Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 7475767778 ... 285>
Повідомлення Додано: Вів 22 січ, 2013 20:47

mju написав:
  budivelnik написав:Давайте по порядку
1 В приведенному будинку ціна 7200=900 доларів
2 7200 + 1200 = 8400 = 1050 доларів
3 В мене наприклад 700
Що виходить ?

Навіщо ви цифрами маніпулювати намагаєтеся? А якби я забудовника у Києві знайшов? Я вас питаю не про загальну ціну квартири за містом і квартири за 40хв до центру пішки. А ціну ремонту від забудовника порівнюю.
Якщо відкинути маніпуляції то маємо ціну ремонту: у інтеграла - ~150$, а у вас 200-400$.

Дивно якось.
Якби щось подібне написав захар - яб не дивувався , але від Вас я такої підтасовки не очікував.
Щоб розставити крапки на і , то спробую пояснити.
Я поділяю ремонти на :
косметичний - 50 доларів /м2
євро - 200 доларів/м2
супер-євро - 400 доларів/м2
євро з понтами - вище 400 доларів/м2
і євро( від інтеграл-буду) - 150 доларів/м2 :D
Давайте розглянемо два -косметичний і євро(будівельник) , а для євро(інтегралбуду) залишимо вільний стовпчик , щоб Ви могли самостійно підставити цифри
Для того щоб не заморочуватись зайвими стрічками будемо вважати що в ціні зашито 40% за роботу ( тобто 60% матеріали+40% вартість робіт )
Розглянемо конкретно мою квартиру , так як по ній в мене є обєми потрібних робіт (отже для спрощення 4 приміщення 3,5 х 5 х 2,50 + коридор 4 х 1,4 х 2,5 + санвузел 2,4 х 2,5 х 2,5)
вид робіт_____обєм робіт___ціна косметичний__ціна євро_______ціна інтеграл
плитка кухні______17 м2______ х 20$=340_______х 70=1190_________
плитка сан вузол__30 м2______ Х 20$=600_______х 70=2100_________
підлога___________68 м2______ х 20$=1360______х 50=3400_________
стіни____________180 м2______ х 6$=1080_______х 20=3600_________
стеля_____________82 м2______ х 10$=820_______х 25=2050_________
кухонна стінка____5 м п______ х 100$=500______х 200=1000_________
ванна_____________1 шт_______ х 100$=100______х 400=400_________
унітаз____________1 шт_______ х 60$=60________х 200=200_________
умивальник________1 шт_______ х 60$=60________х 150=150_________
внутрішні двері___5 шт_______ х 100$=500______х 200=1000________
Всього_______________=5420/82=66$/м2________=15090/82=184$/м2

А тепер самі можете визначити , чи потрібен Вам так званий халявний ремонт за 150 доларів/м2 від інтегралбуду
  mju написав:
  budivelnik написав:І останнє
Забудовник пропонує ( це добре)
Цікаво
1 скільки потенційних клієнтів погодяться з цією пропозицією
2 Якщо погодиться не 100% , то все одно жити в стані перманентного ремонту два-пять років ( як і в кожній новобудові)

Це мені також цікаво, це більш фінансового забезпечення наших громадян стосується. І те як вони калькулятором вміють користуватися.

1 Як бачите вище , безплатний сир - в мишоловці , і наприклад для мене , набагато краще дати людині можливість вибрати самій між 5000 доларів чи 15000 доларів вкладених в ремонт
2 Прошу не забувати
Моя професія - будівництво , тобто земляні роботи , фундаменти, стіни, перекриття , дах,інженерне наповнення,фасад.
Оздоблення квартири - це також будівельна спеціальність , але оздоблення повинно прослужити 5-10 років , а те що роблю я - 100-150 , тому таких як я в 20-50 разів менше ніж майстрів оздоблювальників , а тому який мені економічний резон брати на себе відповідальність за чужу( візуально красиву , але маловідповідальну ( ну відваляться шпалери чи колір стінки потече , чи плитка криво ляже - це ж легко можна виправити)роботу ?
І це при тому , що розцінки на ці роботи встановлюють самі майстри , і моєї маржі в цих розцінках немає де поміститись
То чому я повинен бути прокладкою між майстром-оздоблювальником і клієнтом і при цьому відповідальність на мені ( не дай бог що) а дохід в чужі руки ?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 22 січ, 2013 22:34

Re: Нерухомість у Львові

budivelnik написав:А тепер самі можете визначити , чи потрібен Вам так званий халявний ремонт за 150 доларів/м2 від інтегралбуду

Маєте факти, що він халявний. Чув слухи що ремонт там добротний і те що людині він обходиться в 150 уо не означає що його вартість 150 уо. Чому не розглянули варіант про часткову компенсацію інтегралом за рахунок вартості метра кв?
galician

Подякував: 3 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 січ, 2013 22:51

galician написав:
  budivelnik написав:А тепер самі можете визначити , чи потрібен Вам так званий халявний ремонт за 150 доларів/м2 від інтегралбуду
Маєте факти, що він халявний. Чув слухи що ремонт там добротний і те що людині він обходиться в 150 уо не означає що його вартість 150 уо. Чому не розглянули варіант про часткову компенсацію інтегралом за рахунок вартості метра кв?
Зверніть увагу , що завжди роблю я
1 Викладаю своє бачення
2 Стараюсь підтвердити це своє бачення цифрами
3 Пропоную іншим перевірити мої цифри і зробити власний висновок.

Таким чином
1 З допомогою цифр я показав , що 1200 грн/м2 ремонту - це не обовязково благо для покупця
2 Так само я показав , що 1200 грн/м2 це може бути як дико дорого ( якщо за них роблять те що я називаю косметичний ремонт) так і дуже вигідно ( якщо в роботі використовують наприклад натяжні стелі + художній паркет+плитку ручної роботи+елітну сантехніку + кухонні меблі/прилади з елітного сегменту
3 Так само з допомогою цих самих цифр я показую що :
а - для таких мілких виробників як я не доцільно тримати в штаті плиточника/оздоблювалька , бо якщо він вміє класти плутку( і за це його якість дозволяє отримати 50-80 грн/за м2) то він ніколи не буде кидати 2 тони бетону за 200 грн , а якщо він згоден кидати бетон - то він точно не вміє класти плитку
б - є різні підходи до оцінки того що створюєш
Якщо я продаючи товар з націнкою в 30 % , повинен виконати роботи з ціною 30% від цього товару і при цьому не отримати прубутку - то навіщо мені такі роботи ?
в - так само я вважаю , що якщо я в стані створити продукт ціною в 700 і який можна підігнати під смаки покупця за 50-200-400 доларів/м2 - то чому я повинен навязувати покупцю ці додаткові послуги ? Як на мене нехай покупець сам вирішує ( і сам несе відповідальність за прийняте рішення) по питанню за 50 чи за 400 він хоче доводити до свого смаку те що я віддав йому у вигляді пів-фабрикату.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 22 січ, 2013 23:02

budivelnik написав:Зверніть увагу , що завжди роблю я
1 Викладаю своє бачення
2 Стараюсь підтвердити це своє бачення

Чекаєм....
galician

Подякував: 3 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 січ, 2013 23:12

galician написав:

budivelnik написав:Зверніть увагу , що завжди роблю я
1 Викладаю своє бачення
2 Стараюсь підтвердити це своє бачення

Чекаєм....

Що чекаєте ? Моє бачення оцінки вартості приведення житла з стану від будівельників до під ключ?
Так я його привів , ще в першому повідомленні на цій сторінці.
Не можете голову підняти , то мені не важко й продублювати
вид робіт_____обєм робіт___ціна косметичний__ціна євро_______ціна інтеграл
плитка кухні______17 м2______ х 20$=340_______х 70=1190_________
плитка сан вузол__30 м2______ Х 20$=600_______х 70=2100_________
підлога___________68 м2______ х 20$=1360______х 50=3400_________
стіни____________180 м2______ х 6$=1080_______х 20=3600_________
стеля_____________82 м2______ х 10$=820_______х 25=2050_________
кухонна стінка____5 м п______ х 100$=500______х 200=1000_________
ванна_____________1 шт_______ х 100$=100______х 400=400_________
унітаз____________1 шт_______ х 60$=60________х 200=200_________
умивальник________1 шт_______ х 60$=60________х 150=150_________
внутрішні двері___5 шт_______ х 100$=500______х 200=1000________
Всього_______________=5420/82=66$/м2________=15090/82=184$/м2

Який ремонт робить інтеграл буд - я не бачив
Якщо Ви бачили - то вставте цифри в пусті графки таблички - і отримаєте відповідь халява це чи благо.
Я ж не заявляю що всі погані , один я хороший.
Я стараюсь Вам в руки дати інструмент перевірки з допомогою якого Ви самі зможете побачити хто є хто.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 23 січ, 2013 00:02

budivelnik
Люди розчаровують бо така в них природа. Порівнювати мене з Захаром. Чесно кажучи не знаю - добре це чи погано. Намагаюся уникати словесних війн - то ж не знаю хто там правий, а хто ні.

Я відштовхувався від цін на ремонт, що ви наводили 200-400 зелених. Так як сам досвіду ремонту власними силами не маю, тай відверто кажучи не хочу мати. У вашій табличці, ви назвали ще одну ціну 50$ за халявний ремонт. Питання - навіщо його робити взагалі?
Наступне питання - чому ви вирішили, що інтеграл робить халявний? Ніхто ж з присутніх його не бачив? А на відео те що видно виглядає гідно.
Далі, ви є професіонал у будівництві - не думаю, що хтось тут це заперечуватиме. В той же час згадуєте, що не хочете брати на себе відповідальність за якість ремонту. І пропонуєте перекласти це на плечі не професіоналів. Навіщо то мені? Я віддам перевагу забудовнику, що пропонує житло готове для життя (може в цьому і є секрет, що їх метр ремонту дешевший?).
До речі на рахунок таблички - її може заповнити тільки професіонал. Тож сенсу її давати форумчанам не професіоналам?
mju

Подякував: 210 раз.
Подякували: 491 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 січ, 2013 00:33

mju написав:Я відштовхувався від цін на ремонт, що ви наводили 200-400 зелених. Так як сам досвіду ремонту власними силами не маю, тай відверто кажучи не хочу мати. У вашій табличці, ви назвали ще одну ціну 50$ за халявний ремонт. Питання - навіщо його робити взагалі?

1 Суть в тому що я приводив діапазон ціни в 200-400 доларів і ремонт в цьому діапазоні - я називав євроремонтом
Євроремонт це ( 200-400 доларів м2)
а - відмова від вапняної штукатурки(побілки) і вирівнювання стін клейовими сумішами з подальшою можливістю як мінімум ще 5 разів ( з інтервалом в 1-5 років) змінювати колір стін
б - заміна всієї інженерної інфраструктури ( алюмінієві електродроти на мідні , пластикову сантехніку, індивідуальне опалення)
в - заміна вікон на метало або дерево/пластик
г - сантехніка не китайсько/турецька
в - підлога - не ламінат за 50 грн/м2 , а як мінімум 150 грн і далі
д - внутрішні двері - від 150 доларів штука
і так далі
Косметичний ремонт ( 50-100 доларів м2) , робиться в новобудові , на термін 3-5 років , щоб в процесі проживання точніше зрозуміти що і де хочеш отримати + для економії коштів при потребі( як не як а 150-300 доларів на м2 на площі в 800 м2 = машині або хорощій машині)
а - стіни в шпалери під фарбування
б - в мене пункт робити не потрібно , бо дроти труби - відразу такі як треба)
в- вікна так само
г - сантехніка - лиш би відпрацювала пару років
в - підлога все що хочеш включаючи ліноліум
д - внутрішні двері - найдешевші картонні
  mju написав:Наступне питання - чому ви вирішили, що інтеграл робить халявний? Ніхто ж з присутніх його не бачив? А на відео те що видно виглядає гідно.
Далі, ви є професіонал у будівництві - не думаю, що хтось тут це заперечуватиме. В той же час згадуєте, що не хочете брати на себе відповідальність за якість ремонту. І пропонуєте перекласти це на плечі не професіоналів. Навіщо то мені? Я віддам перевагу забудовнику, що пропонує житло готове для життя (може в цьому і є секрет, що їх метр ремонту дешевший?).
До речі на рахунок таблички - її може заповнити тільки професіонал. Тож сенсу її давати форумчанам не професіоналам?

Я не називав ремонт халявним
Я пропонував з допомогою таблички самостійно вирішити халявний він чи ні.
А табличка відносно проста
Є ціна( в доларах) і є обєм робіт - з ціни легко визначити які матеріали можна використати , тим більше що в алгоритмі я відразу заклав можливість приблизного визначення як вартості матеріалів так і вартості робіт.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 24 січ, 2013 01:35

budivelnik
Пане будівельник. Ще раз повторююся, я як і більшість форумчан не є професіоналами у будівельній справі. Тому детальна розкладка ремонту для мене корисна (додав до закладок), але елементарний обрахунок займе в мене багато часу (тож дістану я то з закладок лиш коли ремонт доведеться робити). Тай не забуваємо, що ціна на матеріали за рахунок опту для інтегралу буде меншою, ніж для мене, коли я з записничком піду в нову лінію.
З точки зору елементарної математики ви праві. Ось ціна, ось за роботу з гідним прибутком - тому тут буде стількито. Але ж ви самі не так давно пояснювали комусь, що заробіток з квартири 40% відсотків, за умови продажу на протязі 2 років - це вже не 40%, а всього лиш 20% річних (десь приблизно так).
Тож якщо припустити, що ремонт за собівартість підніме продаж житла на 20-30% - це має бути цікаве забудовнику? Гроші швидше прокручуються і це збільшує прибуток. Я правий?
Цифру 20-30% я взяв з неба. Насправді мені дуже цікаво, чи такий хід забудовника приніс зростання продажів порявняно з 0циклом. І чи забудовник в наглу не нахалявив (хотів би почути відгук людини яка бачила той ремонт). Бо особисто я зацікавлений у розвитку будівництва житла в яке можна в'їзджати після покупки.
mju

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 24 січ, 2013 08:41

mju написав:Насправді мені дуже цікаво, чи такий хід забудовника приніс зростання продажів порявняно з 0циклом
1 На мою думку - ні.
2 Право на життя така пропозиція має
3 Різниця в цінах на матеріали між інтегралом і Вами - иаксимум 3% ( а реально може бути й вища , адже Ви за готівку - а він перечислення і з накладними )
4 Коли Ви робите роботу для себе - то у Вас не виникає потреби продавати результати цієї роботи , а значить не виникає обовязку сплачувати податок на прибуток з цієї роботи.
Тому робите ремонт з допомогою майстра одинка ( який в кращому випадку на єдиному податку) - податкове навантаження наближається до 0
Купуєте житло з зробленим ремонтом з організації - в цьому ремонті повинні бути вкладені податки .
Висновок
Для себе можете зробити на 15-20% дешевше ніж це може зробити організація( такі вже реалії цього життя)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 25 січ, 2013 00:03

budivelnik написав:
  mju написав:Насправді мені дуже цікаво, чи такий хід забудовника приніс зростання продажів порявняно з 0циклом
1 На мою думку - ні.
2 Право на життя така пропозиція має
3 Різниця в цінах на матеріали між інтегралом і Вами - иаксимум 3% ( а реально може бути й вища , адже Ви за готівку - а він перечислення і з накладними )
4 Коли Ви робите роботу для себе - то у Вас не виникає потреби продавати результати цієї роботи , а значить не виникає обовязку сплачувати податок на прибуток з цієї роботи.
Тому робите ремонт з допомогою майстра одинка ( який в кращому випадку на єдиному податку) - податкове навантаження наближається до 0
Купуєте житло з зробленим ремонтом з організації - в цьому ремонті повинні бути вкладені податки .
Висновок
Для себе можете зробити на 15-20% дешевше ніж це може зробити організація( такі вже реалії цього життя)

На рахунок 3 пункту не дуже розумію. Маю досвід закупів по гуртових і по роздрібних цінах - різниця дуже суттєва. Для будівельної галузі то не діє? Я не спосіб оплати мав на увазі, а сам факт "гуртовості".
На рахунок четвертого пункту, ККД одного майстра, що робить 10 квартир по черзі і 10 мастрів, що роблять 10 квартир одночасно - суттєво відрізняється. Тут має бути економія в часі, відповідно і в грошах. Про податки це все добре, але мені доводилося на мінімалці з конвертом працювати. Взагалі цей пунк дуже спірний, з нього можна зробити висновок, що мені ніякий забудовник не потрібен і я сам можу придбати ділянку і щось там будувати. А в останньому твердженні я дуже сумніваюся.

Якось то все тре підсумувати. Думаю заради цікавості зателефоную туди і спитаю які квартири є і по якій ціні, може ще щось про ремонт розкажуть.
mju

Профіль

#<1 ... 7475767778 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор