Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 7273747576 ... 285>
Повідомлення Додано: Вів 08 січ, 2013 22:15

mju написав:
  budivelnik написав:... Крім росту ціни є ще й зміна ціни від стану повітря до стану готове житло ...

Не дочекаюся коли в Україні таке поняття зникне. І коли буд. компанії здавати будуть не цегляну коробку, а готову для проживання квартиру.

Ви не праві.
Не дочекаєтесь коли захочете купити квартиру вартістю в 800 доларів/м2 з дизайнерським ремонтом в 400 долврав/м2 який буде включений в ціну 800 :D

У випадку , коли захочете під ключ , з ремонтом вартістю в 200-400 доларів м2 наприклад в мене - я можу Вам це запропонувати :D :D :D
І ціна цього житла буде 700 + той ремонт який виберете :D
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 08 січ, 2013 23:00

budivelnik написав:Ви не праві.
Не дочекаєтесь коли захочете купити квартиру вартістю в 800 доларів/м2 з дизайнерським ремонтом в 400 долврав/м2 який буде включений в ціну 800 :D

У випадку , коли захочете під ключ , з ремонтом вартістю в 200-400 доларів м2 наприклад в мене - я можу Вам це запропонувати :D :D :D

А я і не чекаю, що це не буде включено у ціну. І я не хочу "дизайнерський" ремонт, не хочу оплачувати чужий несмак.
Квартира з побіленими стінами, підлогою, котлом і сантехнікою.. може навіть ще з чимось (за рахунок оптової покупки ціна може бути нижчкою). Що заважає в офісі буд компанії вибрати прийнятний дизайн? А не махатися з ремонтами потім ще кілька років? Я коли купую машину - беру її повністю, а не коробку з мотором в яку ще потрібно втикнути сидіння і пофарбувати?
mju

Подякував: 210 раз.
Подякували: 491 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 січ, 2013 23:10

mju написав:
  budivelnik написав:Ви не праві.

А я і не чекаю, що це не буде включено у ціну. І я не хочу "дизайнерський" ремонт, не хочу оплачувати чужий несмак.
Квартира з побіленими стінами, підлогою, котлом і сантехнікою.. може навіть ще з чимось (за рахунок оптової покупки ціна може бути нижчкою). Що заважає в офісі буд компанії вибрати прийнятний дизайн? А не махатися з ремонтами потім ще кілька років? Я коли купую машину - беру її повністю, а не коробку з мотором в яку ще потрібно втикнути сидіння і пофарбувати?

Побілка стін
Існуючі варіанти
Штук(вапняна побілка)
Гіпсокартон
Гіпсові суміші
Підлога
Лінолеум
Ламінат ( від 48-до 150 і далі грн/м2)
Паркетна дошка (150 - 270 і далі)
Паркет -100 і далі
Художній паркет
Котел
Китаєць від 3000 грн ( шумить як гад призапуску)
Бошики, Вайленти і так далі від 6000 грн
Сантехніка
Унітаз - 200 - 1200
Мойка,,,,
Ванна,,,,

Тепер розумієте що ці речі робити централізовано , навіть за рахунок виграшу в ціні на 3-5% -якось не серьозно ?
Я коли купую машину - беру її повністю, а не коробку з мотором в яку ще потрібно втикнути сидіння і пофарбувати?

А що можна поміняти в машині ?
Колір оббивки салону :D і всунути якусь суперпупер стереосистему ? так це взагалі навісне.
І скільки часу виробник хоче щоб Ви користувались авто ?
В японії - 4 роки
У нас від бідності - 10
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 08 січ, 2013 23:39

galician написав:
  Nighthawk написав:Мовляв, ринок 1-к зараз зводиться або "іногородній багатий татко купує донечці чи синочку квартирку, шоп в гуртожиток не посилати під час навчання у вузі", або щоб купити і зразу здати у оренду. Не знаю, наскільки це відповідає дійсності, мопед не мій Однак на запитання, а звідки у народу появилися гроші на 2-к і 3-к (!!!) , вразумітєльної відповіді я не отримав.

Не думаю, бо чаду жити треба вже і щобб не заважали вчитись всякі перфоратори сусідів.

Абсолютно згоден. Ті люди все-таки напевне мали на увазі ринок 1-кімнатних квартир взагалі. Бо купувати квартиру дітьові і ще рік робити там ремонт-не смішно.

galician написав:Я думаю що більше підходить таке:
  Nighthawk написав:Враховуючи, що різниця між 1-к і 2-к не така вже й велика (45-50к проти 60-65к у.о.), ризикну припустити, що небагатий, але передбачливий народ влізає в розстрочки, зичить у родичів гроші, щоби таки нашкребти на 2-к

бо загалом ціни на житло просіли та і долер вже не той. Скажемо правду але ота різниця в 20к уо це вже не є така непідйомна сума а колись була і більшим зазором.

Швидше за все так і є. Тоді я тільки радий, що наш народ помудрішав ;)

galician написав:Також думаю той фактор ще активно грає роль, що сучасні 1кім квартири близькі до 50 метрів. Реально я не бачу смислу в такій площі в 1 кім квартирі. Тому всі і тягнуться до двушки. Якщо б одинички стали під 40 метрів і відповідно стали б дешевшими то і на них був би попит адекватний.

100% згоден. Взагалі, однушка в 50 метрів-це ні туди і ні сюди :) Як казав славнозвісний Добкін "нємного по дебільному" ;)
Хоча... можливі варіанти ;) Буквально вчора мені розповідав знайомий, що родичка (на зароблені з Італії гроші, до речі ;) ), взяла 1к в новобуді на Сихові, але на 10-му поверсі. Оскільки там наверху ще є халявний техповерх, який можна офіційно приХватизувати ;), то ця жіночка зробила хитрий фінт ушами. А саме з "нижньої" квартири зробили величезну кухню-студію, а наверх прокладуть сходи і там буде дві великі спальні. Як на мене, конкретний такий жлобпакет, але за 44 000 у.о. це мегакруто ;)
Винахідливість українців не має меж, чи не так? :)

galician написав:
  Nighthawk написав:Один із аргументів на користь такої думки-це те, що в 1-й секції на Червоної Калини вже живе ~12 cімей. Це дані 2-місячної давності, зараз може і більше. Але народ був готовий миритися з непрацюючим ліфтом, відсутністю газу, електрикою з будмайданчику, тільки щоб уже жити в будинку.

Ну не факт. могли вони і бути зйомщиками і хотіли якомога скорше скеровувати рентні 250 уо на погашення 30% кредиту :)

Цілком можливо ;) Або продали стару квартиру і весь цей час до здачі новобуду були змушені знімати житло. Тоді, звісно, нарід готовий на все, аби вже жити у своій власній квартирі і не переплачувати за аренду. А то імпотєка під 30% відчутно давить на сімейний бюджет, ага ;)

galician написав:
  Nighthawk написав:що ЕкоДім останнім часом серйозно збільшив масштаби будівництва-кількість нових об"єктів, що зводяться, постійно зростає.

І найголовніше питання - чому ринок новобудів у Львові так оживився, коли реально продажі слабі, люди біднішають, іпотека недосяжна і неадекватна а забудовники не кредитують і не дають розстрочки?

А оце справді риторичне запитання. Хоча, з таким же успіхом я можу запитатися, якого милого в Україні шаленими темпами росте ринок кеш-кредитів під 80% річних, якщо доходи населення падають і економіка в глибокій ...пардон, стагнації. Це ж повний ідіотизм! Є алогічні речі, які інколи пояснити просто неможливо ;)
З іншої сторони, у сусідньому Франківську новобудов як грибів після дощу, квартири йдуть по 3300 грн/м2 в мікрорайоні з повною інфраструктурою, народ бере, і головне-що і забудовники не у програші! Але франківське економічне чудо пояснюється тим, що там влада і забудовники спільно працювали, щоб максимально спростити землевідводи, видачу дозволів на будівництво і т.д., тобто мінімізували фактор корупції.
Можливо, якийсь рух у цьому питанні стався і у Львові-тоді, здешевивши собівартість будівництва, забудовники отримали можливість гнати більше об"єктів за ту ж незмінну ціну... Хтозна, як там насправді, це не більше ніж мої думки вголос...
Nighthawk

Подякував: 89 раз.
Подякували: 397 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 січ, 2013 23:47

Re: Нерухомість у Львові

Nighthawk написав:З іншої сторони, у сусідньому Франківську новобудов як грибів після дощу, квартири йдуть по 3300 грн/м2 в мікрорайоні з повною інфраструктурою,

1 На превеликий жаль для Вас - це казка
У Івано-Франківську 3300 - це вартість м2 технічних поверхів, зробити з них житлові можна . але це приблизно те саме що описувалось з Сиховом і однокімнатною на останньому поверсі.
2 Більш-менш нормальне житло , там пропонується від 4500 грн/м2
3 Таке саме житло , яке у Франківську пропонується по 4500 , у Львові пропонується по 5500-6000 + не забувайте розміри міст
Київ - 3 млн мешканців - мінімальна ціна 8000 грн
Львів-Одеса - близько 1 млн мешканців - мінімальна 6000 грн
Франківськ-Чернігів - близько 0,25-0,3 млн жителів - мінімальна 4500 грн
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 09 січ, 2013 00:13

budivelnik написав:
  Nighthawk написав:З іншої сторони, у сусідньому Франківську новобудов як грибів після дощу, квартири йдуть по 3300 грн/м2 в мікрорайоні з повною інфраструктурою,

У Івано-Франківську 3300 - це вартість м2 технічних поверхів, зробити з них житлові можна . але це приблизно те саме що описувалось з Сиховом і однокімнатною на останньому поверсі.
2 Більш-менш нормальне житло , там пропонується від 4500 грн/м2
3 Таке саме житло , яке у Франківську пропонується по 4500 , у Львові пропонується по 5500-6000 + не забувайте розміри міст
Київ - 3 млн мешканців - мінімальна ціна 8000 грн
Львів-Одеса - близько 1 млн мешканців - мінімальна 6000 грн
Франківськ-Чернігів - близько 0,25-0,3 млн жителів - мінімальна 4500 грн

Будівельнику, мені щиро жаль, але у Франківську у мене живуть родичі і я там досить часто буваю. І банери "3400 м2/квадрат" я бачив на кожному будинку, починаючи з 2009 року. І починаючи ж з 2009-го мої родичі активно їли мені мізки "ну чого ти не купуєш квартиру, он як у нас подешевіли!". І я замахався було їм пояснювати, пачіму у нас не так як у них. Це при тому, що до кризи там метр котирувався десь по 1000 у.о. Знову ж таки, знаю, бо саме у 2008-му родичі хотіли продати "зайву" квартиру, правда, потім передумали і тепер живуть у ній ;) А новобудов там реально дофіга. На Позитроні прямо біля Арсену і Епіцентру штук 3 10-етажок вже на етапі здачі, і на кожній банери по 3300-3400. Щодо 3300 за верхній поверх-таке може бути, згоден. Але за 3700-3800 відносно близько до центру готову квартиру знайти можна.
Прошу глянути тут
http://www.home-poster.net/ua/buy-appar ... rrency=uah
Є розкид цін від 3200 (мансарда, як ви зазначили) до 6800 (вул. Пулюя-це дуже гарний зелений район, ближній центр, біля р. Бистриці-Солотвинської), але є і варіанти за 3700, 3800. От, прошу

http://www.home-poster.net/ua/117431-pr ... nkivsk.htm
http://www.home-poster.net/ua/1183-prod ... nkivsk.htm
Район Миколайчука(Позитрон)-це як Сихів, і сполучення там зараз більш ніж добре. Плюс є ВСЕ-і базар, і Арсен, і Епіцентр. От 2 місяці тому бачив по 3400/м2, зараз от об"єкт здали і підняли ціну до 3800, хе-хе :)

Плюс акуратно так нагадую, що це вже здані в експлуатацію квартири, а отже, мінімум на 10-15% дорожчі від "коробки". Так що ~3300 грн за метр - це не міф, а реальність :D Нехай не 3300, а всі 3700-хіба це принципова різниця? :) До ₴8000 у Львові їм дуже далеко :D А Франик не так давно був визнаним одним з найкращих місць для життя в Україні в екологічному плані ;)
Nighthawk

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 09 січ, 2013 00:22

Nighthawk
1 В одній з обяв - не зазаначений поверх і продавець агенство
2 В другій значится що здача в грудні 2011
3 Ви так плавно перейшли з 3300 до 3800 . Я писав що реальні ціни починаються з 4500.
Так що ще один плавний перехід з 3800 до 4300 і все :D

Так що , як тільки зателефонуєте по вказаним обявам , так відразу і прозрієте .

ПС
По Львову висять плакати по 4500 - спробуйте - купіть , разом посміємось, бо реальні ціни починаються з 5100 грн Пустомити - 6000 грн Рясне - 7000 грн Сихів
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 09 січ, 2013 01:16

budivelnik
Хоспаді, ну яка проблема
http://www.home-poster.net/ua/11231147- ... nkivsk.htm
3 752 грн., 6/8
http://www.home-poster.net/ua/111945-pr ... nkivsk.htm
3652 грн, 5/9
http://www.home-poster.net/ua/119230-pr ... nkivsk.htm
3 400 грн. 5 / 11

Ще шукати? Чи пан Будівельник хоче, щоб я подзвонив у Франик у офіс забудовника і розпитався, яка там ціна квартир на етапі коробки чи етапі здачі?

На етапі здачі на Сихові квартира коштує 8500 (я перед тим давав лінк на ВМ), а я у "коробці" купив за 7400. Зекономив 13% (7400/8500=0,87). По логіці речей, якщо я куплю зданий новобуд в Франику за 3800, то на етапі "коробки" зможу взяти його за 3800*0,87=3300 грн. Вуаля!
Ще якісь питання будуть? :D :D :D

По Львову висять плакати по 4500 - спробуйте - купіть , разом посміємось, бо реальні ціни починаються з 5100 грн Пустомити - 6000 грн Рясне - 7000 грн Сихів

А я що, вар"ят, щоб в такі байки вірити? :) Колись (десь рік тому) бачив у газеті ВМ рекламу об"єкта на Рясне-2 за 5600 грн/м2, але то вже історія :D Блаженні віруючі у наднизькі ціни на бетон :D
Nighthawk

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 09 січ, 2013 01:43

budivelnik написав:Колір оббивки салону :D і всунути якусь суперпупер стереосистему ? так це взагалі навісне.
І скільки часу виробник хоче щоб Ви користувались авто ?

Різницю між базовою комплектацією і те, що кличуть "повний фарш" пояснювати потрібно? Зараз продавці пропонують "базу", а покупець потім сам докручує до комплектації, що йому потрібна. Витрачаючи час і влазячи у область в якій він не є фахівцем.
Якщо продовжувати анології з машинами - не пам'ятаєте продукти радянського автопрому? Щасливий власник за пів року до покупки починав тренуватися під тим відром лежати. Зараз щось подібне і досі випускають - але народ в більшості купує зовсім інші машини.
mju

Подякував: 210 раз.
Подякували: 491 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 21 січ, 2013 00:38

та будівельник про це чудово знає.
цей аргумент йому неодноразово наводився.
але якщо він це визнає, то рушиться вся його конструкція про собівартість виробництва. тому він цього ніколи не зробить.
а те, що у Франківську продається по 450-500 у.о., то будівельнику із його халупками ще їсти і їсти кашку...
vasul_lviv

#<1 ... 7273747576 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Vadim_ і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє