|
Київська Русь - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 08 тра, 2009 13:27
IgoriKG написав:Договір ви можете попросити для ознайомлення ще до подання заяви. Банк зобовязаний вам надати його (наприклад якщо ви хочете проконсультуватись з юристом) Свого часу коли оформляв кредит то договір для ознайомлення надали по першому проханню. В их депозитном договоре был такой подводный булыжник, который мне стоил 6000 баксов(больше чем нынешняя моя годовая зарплата).
А можна докладніше?
Можно. 06.10.2008 подал заявление на досрочное расторжение гривнёвого депозита на х0 000 грн. (как запахло жареным, хотел баксы купить).
Оказалось, что депозит мне по договору возвращают через 10 (!) дней после получения заявления. В одном банке (не буду рекламировать) даже 10.10.08 депозиты расторгали день в день.
Результат - влёт на такую сумму.
-
lweno4ek
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 08 тра, 2009 15:20
Наскільки я знаю в депо. договорі вказано що якщо розриваєте достроково то на протязі 10-и днів. Які питання ,ви ж читали договір коли підписували?
Я розумію проблема, це коли ви маєте право достроково розірвати договор а вам кажуть ідіть гуляйте. А якщо все по договору в чому суть проблеми? 
-
IgoriKG
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 08 тра, 2009 19:45
IgoriKG написав:Наскільки я знаю в депо. договорі вказано що якщо розриваєте достроково то на протязі 10-и днів. Які питання ,ви ж читали договір коли підписували? Я розумію проблема, це коли ви маєте право достроково розірвати договор а вам кажуть ідіть гуляйте. А якщо все по договору в чому суть проблеми? 
А вы обратили внимание на дату написания заявления?
6 октября 2008 года!!!
Вот и вся суть проблемы. Как нормальный человек, подписывая деп мог знать, что произойдёт 13 октября 2008 года и что 10 дней станут намного более критическим фактором, чем даже %% и многое другое?
-
lweno4ek
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 08 тра, 2009 22:01
Чудово вас розумію. Але при чому тут банк. Є договівр.
В мене той період (правда трішки пізніше) коли вже ковбасило біля 8 за $ закінчувався депо в надрах. Про дострокове повернення не було мови. А коли після закінчення терміну мені почали розказувати що нема грн а $ мені готові помінять по 7 коли продаж був 8 о це я розумію кидалово зі сторони банку  . Саме прикре що коли публічно телефонував по гарячій лінії НБУ говорив що така єрунда, мені казали якщо це надра то вони нічого зробить не можуть і краще робить як вони кажуть. За три днів скандалів в 5-и відділеннях депо був забратий. То це на мою думку є просто кидалово яке прикривається державою. (Пишу бо тоді це дуже дістало, і таких як надра та їм подібних не має бути на ринку. Жалко обманутих людей).
А тут, все згідно договору, то які питання. Вибачте, з вами не згоден 
-
IgoriKG
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 09 тра, 2009 12:10
IgoriKG написав:Чудово вас розумію. Але при чому тут банк. Є договівр. В мене той період (правда трішки пізніше) коли вже ковбасило біля 8 за $ закінчувався депо в надрах. Про дострокове повернення не було мови. А коли після закінчення терміну мені почали розказувати що нема грн а $ мені готові помінять по 7 коли продаж був 8 о це я розумію кидалово зі сторони банку  . Саме прикре що коли публічно телефонував по гарячій лінії НБУ говорив що така єрунда, мені казали якщо це надра то вони нічого зробить не можуть і краще робить як вони кажуть. За три днів скандалів в 5-и відділеннях депо був забратий. То це на мою думку є просто кидалово яке прикривається державою. (Пишу бо тоді це дуже дістало, і таких як надра та їм подібних не має бути на ринку. Жалко обманутих людей). А тут, все згідно договору, то які питання. Вибачте, з вами не згоден 
В чём именно вы не согласны?
Я не утверждаю, что банк меня кинул.
Я говорю, что в договоре был пункт, которого нет у 90% банков.
А также то, что из-за этого пункта я попал в деньги.
Со стороны банка типа всё законно. Со стороны нашего бл%дского государства - нет, но ему фиг что сделаешь.
И понял, что даже на такие "мелочи" надо обращать внимание, они могут очень дорого стоить. Ведь в любых других условиях досрочное расторжение депо за 1, 3 или 10 дней не имеет большого значения.
И поэтому и спрашивал о таких "приколах" договора "кредит под депозит", может кто с чем сталкивался.
-
lweno4ek
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 09 тра, 2009 18:34
В чём именно вы не согласны? Я не утверждаю, что банк меня кинул. Я говорю, что в договоре был пункт, которого нет у 90% банков.
Тепер все ясно Со стороны нашего бл%дского государства - нет, но ему фиг что сделаешь.
Згоден И поэтому и спрашивал о таких "приколах" договора "кредит под депозит", может кто с чем сталкивался.
Нііколи не знаєш як життя припре. От тоді такі "камні" і вилазять.
А як на мене то взяття кредиту це вже і є "попадалово" Але життя заставляє. От так і влязиш в ярмо. 
-
IgoriKG
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 14 тра, 2009 12:44
Народ, ради справедливости напишите правду о процедуре возврата депозита! Если положу доллары на 3 месяца - заберу потом, или через скандал? Стремно дома держать, лето, отпуск... отзовитесь те, у кого там депо.
-
Sheyli
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 14 тра, 2009 13:18
Sheyli написав:Народ, ради справедливости напишите правду о процедуре возврата депозита! Если положу доллары на 3 месяца - заберу потом, или через скандал? Стремно дома держать, лето, отпуск... отзовитесь те, у кого там депо.
Имею в банке депозит в грн 7-и дневный под 20% годовых. Тоесть есть возможность забрать полностью депозит каждые 7 дней. Пока ничего забирать не собираюсь, поэтому лежат деньги где-то 6 недель 
-
tamila
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 14 тра, 2009 23:23
Sheyli написав:Народ, ради справедливости напишите правду о процедуре возврата депозита! Если положу доллары на 3 месяца - заберу потом, или через скандал? Стремно дома держать, лето, отпуск... отзовитесь те, у кого там депо.
Лично я пришел в Киевскую Русь (в их главный офис на Подоле) со своим паспортом в день окончания моего депозита и получил свои деньги. Никаких проблем и задержек не возникло - все было вежливо, культурно и красиво. Более того, я никого не предупреждал в банке о своем приходе.
Не было бы необходимости в деньгах - оставил бы вклад в "К.Руси" еще на 3 месяца. Там сейчас есть неплохой акционный вклад на 3 мес.
Отаке.
Кстати, при мне обслуживали других вкладчиков - никаких проблем. Люди, так же как и я, были довольны.
ИМХО - К.Р. - хороший добротный банк для людей.
-
Andrew12
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 20 тра, 2009 07:34
Я для интереса собрал информацию среди родственников и коллег об их личном опыте сотрудничества с банками (депозиты). Плюс личный опыт. Получился список банков, в которых проблем пока нет и обслуживание нормальное. Список, безусловно, неполный, но в какой то мере обьективный, поскольку основан на отзывах реальных вкладчиков. Итак: Киевская Русь., Райфайзен, Крещатик, Украинский проффесиональный, Первый инвестиционный, Индустриал, Таврика, Даниэль, Актив, Новый.
-
darmet
-
-
- Подякував: 51 раз.
- Подякували: 168 раз.
-
-
Профіль
-
-
|