|
Укрпромбанк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 12 лис, 2009 20:20
la-zar47 написав:чик написав:la-zar47 написав:Те, у кого долгосрочные вклады, смогут их переоформить. ПРОЦЕНТНЫЕ СТАВКИ НЕ МЕНЯЮТСЯ.
как можно переоформить 3годичный вклад под те же % если в родовите таких депозитов просто нет?
Будет переоформляться сам договор на РОДОВИДОВСКИЙ, а %% ставки оставляют УКПРОМОВСКИЕ.
Интересно, а если человек хочет разорвать долгосрочный договор с Родовидом, как долго может он ждать своих денег. Или можно будет сразу их получить, вместе со всеми?......
-
Ярослав84
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 12 лис, 2009 22:09
У меня один договор закончился, а другой Впевненисть. Там в договоре написано, что я через год могу его разорвать с пересчетом процентов минус 0,5 . Когда я хотела это сделать, мне отказали. Интересно, если будут соблюдать те условия договора, которые были записаны, тогда можно будет этот договор или разрывать, или переукладывать на условиях Родовида? Там вроде 24%.
-
Hella
-
-
- Подякував: 146 раз.
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 лис, 2009 22:31
Elelja написав:Я ничего не понимаю. Так это значит, что доллары уже НЕ хотят отдавать? Собирались покупать для нас, теперь уже все? Передумали?
На сегодняшний день - это кидок мин. на 26 коп с бакса. (НБУ7,99, коммерч курс Родовида 8,25). Может подумать про карту, которая рекламируется на сайте Родовида. Думаю туда нас тянут. В понедельник пойду на разведку, конечно если там не будет давки.
-
keps
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 лис, 2009 22:47
Не могут они оставить вклады по укрпромовским процентам...хто ж им там оставит.
.Все вклады надо переоформялять заново.Либо становиться в очередь за получением этих вкладов,думаю что очередь будет не близкая., на кот.сроки не окончились.
"Позачергово, починаючи з 17 листопада, клієнти Укрпромбанку можуть звертатися до РОДОВІД БАНКУ для повного переоформлення свого депозитного вкладу або коштів з карткового/поточного рахунків.
З метою максимального задоволення потреб клієнтів, Банком були підвищені процентні ставки та розроблені привабливі пропозиції за депозитними вкладами. Так, ставка в гривні складає 23% річних, в доларах США – 13% річних."[b][/b"
Выходит что те кто на переоформеление - вне очереди,а кто на возврат - в порядке очереди
-
FONTAN
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 12 лис, 2009 22:56
FONTAN написав:Не могут они оставить вклады по укрпромовским процентам...хто ж им там оставит. .Все вклады надо переоформялять заново.Либо становиться в очередь за получением этих вкладов,думаю что очередь будет не близкая., на кот.сроки не окончились.
"Позачергово, починаючи з 17 листопада, клієнти Укрпромбанку можуть звертатися до РОДОВІД БАНКУ для повного переоформлення свого депозитного вкладу або коштів з карткового/поточного рахунків.
З метою максимального задоволення потреб клієнтів, Банком були підвищені процентні ставки та розроблені привабливі пропозиції за депозитними вкладами. Так, ставка в гривні складає 23% річних, в доларах США – 13% річних."[b][/b"
Выходит что те кто на переоформеление - вне очереди,а кто на возврат - в порядке очереди
на практике все будут в очереди, первые недели 2-3 так точно 
-
onikiy
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 12 лис, 2009 23:31
lalala написав:У нас есть несколько дней, чтобы повлиять на возврат депозитов тем, у которых есть судебные решения. Необходимо массово писать по адресу http://www.tymoshenko.ua/uk/article/en2zn4an. Тимошенко Ю.В., как бы к ней кто не относился, сегодня единственный человек, который может повлиять на решение этого вопроса. Вопрос очень серьезный, через несколько дней будет поздно.
Не плюй в колодец...я предупреждал....и написать письмо коллективное предлагал еще летом!!! но все на форуме отморозились...а наш главный борец -ЛЕЛЯ тогда сказала что у нее нет времени ерундой заниматься...Я рад что наконец то ...спустя много времени все мои посылы начинают доходить...а не проще ли было тогда еще летом прочитав -подумать...а не митинговать в угоду Пасечникам и шапкокрадам под кабмином... 
-
бориска
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 12 лис, 2009 23:50
бориска
о себе надо думать, депозитик то продлённый - попробуй забери 
-
чик
-
-
- Подякував: 6630 раз.
- Подякували: 1170 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 12 лис, 2009 23:51
Клієнти "Укрпромбанку" отримають доступ до вкладів з 23 листопада
money.jpgКабінет Міністрів України забезпечить вкладникам "Укрпромбанку" доступ до своїх вкладів у відділеннях "Родовід Банку" з 23 листопада, а з 17 листопада "Родовід Банк" прийматиме заявки на виплату депозитів.
"Усі вкладники можуть зареєструватися у електронній черзі і вже з 23-го числа отримувати свої кошти або переоформлювати свої депозити", - заявив сьогодні тимчасовий адміністратор "Родовід Банку" Сергій Щербина.
У свою чергу, виконуючий обов’язків Міністра фінансів України Ігор Уманський нагадав, що уряд прийняв рішення про докапіталізацію "Родовід Банку" на загальну суму 5,6 мільярдів гривень.
"Тобто ми завершили всі формальні дії, щоб вкладники "Укрпромбанку" могли отримати доступ до своїх вкладів. Починаючи з 17 листопада "Родовід Банк" за графіком, який вже погоджений, буде приймати заявки, складати реєстри і графік виплат і перевкладень для вкладників "Укрпромбанку", - додав Ігор Уманський.
Водночас Сергій Щербина повідомив, що для вкладників розроблено систему так званої електронної черги. За його словами, усі вкладники "Укрпромбанку" можуть зареєструватися на сайті "Родовід Банку" або звернутися до контакт-центру, щоб прискорити процес отримання коштів. "При цьому пенсіонери і люди похилого віку матимуть відповідні пільги при реєстрації", - запевнив Сергій Щербина.
Як відомо, напередодні на своєму засіданні Кабінет Міністрів схвалив рішення про докапіталізацію "Родовід Банку".
"Сьогодні на засіданні було прийнято рішення про докапіталізацію "Родовід Банку" у зв’язку з тим, що цей банк взяв на себе зобов’язання по вкладам "Укрпромбанку"… Наше завдання - зробити так, щоб вкладники "Укрпромбанку" не постраждали. Тому його боргові зобов’язання будуть передані "Родовід Банку", і під це буде проводитися додаткова докапіталізація в залежності від переданих активів та пасивів "Укрпромбанку", - заявив у середу Перший віце-прем'єр Олександр Турчинов.
Як повідомлялося раніше, 7 жовтня Кабмін прийняв рішення перевести рахунки "Укрпромбанку" у розмірі майже 8 мільярдів гривень до "Родовід-Банку".
"Уряд прийняв рішення, щоб захистити мільйони людей, які в "Укрпромбанк" поклали депозити і, по суті, сьогодні знаходяться на роздоріжжі. А саме – рішення, яке прийнято, передбачає, що ці фізичні особи – громадяни України, які мають депозитні рахунки в "Укрпромбанку", будуть переведені в державний "Родовід-Банк", який оздоровлений і поставлений урядом на ноги і працює надзвичайно успішно, перевести цих людей разом з їх вкладами і разом з активами "Укрпромбанку" до "Родовід-Банку", - пояснила Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко.
За її словами, загальна сума заборгованості перед вкладниками з депозитів складає 7 мільярдів 370 мільйонів гривень.
http://www.tymoshenko.ua/uk/article/en2zn4an !!! Важно не глубогомыслие, а массовость. Мои слова оцените позже и знайте, что перед рассветом всегда темнее всего.[/size]
-
lalala
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 13 лис, 2009 11:04
бориска написав:lalala написав:У нас есть несколько дней, чтобы повлиять на возврат депозитов тем, у которых есть судебные решения. Необходимо массово писать по адресу http://www.tymoshenko.ua/uk/article/en2zn4an. Тимошенко Ю.В., как бы к ней кто не относился, сегодня единственный человек, который может повлиять на решение этого вопроса. Вопрос очень серьезный, через несколько дней будет поздно.
Не плюй в колодец...я предупреждал....и написать письмо коллективное предлагал еще летом!!! но все на форуме отморозились...а наш главный борец -ЛЕЛЯ тогда сказала что у нее нет времени ерундой заниматься...Я рад что наконец то ...спустя много времени все мои посылы начинают доходить...а не проще ли было тогда еще летом прочитав -подумать...а не митинговать в угоду Пасечникам и шапкокрадам под кабмином... 
Я думаю что наоборот - именно акции под кабмином и особенно акция на встрече с вклд. Родовида - более всего дала этот результат.А не те что были под ЦО.И Днепропетровцы - котороые в своих плакатах обращались именно к Тимошенко.
-
FONTAN
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 13 лис, 2009 11:15
И вообще ,не пойму за что мы должны быть благодарны им...ей, - за то что над нами 11 мес издевались? и целый год кормили брехливыми обещаниями...когда то-же самое можно было сделать ещё весной...летом.
Я бы это всё оценил,если бы привлекли к ответственности истинных виновников наших страданий.
-
FONTAN
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему