Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
...я вже і так і сяк шукаю того дешевія........але "в упор його не бачу"!!! ...і головне, що тут ні зким не можу посперечатись про це! ....бо по Києву - нічого не знаю.... .....а от по Львову......уххххххххх!!!! ...ДЕ І В КОГО - ДЕШЕВІЙ????!!(хоч я сам руками і ногами за те, щоб новобуди подешевшали!) .....от наприклад ЦЕ: http://riel.ua/mone-1.html .......рік тому, на стадії котловану, ціна була 13тис.грн/м2(при курсі 25=520$м2) - зараз у завершеному - 17500грн/м2(при курсі 26,7=655$м2) ...питання - де дешевій? - в чому подешевіло: в гривні?- чи може в доларі???!!! .......... так само оце: http://novobudovy.com/novobudovy/novobu ... chornovola ....рік тому було 9900грн/м2(25=396$м2) - зараз 14900грн/м2(26,7=558$м2) ...ТАК ДЕ І В ЧОМУ ПОДЕШЕВІЛО?????! .....п.с. ....на ті ціни, що були рік тому - посилання не знайшов.......але, львів"яни добре пам"ятають ті ціни на бікбордах!!!- збрехати не дадуть!!! ...то ж де дешевій??????????????????
Козак-характерник написав:Долярчик Або доведеться ще поїсти тещині млинці і монеток дозбирати, або вгамувати апетит і йти на перефірію...
....або брати "Струмок" від Інтегралбуду в розтермінування і надіятись, що добудують! ....бо ніби найкращі забудовники Львова, які збудували/будують багато об"єктів і мають власні виробницва буд-матеріалів! Екодім Ріел Інтегралбуд ....то ж бачу, що без розтермінування в хороших забудовників мені аж ніяк не обійтись!
Долярчик Спочатку визначте свої пріоритети: головне і другорядне. Потім дивіться на ціну кожного критерія і його значущість. В принципі ділема наступна: або простора двушка на перефірії, або однушка у Львові, за ту ж ціну. Що краще: жити в нормальному житлі і витрачати час на доїзд до роботи? Чи жити близько до роботи в усічьонному житлі?
Козак-характерник написав:Долярчик Спочатку визначте свої пріоритети: головне і другорядне. Потім дивіться на ціну кожного критерія і його значущість. В принципі ділема наступна: або простора двушка на перефірії, або однушка у Львові, за ту ж ціну. Що краще: жити в нормальному житлі і витрачати час на доїзд до роботи? Чи жити близько до роботи в усічьонному житлі?
....нє, ну в Струмку - можу потягнути двушку у розтермінування! ....12тис.грн на місяць на 5ть років........ну і перший внесок 100тис чи трохи більше! ....після Великодня - трохи походжу по ВП......і до Ріела зайду....і до Екодому......а раптом вони запропонують мені хороше розтермінування, як наприклад у "Струмку"?
Козак-характерник написав:Долярчик Спочатку визначте свої пріоритети: головне і другорядне. Потім дивіться на ціну кожного критерія і його значущість. В принципі ділема наступна: або простора двушка на перефірії, або однушка у Львові, за ту ж ціну. Що краще: жити в нормальному житлі і витрачати час на доїзд до роботи? Чи жити близько до роботи в усічьонному житлі?
....нє, ну в Струмку - можу потягнути двушку у розтермінування! ....12тис.грн на місяць на 5ть років........ну і перший внесок 100тис чи трохи більше! ....після Великодня - трохи походжу по ВП......і до Ріела зайду....і до Екодому......а раптом вони запропонують мені хороше розтермінування, як наприклад у "Струмку"?
Долярчик написав: ....нє, ну в Струмку - можу потягнути двушку у розтермінування! ....12тис.грн на місяць на 5ть років........ну і перший внесок 100тис чи трохи більше! ....
А на ремонт? Чи на розкладушці перекантуватися?
....ото ж бо й воно! .....але, якщо я віддам зразу, наприклад 150тис......ще 500 залишиться на депо + ще щось буду заробляти.........то ж кредит легше тягнути, коли ще й %% капають!.....і ремонт робити ще не скоро буде, аж через рік у завершеному!
Долярчик написав: ....нє, ну в Струмку - можу потягнути двушку у розтермінування! ....12тис.грн на місяць на 5ть років........ну і перший внесок 100тис чи трохи більше! ....
Струмок не дешевий ...
...так, ціна приблизно, як і всюди(і в "Моне" і в "Авалоні" наприклад) але кредит - не поганий! - не все і зразу!