный". Официальный представитель Банка, объясните, как можно отключить смс информирование? Дело даже не в оплате (впрочем, это процентов 90% всей проблемы), но и в том, что я не хочу получать смс. Свои траты я могу контролировать и самостоятельно. Я уже молчу о том, что таким образом Банк нарушает ст.55 Закона Украины "О банках и банковской деятельности".
Haza написав:Сьогодні мав розмову з нач. одного з відділень в Києві. Вимкнути послугу смс інформування по Дохідному/Активному НЕ можна. Це пакетна пропозиція з увімкненим смс. Те, що порушують закон не погоджуються, бо продавали не один продукт (картковий рахунок), а пакет. Тому як вплинути на те щоб вимкнули - не знаю. Також був здивований, що по Активному плату за смс знімають навіть тоді, коли картою не користуєшся. На моєму прикладі зняли плату за 3 місяці в один день як тільки кошти зайшли на рахунок.
да так ... они в овер не списывают но как только на счете появляются деньги - сразу списывают за все месяцы ... но мне отключить удалось )))