Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Долярчик написав:[quote Це тому що існує таке поняття як собівартість.
....так собівартість(залежить ще де саме розташування об"єкту) приблизно 6-7тис.грн.м2 - чи я помиляюсь? ....ну і надіюсь, що коли добудують розпочаті новобудови в Винниках, то може не подорожчають...........- бо таке іноді буває!
....щось на це, я відповіді не отримав....................... .....може ще хтось компетентний в цьому?
Вчиш , вчиш - одні двійки.... 1 Від місця розташування , собівартість залежить мало , адже місце розташування впливає на собівартість виключно через вартість землі. 2 Вартість землі на околицях Львова ( що Винники , що Рясне, що Давидів....) коштує приблизно 1500-2000 доларів сотка. На 100 м2 землі (сотка), можна збудувати до 300 м2 житла. Таким чином в м2 житла вартість землі становить від 100 грн (околиці за межами міста) до 500 грн ( ділянки на відстані в 5 км від центру міста) 3 Різниця між ціною продажу(ринкова) і собівартістю (затратна)=прибуток оподатковується в межах 40 % Таким чином , враховуючи тривалість проекту ( від проектування до продажу всіх квартир) яка розтягується на роки , і собівартості навіть в 8000-10000 грн/м2 - я особисто не бачу можливості продавати без збитків по цінам нижчим ніж 13000-15000 грн/м2[/quote]
....то капець!...та всі ж знають, чим далі йде будова від комунікацій - тим ТЕЖ дорожче виходить!( що провести 20-30 метрів комунікацій до підєднання з загальними......,- а що 1 чи 2км!!!) ..багато написали, а скільки КОНКРЕТНО коштує СОБІВАРТІСТЬ м2 житла ЗБУДОВАНОГО(наприклад у Винниках) - не пишете!!!
Долярчик написав:....то капець!...та всі ж знають, чим далі йде будова від комунікацій - тим ТЕЖ дорожче виходить!( що провести 20-30 метрів комунікацій до підєднання з загальними......,- а що 1 чи 2км!!!) ..багато написали, а скільки КОНКРЕТНО коштує СОБІВАРТІСТЬ м2 житла ЗБУДОВАНОГО(наприклад у Винниках) - не пишете!!!
1 Коли хоч трошки спробуєте розібратись - то будете знати що а - навіть в різних виробників може бути різна собівартість одного і того ж товару б - знаходження обєкта за межами населеного пункту може як здорожчувати комунікації( якщо точка підключення за кілометри) так і здешевлювати( якщо наявні потужності надлишкові) , але в тому ж будівництві в центральних частинах , де існуючі комунікації зношені під нуль і існує велика проблема їх модернізації - ціни за підключення можуть бути на порядок дорожчими ніж навіть ціни за земельні ділянки 2 Чи знаєте Ви собівартість (реальну а не інтернетну) тих речей які зараз використовуєте при доступі до інтернету і при написанні своїх повідомлень ? Не знаєте , при цьому чітко знаєте їх ринкову вартість. Тому , персонально для Вас Вам до пятої точки яка в кого собівартість. Вас цікавить ціна продажу , а ціна продажу готових вже(а не через пів року-чи пять років), з ремонтами зробленними в 90-95% квартир в будинку, не в підвалах або на техповерхах(горищах) - коштує від 13000 грн/м2.
Долярчик написав:....то капець!...та всі ж знають, чим далі йде будова від комунікацій - тим ТЕЖ дорожче виходить!( що провести 20-30 метрів комунікацій до підєднання з загальними......,- а що 1 чи 2км!!!) ..багато написали, а скільки КОНКРЕТНО коштує СОБІВАРТІСТЬ м2 житла ЗБУДОВАНОГО(наприклад у Винниках) - не пишете!!!
1 Коли хоч трошки спробуєте розібратись - то будете знати що а - навіть в різних виробників може бути різна собівартість одного і того ж товару б - знаходження обєкта за межами населеного пункту може як здорожчувати комунікації( якщо точка підключення за кілометри) так і здешевлювати( якщо наявні потужності надлишкові) , але в тому ж будівництві в центральних частинах , де існуючі комунікації зношені під нуль і існує велика проблема їх модернізації - ціни за підключення можуть бути на порядок дорожчими ніж навіть ціни за земельні ділянки 2 Чи знаєте Ви собівартість (реальну а не інтернетну) тих речей які зараз використовуєте при доступі до інтернету і при написанні своїх повідомлень ? Не знаєте , при цьому чітко знаєте їх ринкову вартість. Тому , персонально для Вас Вам до пятої точки яка в кого собівартість. Вас цікавить ціна продажу , а ціна продажу готових вже(а не через пів року-чи пять років), з ремонтами зробленними в 90-95% квартир в будинку, не в підвалах або на техповерхах(горищах) - коштує від 13000 грн/м2.
....ну, пункт "а" - я добре знаю і розумію!
....а оце, що я виділив - мені цікаво......Ви маєте на увазі, що є зремонтами квартири по 13тис????!......я такої дешевизни - не бачив!!! .....чи то просто вирівняні стіни і підлогу стяжкою, Ви називаєте "з ремонтом" ?
Долярчик написав:....ну, пункт "а" - я добре знаю і розумію!
....а оце, що я виділив - мені цікаво......Ви маєте на увазі, що є зремонтами квартири по 13тис????!......я такої дешевизни - не бачив!!! .....чи то просто вирівняні стіни і підлогу стяжкою, Ви називаєте "з ремонтом" ?
Навіть такої дрібниці не зрозуміли. Не квартири з ремонтом по 13000 грн/м2... А в будинку , де в 70% і вище квартир вже зроблені ремонти самими власниками. І причина тут проста Якщо в 100 квартирному будинку в 30% квартир ще не зроблені ремонти , то жити вам як в мизикальній шкатулці ще років зо три-пять мінімум.
Навіть такої дрібниці не зрозуміли. Не квартири з ремонтом по 13000 грн/м2... А в будинку , де в 70% і вище квартир вже зроблені ремонти самими власниками. І причина тут проста Якщо в 100 квартирному будинку в 30% квартир ще не зроблені ремонти , то жити вам як в мизикальній шкатулці ще років зо три-пять мінімум.
Як любить повторювати гуру валютної гілки Читайте повільно , рухаючи губами... 1 Від 11 500 , не = менше 13 000 малогабаритне і повноцінне 2 Будинок зданий в 2016 ( чи обіцяється що буде зданий ) з неясно коли будуть підключені комунікації , з перспективою 5-річного проживання в музикальній шкатулці , на околицях Винник .
Моя пропозиція в Рясні-Руській по 13000 грн/м2 (37 м2) в будинку зданому в березні 2015 , в якому ще не зроблені ремонти всього в трьох квартирах - і то краща ( була . бо вже все продано)
budivelnik написав:[....ну, пункт "а" - я добре знаю і розумію!
Як любить повторювати гуру валютної гілки Читайте повільно , рухаючи губами... 1 Від 11 500 , не = менше 13 000 малогабаритне і повноцінне 2 Будинок зданий в 2016 ( чи обіцяється що буде зданий ) з неясно коли будуть підключені комунікації , з перспективою 5-річного проживання в музикальній шкатулці , на околицях Винник .
Моя пропозиція в Рясні-Руській по 13000 грн/м2 (37 м2) в будинку зданому в березні 2015 , в якому ще не зроблені ремонти всього в трьох квартирах - і то краща ( була . бо вже все продано)[/quote]
...........як то кажуть дякую......................але я розглядаю Винники, як найдешевший/найдоступнішший і найближчий(відносно) до моєї роботи район(хоч працюю на Сихові).........Пасіки Зубрецькі чи Давидів мені б теж підійшли........але там ціни ЧОМУСЬ огогооооооо
Зараз вартість нерухомості в Львові майже така сама як в Киеві, 1-кімнатна квартира в середньому 25-40 тис. В Києві від 35 тис. Крім того,купівля квартири супроводжується великою кількістю ризиків та інших, супроводжуючих витрат. Якщо необхідна консультація хорошого юриста в Львові, то її можна отримати тут http://juresprudency.com.ua/kupivlya-zhytla-v-novobudovi/
Моя пропозиція в Рясні-Руській по 13000 грн/м2 (37 м2) в будинку зданому в березні 2015 , в якому ще не зроблені ремонти всього в трьох квартирах - і то краща ( була . бо вже все продано)
...........як то кажуть дякую......................але я розглядаю Винники, як найдешевший/найдоступнішший і найближчий(відносно) до моєї роботи район(хоч працюю на Сихові).........Пасіки Зубрецькі чи Давидів мені б теж підійшли........але там ціни ЧОМУСЬ огогооооооо [/quote]
....на карті(по супутнику) видно, що вже ЯК МІНІМУМ одна секція - завершена! Готовність завершено Початок будівництва 2012 Рік завершення 2016 Наявність є вільні квартири або площі Ціна від 11500 грн/м2 http://novobudovy.com/novobudovy/novobu ... omlinskogo