|
Нерухомість у Львові |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 27 кві, 2013 23:42
Козаче, я на 100% поділяю ваше переконання, але до чого тут нерухомість Львова? Хіба що в контексті - на 8-11 травня Ви практично квартир подобово не зайдете у Львові, або за ціною місячної оренди.
-
ostrig
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 тра, 2013 16:04
budivelnik куди звертатись ? можна контакти?
-
andriy_pylyp
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 28 тра, 2013 16:05
budivelnik написав: makahaka написав:Чи можливо це у теперішньому зажраному Львові
Вже цей пасаж - показує не вихованість особи А на рахунок запитання по суті Я буду будувати в 2013-2014 однокімнатні по 27 000 розміром в 33-34 м2 За містом , на відстані в 12 км від оперного. Якщо а - навчитесь нормально спілкуватись б - Вас це зацікавить - Звертайтесь.
Куди звертатись ? Можна контакти?
-
andriy_pylyp
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 28 тра, 2013 16:22
andriy_pylyp Відіслав телефон в скриньку
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 30 тра, 2013 17:38
PAI написав:зустрічаються навіть поодинокі випадки цін 2кім новобудова 70-75 м2 (правда не дуже хороший район Львова) по ціні 50 тис дол... Думаю скоро пропорційне відношення цін у Львові і Києві знову буде таке як і було (приблизно в 2 рази дорожче в києві) А то зараз дійшло до абсурду - 2 кім квартира з ХОРОШИМ євроремонтом 60 м2 в києві за 100 тис можна взяти (наприклад район оболонь) , а у Львові ГОЛІ новобудови по 80тис цінять СМІШНО СТАЄ...
Действительно, цены во Львове добираются уже до Киевских, сам не понаслышке знаю.
-
Прохор
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 07 чер, 2013 13:48
Є інфо, що 1 черга на Демнянській, над гуртовим Шуваром - має шанс стати довгобудом. Джерело - від робітників-будівельників.
-
ostrig
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 чер, 2013 13:51
ostrig дивно, я чув що в них продажі останнім часом пішли, бо раніше їх взагалі не було.
-
Leopolis
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 19 чер, 2013 23:03
а я якраз чув про людину, яка там придбала квартиру, і ще й по роду роботи постачає туди деякі будматеріали. Повірте, я не зловтішаюсь, сам серйозно розглядав там варіанти. Але ще раз переконався - краще переплатити на квадраті, але брати вже на етапі "дах+утеплений поштукатурений фасад". А коли вийшли на рівень +2 метри над землею, і кричать, що лишилось ще три вільні квартири. І вони потім рік продаються - тут висновки кожен сам робить.
-
ostrig
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 чер, 2013 11:35
ostrig ну то беріть на Малоголосківській, ціна приваблива, дах накритий, фасад часково зроблений, продовжуються роботи по утепленню, мережі всі вже розведені, всередині все поштукатурено, доробляють стяжку, здача кінець року. Сам там квартиру придбав. P.S. А ще забув, двері в одному під"їзді вже поставлені і видно не дешеві, не то що я мав на Скрипника від Еко-дому, то і дверима тяжко було назвати.
-
Leopolis
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 чер, 2013 17:45
ostrig написав:а я якраз чув про людину, яка там придбала квартиру, і ще й по роду роботи постачає туди деякі будматеріали. Повірте, я не зловтішаюсь, сам серйозно розглядав там варіанти. Але ще раз переконався - краще переплатити на квадраті, але брати вже на етапі "дах+утеплений поштукатурений фасад". А коли вийшли на рівень +2 метри над землею, і кричать, що лишилось ще три вільні квартири. І вони потім рік продаються - тут висновки кожен сам робить.
Була сьогодні на будові на Демнянській - почали роботи по утепленню фасаду,майже весь будинок засклений, дах накритий (вже навіть кран зняли). В квартирах штукатурка, труби і світло розведені. Показували одну квартиру (шоу-рум), яка вже повністю готова - щоб люди могли подивитися як буде все виглядати при здачі. І де там Ви 2-а метри над землею  знайшли? Можливо Ви плутаєте із забудовою поруч - та що на Скорини?
-
Rebecca
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему