Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
ostrig написав:Коли немає грошей на польський "люкс", а є малі діти, і все під боком - бабця, роботи батьків, школа-садок-поліклініка - тому й береться Сихів. Ви ж не зі Львова -повірте, Сихів - досить непоганий район. На відміну від автрійської Левандівки чи княжого Підзамча, де вдень страшнувати ходити
Розумію. Ну а так щоб до душі де б брали? Галицький, Личаківський? ))
Погоджуюсь на всі 100 з kos65 . Самий елітний, спокійний район, який до речі і називається "Новий Світ". Забудовував відомий архітектор Іван Левинський. Додайте сюди вул. Кастелівку, Чупринки - 2 половину, Моршинську-Природну, Котляревського, Метрологічну.
ostrig написав:Погоджуюсь на всі 100 з kos65 . Самий елітний, спокійний район, який до речі і називається "Новий Світ". Забудовував відомий архітектор Іван Левинський. Додайте сюди вул. Кастелівку, Чупринки - 2 половину, Моршинську-Природну, Котляревського, Метрологічну.
Дякую,що нагадали...Шкода, що наш час не продукує подібних митців-підприємців,та і просто особистостей
ostrig написав:Тут не район має значення, в кожному я назву кілька вулиць , де хотілось би жити. Для прикладу, в Франківському - Моршинська-Природна, в Галицькому - Чехова-Пекарська, в Шевченківському - район Професорських Колоній
А де в ближньому центрі найбільш зелена зона + тиша і не чутно трамвай?
Найкращий район-Погулянка. Не хочу рекламувати, але реально все є, центр 10 хв.
ostrig написав:Тут не район має значення, в кожному я назву кілька вулиць , де хотілось би жити. Для прикладу, в Франківському - Моршинська-Природна, в Галицькому - Чехова-Пекарська, в Шевченківському - район Професорських Колоній
А де в ближньому центрі найбільш зелена зона + тиша і не чутно трамвай?
Найкращий район-Погулянка. Не хочу рекламувати, але реально все є, центр 10 хв.
не погоджуюсь ...непогагно,але не можно порівнювати з Франківським і вищеперелікованими вулицями ,ну аж ніяк PS до речі ,свого часу прожив на Погулянці 8 років