Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
to AKURT Наші хлопці - підкпреслюю - наші - в Каліфорнії отримуть 180 000 - 300 000 долярів на рік. Бідні наші - 150 000 долярів. Плятять податки. НЕ ВАМ!!! Жирують - правда...
якщо не секрет - яким легальним бізнесом таке бабельце можна косити?
можливо про кумедні закони що є в різних штатах[/quote]
Дійсно - горло заболіло - ніде не купиш ніякого Септефріла або Фарінгосепта - запрошуємо до лікаря - прийом - 75 долярів, з я ких 20 відсотків заплатиш сам. Він подивиться і випише: пити гарячий чай. Все. А Ви як хотіли???
мяко кажучи - якийсть маразм наплював би на їх закони купив би ліки чи пив би чай без цього огляду у лікаря так ніби людина абсолютний йолоп
З приводу ліків: не хворійте і буде Вам щастя. Їдете в США в якості подарунка, привозьте нашим: Цитрамон, Фарінгосепт, і таке інше саме просте, що потрібно при простому захворюванні типа "Горло болить", "Голова болить".
Купа оголошень: "Візьмемо на роботу" - на мінімальну оплату в 14 доларів на годину. Нормальні гроші платять легально і законно нашим кваліфікованим хлопцям. Це не мій секрет, тому і не напишу. Мені на пощастило: я кваліфікований, та не тим, що треба... Дивилися нерухомість у Львові.... Тьфу, у Сієттлі: щось гарненьке - 10 000 доларів за квадратний метр. Хмарочос - 42 поверхи - введення в експлуатацію через 2 роки - розпродано 90 мабуть відсотків житла. Бідно люди живуть...
jump написав: "кредит сміховинний 2% річних якщо не помиляюсь після оплати послуг, їжі, кредитів, медстрахівки на руки чистими залишається близько 500 баксів"
Правда... але отримати кредит на авто под 2 відсотки важко: вивчають всю вашу кредитную історію ретельно. Американцю дають навіть і під 0,7 відсотка річних. У кожного тут є кредитна історя - доступ до неї є для всіх і дуже просто: при мені прийшов студент брати авто в лізінг: при ньому прямо в автосалоні роздруквали зразу графік, на якому видно його рейтинг по відношенню до інших людей у вигляді "стовпчика". Все як у природі: добре стоїть "стовпчик" - значить, і здоров'я у хлопа добре, можна дати хлопу найдорожче і навіть все: і лізінг, і кредит. ДУЖЕ ІНТЕРЕСНА інформація - при мені американці дивилися - скільки коштів треба заробляти на рік, щоб купити житло. http://www.sacbee.com/site-services/dat ... 55952.html Наприклад: в Сан Францисько треба отримувати на рік 191 000 доларів, тоді купиш житло за 963 000 долярів. Здається, що дорого, але реально подивіться на математику: фактично людина за 5 років заробляє собі на квартиру у місті щастя... А ви заробляєте за 5 років на квартиру - двушку - у Львові площею в 75 квадратів? Да? Дуже добре!
Не читайте дурниць. Не читайте перед обідом радянських газет. Ніхто нікому нічого не винний, то "хитра аріхметика". Сьогодні гуляв територіїю университету University of Washington в Seattle - був у багатьох університетах України (жебраки), Білорусі (село), Росії (гнидободобне все старе і немічне) - то тут просто БОМБА. Враження, що мандруєш не университетським містечком, а по замкам французьких королей. Парк такий - бомба!!!! Автобуси безкоштовно возять студенів з території університета до центру міста. Таких великих потужних автобусів - повірте - ви не бачили. Ще й пусті ходять... На території - кафе для студентів і магазини - в магазинах все дешевше на 20 відсотків, ніж в інших... Єдине, що виявилося дорогим - українська черешня - купили 2 фунта по 6 долярів - заплатив 12 долярів за кульок - аж жаба давить... краще б потерпів та у Львові купив... Жінка захотіла... Боже, і нашо я женився???? А Ви про якісь там борги... Хі та хі!
Цитата: "..3) ви не відповідили про податок для ФРС чи ви не в курсі? гойра!" Не беріть дурного в голову, а важкого в руки. Розмовляв сьогодні з НАШИМИ студентами - вчаться в США - і літом - практика. Студент із Запоріжжя заробив загалом за 2016 рік 30 000 доларів. Декілька разів корегував податковий звіт. В результаті податків заплатив аж нуль. А Ви там якісь газети читаєте... НЕ ТРЕБА! Нашо Вам те ФеРееС??? Тут люди заробляють двома речами: - головою. Сьогодні сіли на мармурову лавочку в парку университета , а на ній написна цитата американського вченого - фахівця з аероноавтики, я перевів так: "Человек, пролетая над своей жизнью, пролетает удачно только тогда, когда вооружен знаниями!" - вмінням щось робити корисне для інших: готуй піццу, виробляй вино, створюй літаки, торгуй яблуками... ну і так далі...
Видно, що люде живуть багато... Ну, не без того, що на перехресті стоїть чолов'яга роков на 30 за картонним плакатом: "Дайте хоч щось - буде для мене корисним"... Бачив пару раз розбите скло на асфальті - чернокожі виламують скло у автівки і крадуть, що бачуть... Теж правда... ДУЖЕ інтересну річ сьогодні бачив: Магазин, 2 сорти яблук в продажі. 1 корзина - по 0,99 доларів за фунт - ціна, майже як у Львові - в АТБ - 25 гривень за кг, яблука - красені... Корзина 2 - по 1,36 долара за фунт - сорт інший - зовні схожі. З першой корзини при мені все забрали - мені 1 (одне) яблуко дісталося. З другої корзини - майже НЕ брали - я взяв 2 фунти... Ось Вам і різниця: 0,99 долара і 1,36 долара... Економлять, кляті сини капіталістів-мільонерів... Скуплялися студенти із заробітною платнею НА ПРАКТИЦІ в 8 000 доларів на місяць. Отаке...
Ніякого ні "прикілу", ні "приколу". Говорив сьогодні із тими студентами - третій курс закінчили. Один - другий... Кожному в перший день роботи видали: - рюкзак - я особисто мацав - крутий. - ноутбук MacBook - член групи - тут всі працюють у "групах" - нагодував новенького в ресторані за власний рахунок - тут так прийнято.
А Ви кажете... Якщо бути точним: не 8000 долярів на місяць... - 7750 - заробітна платня за договором - 25 долярів в день на харчування...
Сьогодні сам відвідав студентську столову (тут її називають "ресторан"). Як тест... Breakfest - 9,50 долара + податок, заплатив своєю Visa. - на перше три види супів. Взяв той, що з грибами: занадто густий і дуже багато грибів. Але смачно. - на друге видавали спочатку такий набір: прямокутна тарілка довжиной 30 см, на ній: омлет, дві сосиски типу "Мисливських", або бекон піджарений, картопля у вигляді шариків. Спитав: можна взяти 2 тарілки - можна. А три тарілки - можна. А чотири - можна. А більше - можна. Потім вітрина із всілякими овочами. 8 видів. Потім вітрина з фруктами: я взяв мандарини, диню, апельсини. Потім вітрина із сирами, не брав. Потім вітрина з йогуртами: взяв два види - не "питні" - розбавлені водою, як у нас - а такі густі, що тільки ложкою їсти... Кава трьох сортів - можна виносити із собою - накривається кришкою бумажняний стакан; морозиво. Чай. Кока-кола (можна брати із собою). Бананів і яблук не було - а то взяв би... Ну ось все, що запам'ятав... А, загадав: автобус в офіс на роботу з гуртожитка - безкоштовно... Ну, приблизно, як у нас в 1977 році, коли були примусові сільгоспроботи для студентів у вересні - жовтні...
akurt написав:Ніякого ні "прикілу", ні "приколу". Говорив сьогодні із тими студентами - третій курс закінчили. Один - другий... Кожному в перший день роботи видали: - рюкзак - я особисто мацав - крутий. - ноутбук MacBook - член групи - тут всі працюють у "групах" - нагодував новенького в ресторані за власний рахунок - тут так прийнято.
А Ви кажете... Якщо бути точним: не 8000 долярів на місяць... - 7750 - заробітна платня за договором - 25 долярів в день на харчування...
Сьогодні сам відвідав студентську столову (тут її називають "ресторан"). Як тест... Breakfest - 9,50 долара + податок, заплатив своєю Visa. - на перше три види супів. Взяв той, що з грибами: занадто густий і дуже багато грибів. Але смачно. - на друге видавали спочатку такий набір: прямокутна тарілка довжиной 30 см, на ній: омлет, дві сосиски типу "Мисливських", або бекон піджарений, картопля у вигляді шариків. Спитав: можна взяти 2 тарілки - можна. А три тарілки - можна. А чотири - можна. А більше - можна. Потім вітрина із всілякими овочами. 8 видів. Потім вітрина з фруктами: я взяв мандарини, диню, апельсини. Потім вітрина із сирами, не брав. Потім вітрина з йогуртами: взяв два види - не "питні" - розбавлені водою, як у нас - а такі густі, що тільки ложкою їсти... Кава трьох сортів - можна виносити із собою - накривається кришкою бумажняний стакан; морозиво. Чай. Кока-кола (можна брати із собою). Бананів і яблук не було - а то взяв би... Ну ось все, що запам'ятав... А, загадав: автобус в офіс на роботу з гуртожитка - безкоштовно... Ну, приблизно, як у нас в 1977 році, коли були примусові сільгоспроботи для студентів у вересні - жовтні...
Тобто, після описання такого "раю на землі", де все - по 2-8 доларів, при з/п студента - 8000 дол. - Ви розумієте, чому борг США 20 трлн. дол.?
akurt написав:Ніякого ні "прикілу", ні "приколу". Говорив сьогодні із тими студентами - третій курс закінчили. Один - другий... Кожному в перший день роботи видали: - рюкзак - я особисто мацав - крутий. - ноутбук MacBook - член групи - тут всі працюють у "групах" - нагодував новенького в ресторані за власний рахунок - тут так прийнято.
А, загадав: автобус в офіс на роботу з гуртожитка - безкоштовно... Ну, приблизно, як у нас в 1977 році, коли були примусові сільгоспроботи для студентів у вересні - жовтні...
у середньому студіки за ЛІТО заробляють від 5 до 10 тис. баків 10 - за умови праці на 2-3 роботах від цього заробіку треба відмінусувати 2-2.5 т. баків за програму, підготовку, переліт і страхівку