Вдячна вам за те що попередили.
|
|
![]()
Про 2 метра над землею - це я звичайно ж, не про Демнянську, а наприклад, про Остроградських, або в свій час про Бережанську (міст з Сихова на Новий Львів). Дай Бог, щоб все добудувалось, і всі все отримали. ![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіБув на Ромашковій, не то Сихів, не то село Козельники
![]() Другу чергу здають. Продають метр за 900, подзвонив по оголошенню на фасаді (гарно з сихівського моста проглядається).Підняла трубку дівчинка, яка крім ціни і кількості вільних квартир більше нічого не сказала. Коли запитав про фразу "можливий торг", яка присутня на сайтах, почались відмазки- то в начальниці треба питати, не може такого бути. Безпосередньо на місці побачив 4-х хлопців, які потихеньку утеплювали в 7 вечора. Заявлений термін здачі - 3 квартал 2013 року - там точно не буде. В першій черзі в під'їзд зайшов, там вже плитка повідвалювалась, і перила настільки криво приварені, що страшно за них братись. ![]() Та нема за що. Можливо хтось думає, що сиджу я тут спеціально, і конкурентів мочу. Мій "вік" на форумі напевно говорить прямо протилежне. А от коли спеціально хтось реєструється 20,06,2013, щоб написати 1 повідомлення, як то добре на Демнянській - то робіть висновки самі. І не полінуюсь ще раз привести розрахунок - коли на етапі котловану пропонують метр по 5500, а перед здачею - 6500, а між ними - 2 роки різниці, то покладіть гроші на 20 депозитів в різних банках, і спокійно чекайте здачі. ![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіТа то всі зрозуміли. Але от мені дивно чому дійсно не пішли там продажі. Ціна таки була цікава. І я розглядав як варіант для батьків. Район не поганий. Трохи там жив. Думаю, що зараз ринок такий що люди не готові інвестувати в котлован + невідома фірма. Думаю, тре було закінчувати частину і пордавати як здане по тих цінах. Певне би пішло як пиріжки. ЯК думаєте? ![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіФірма, незалежно від офіційної назви, дуже відома. Адамас- ювелірна мережа, можливо чули? Вважаю нормальною ситуацією, коли забудовник має хоч би 50% коштів собівартості будинку, і поки користується власними коштами, підтягуються покупці.
Погоджуюсь, що на рівні котловану - ніхто не купить, часи вже не ті. ![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіДо речі, всі риЕлтори тепер називають себе "представниками забудовника". Хоча років 5 назад дуже любили іменуватись "маклерами". Це з власних спостережень, коли прочитавши мій підпис одна така "представниця" спробувала мені продати мансарду на Малоголосківській.
![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіАга, є така нагла особа, мав можливість її бачити. Безпардонна що капець, запитував у менеджера з продажу Нової оселі, то казав що з нею не співпрацюють, вона нагло людей розводить і веде до них у офіс під приводом, що вона на них працює за відсоток. Мало того що з клієнтів зверху дере, то мала наглість в директора забудовника вибивати відсоток за клієнта, була послана на ЙУХ. ![]() Leopolis
Це ще раз підтверджує паразитний спосіб існування цих ріелторів на ринку нерухомості. І якщо я можу розуміти їх потребу для комерційної нерухомості, то для житлової - вони не потрібні. Якщо я , наприклад, хочу продати квартиру, то даю оголошення, мені покупці дзвонять, дивляться, і ми заключаємо договір купівлі продажу. А по факту маємо - спробуй тільки дай оголошення про продаж, так ще до друку в "Вашому магазині" тобі подзвонить "риелтор", який приплачує редакції, і почне пропонувати свої послуги. Якби ж вони вели повністю купівлю-продаж - нотаріус, БТІ (чи що там замість них зараз), оренду скриньки, ЖЕК, судові заборони... Так це тільки кілька АН так роблять, в них і послуги дорожчі. А по факту - я вам знайшов когось, дайте мені відсоток. А мобільний номер можна буде після того викинути, бо спокою не дадуть. ![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіЗараз активно розміщуються біг-борди з пропозицією житла на Бережанській, 54. Цьому довгобуду, де зведено лише 2,5 поверха з 18, напевно, років 5. 2 роки без діла стояв висотний кран (Крауф, здається). Весною його демонтували, зараз змонтували 2 поменше. Так як вікна виходять прямо на будову, маю можливість весь процес спостерігати. Рік назад, на 2 тижня нагнали робітників, які арматуру переховували з землі на 2-й поверх, в цей час теж йшов масований загін "алєнєй" на купівлю. Тобто робилась видимість бурхливої діяльності. Будує, здається, "Інтергалбуд".
|
|