|
|
![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіЗ розповідей людей, які займаються будматеріалами, найякісніше будують "Міра і К". Для прикладу - будинок на Чупринки, біля польської школи, на місці пожежної частини. Ціна квадрату там найвища, але квартири продаються практично на рівні фундаменту. Це не реклама, можете навести довідки щодо цієї компанії в інших.
![]()
такої будівельної компанії не чув. є ідентична компанія, яка пасажирські перевезення виконує. може то і вона будує?
![]()
щось в мене таке враження, що будівельник вирішив змінити тактику. для більшої правдоподібності декілька разів заявити, що угода не відбулась, а потім, - раз і продано.
![]() ostrig Ви, напевно, помилились з назвою - "Міра і Ко", як справедливо зазначили в попередньому пості, займається перевезеннями (зокрема маршрутки). А на Чупринки будинок побудувала МІФА як підказує гугл -
![]()
![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіТак, я дійсно помилився, це "МІФА". Просто знайомі розказували, що вони , для прикладу, фасади утеплюють Церезітом, а не термітом чи іншими розробками студентів Львівської політехніки.
![]() 1 А чим церазіт кращий від терміту? 2 Я особисто а - мав колись пряме відношення до створення компанії яка сьогодні випускає буд матеріали під маркою Терміт б - на своїх обєктах використовую виключно Терміт в - жодних претензій по якості чи ціні за роки співпраці в мене до Терміту не було.
![]() Шановний Ви пробуєте рекламувати те що продаєте Ви чи Ваші знайомі і при цьому пробуєте принизити якість продукту до створення якого я мав безпосереднє відношення. То чим те що рекламуєте Ви краще від того що захищаю я ? А єдина різниця між церазітом і термітом - це виробник , при чому той самий церазіт випускається сьогодні і в Україні , а до ідеї яка привела до розробки Терміту фахівці ( кандидати і доктора Львівської Політехніки ) прийшли після того , як досконально вивчили всі слабі і сильні сторони Церазіту ПС До речі Церазіт - це не синонім мерседес в автобудуванні , це одна з багатьох марок будівельних матеріалів ( яка тому що не була дорогою , тому й потрапила на Український ринок і я був серед тих які використовували цей матеріал в буремні 90-ті )
![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіДо Будівельника.
1.До продажу Серезіту я не маю анінайменшого відношення. Родич продає. Причому йому все одно що продавати. 2 З його слів, терміт купують підрядники, щоб здешевити собівартість метра. Той, хто бере для себе, терміт не бере. Нічого дивного, що продукт "до створення якого я мав безпосереднє відношення", ви будете тільки хвалити. 3. Я на цьому форумі, щоб придбати квартиру, тому на відміну від Вас, нічого не рекламую. Що почув - те й написав. Взагалі є відомий метод - стати на місце людини, з якою сперечаєшся, щоб зрозуміти її докази. На Вашому місці я б вчинив би аналогічно. Думаю, дискусію в цьому напрямку продовжувати не варто. Принаймні, я точно не буду.
|
|