Укрпромбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 1213141516 ... 1097>
Повідомлення Додано: Пон 13 жов, 2008 16:27

Re: Банкротство

banxer написав:
Colambus написав:
Паники нет. У меня там тоже депозит.
Вообще, думаю. Надо дробить депозиты этак по 45 000 и ложить в разные банки в гривне на 3 месяца.

Да, но если полетят все ваши банки в которые вы разложете депо, то из ФГВФЗ вам возместят всеравно только 50 тыс. .

С каждого банка :lol:
Colambus

Подякував: 15 раз.
Подякували: 206 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 жов, 2008 23:12

надули

У мене стався неприємний випадок. Касирша підсунула фальшиві 100 гривень. Я закривав депозит і забирав всі гроші, мабуть знаючи що не буду перевіряти кожну купюру підклала фальшивку. А ще той прес в якому виявились ця 100-ка заклеїла банківською стрічкою. Чомусь я сумніваюсь що це зроблено випадково. Я повернувся до банку - але ніхто про обмін навіть і не говорив, мовляв відійшли від каси і все. Це сталося в філії на Оболоні, вул.Героїв Сталінграда,24. Народ будете знімати гроші - вимагайте ретельної перевірки у вас на очах. Успіхів!
gazda

Повідомлення Додано: Вів 14 жов, 2008 10:30

Не могу забрать вклад

Закончился срок вклада. Позвонил, сказали приезжайте, по факту оказалось, что валюты не хватает. На вопрос когда будет пошли сказаки про нерабочий день в США и т.д. и т.п. Может в пятницу будут (через неделю после окончания). Если банк не может вернуть закончившийся вклад, то что говорить о досрочном расторжении.
Как же выполнение постановления НБУ??
Кто знает какой отдел в НБУ занимается этими вопросами?
Duck12

Повідомлення Додано: Вів 14 жов, 2008 13:07

Re: Не могу забрать вклад

Duck12 написав:Закончился срок вклада. Позвонил, сказали приезжайте, по факту оказалось, что валюты не хватает. На вопрос когда будет пошли сказаки про нерабочий день в США и т.д. и т.п. Может в пятницу будут (через неделю после окончания). Если банк не может вернуть закончившийся вклад, то что говорить о досрочном расторжении.

Вчера забирал вклад в Донецке. Никаких проблем не возникло. Сумма чуть меньше нормативных 50 тыс. Отдали сразу, не знаю, почему у вас возникла проблема.
P.S. Теперь на фоне кризиса ликвидности многие банки просто нашли повод подержать денюжку у себя...
DjPavel
Фундаментальний експерт

Подякував: 1173 раз.
Подякували: 385 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 14 жов, 2008 13:34

Есть такая тема, это, наверно, бакс не хотят отдавать. Я уже тоже накатал жалобу на зама отделения что мне отказал и на НБУ заказным пишу. Хотя жалоба была чисто личная - я увидел что чел сдает в кассу зелень и попросил узнать может хватит на меня, на что мне некрасиво ответили.... :cry:
prax

Повідомлення Додано: Вів 14 жов, 2008 17:38

Colambus написав:
banxer написав:
Colambus написав:
Паники нет. У меня там тоже депозит.
Вообще, думаю. Надо дробить депозиты этак по 45 000 и ложить в разные банки в гривне на 3 месяца.

Да, но если полетят все ваши банки в которые вы разложете депо, то из ФГВФЗ вам возместят всеравно только 50 тыс. .

С каждого банка :lol:

Ага, как же... с каждого банка, но не более 50тыс грвв общей сумме. То есть если у вас было 5 счетов по 10тыс в разных банках то все и возместят. Если 5 по 20тыс то выдадут 50тыс потолок и всё.
banxer

Повідомлення Додано: Вів 14 жов, 2008 21:31

Re: Не могу забрать вклад

Duck12 написав:Закончился срок вклада. Позвонил, сказали приезжайте, по факту оказалось, что валюты не хватает. На вопрос когда будет пошли сказаки про нерабочий день в США и т.д. и т.п. Может в пятницу будут (через неделю после окончания). Если банк не может вернуть закончившийся вклад, то что говорить о досрочном расторжении.

Вклад отдали полностью. Может не все так плохо в банковской системе или по крайней мере в данном банке??
Duck12

Повідомлення Додано: Вів 14 жов, 2008 21:46

banxer написав:
Ага, как же... с каждого банка, но не более 50тыс грвв общей сумме. То есть если у вас было 5 счетов по 10тыс в разных банках то все и возместят. Если 5 по 20тыс то выдадут 50тыс потолок и всё.

Зайдите на сайт Фонда Гарантирования Вкладов и прочитайте.
А то такое впечатление, что Вы специально глупости говорите.
Алексей_1

Повідомлення Додано: Вів 14 жов, 2008 21:56

Так як керівництво банку мені відповіді не дало (лист був надісланий 5 днів тому практично всьому правлінню, а також у внутрішній фін. контроль), видаю е-мейл тут (замінивши кілька цифр на ХХХ):

Шановні панове,
Доводжу до Вашого відома абсолютно непрофесійне і халатне відношення працівників Головного відділення Укрпромбанку (Київ, Лесі Українки, 26) при обслуговуванні мене як клієнта MasterCard Gold.
У даному банку я обслуговуюсь по кількох напрямках: маю три поточних рахунки (гривня, євро, долар) та депозит у кілька десятків тисяч. До цих пір був задоволений якістю обслуговування працівників філії №1 (вул. Закревського), тому і вирішив відкрити картку рівня Gold саме у Укрпромбанку. Потрібна вона мені була терміново у зв'язку з поїздкою за кордон, тому хоч документи подавав на Закревського, отримати карту мав на Лесі Українки.
9.09.08 я заплатив 300 грн за річне обслуговування, а також 50 грн за термінове оформлення картки. Мені її повинні були видати 11.09.08
11 вересня я, попередньо зателефонувавши в Головне відділення і узгодивши зручний час, під'їхав на Лесі Українки. Картка була мені видана, а також ПІН-код, про що я відповідно розписався. Страховий поліс виданий не був так як "не готовий так швидко".
Пізніше цього дня я зауважив, що ПІН-код був виданий не для МастерКард Голд, а для Віза Електрон і відповідно не може бути використаний разом із карткою. Так як я виїжджав за кордон, у мене не було змоги звернутись у банк знову для заміни коду.
За кордоном я користувався карткою (там, де це можливо було без введення коду), але кілька разів отримував відповідь, що на картці "недостатньо грошей", хоча це малоймовірно, беручи до уваги поповнення на ХХХ Євро та її статус як кредитної (готель в Бухаресті, Sixt у Женеві та, можливо, ще 2 чи 3 заклади в Італії та Франції, точно уже не пам'ятаю, так як у мене кілька платіжних карток різних банків).
По поверненню в Україну я звернувся за роз'ясненнями у філію на Закревського, де мене скерували у Головне відділення.
На Лесі Українки я чекав у загальній черзі з пенсіонерами та людьми, що розривали депозитні договори, поки мене не направили до "менеджера". Мені без пояснень було видано картку Visa Electron, а також ПІН-код від власне Mastercard Gold (так як код до картки Віза мені був виданий ще у вересні). Страховий поліс виданий не був, так як "відісланий на Закревського". Тільки після моїх наполегливих вимог видати поліс він був знайдений.
Так як я напередодні отримав від банку електронну виписку про стан рахунку, яка була під паролем, я запитався, як можна взнати пароль. "У службі підтримки, номер вказаний на картці". На картці вказаний телефон 267-6491 (додзвонитись неможливо - при виклику "Номер абонента змінений"), тому мені виписали альтернативний номер 537-4787 (де оператор повідомив, що пароль я можу взнати тільки у філії, яка мені картку видала). "Менеджер" цього зробити не змогла, так як і не змогла повідомити стан мого рахунку, і відправила мене до адміністратора, яка сидить біля головного входу.
Так як біля входу стоїть банкомат, я вирішив перевірити стан рахунку в банкоматі, тим більше що ПІН-код мені нарешті було видано. Банкомат не прийняв код двічі, після чого я запросив адміністратора і в її присутності (після перевірки відповідності ПІН-конверта і номера картки) ввів ПІН-код, який знову не було прийнято, а картка затримана банкоматом.
45 хвилин я чекав, поки картка була витягнута, і ще 45 хвилин, поки її носили по всьому банку для вияснення обставин.
Після цього мене знову відправили в депозитний зал (інший "менеджер"), де я написав заяву про те, що картку було мені повернуто. Після мого запитання щодо ПІН-коду виявилось, що "менеджер" не в курсі всієї історії і її прийшлось пояснити. Потім ми підійшли до каси для перевірки ПІН-коду, але, як виявляється, це було неможливо, так як картка "блокована до 24:00". Мені запропонували підійти на наступний день і спробувати ще раз, а якщо не вийде, звернутись за перевипуском ПІН-коду, який мені "буде видано орієнтовно через тиждень".
У зв'язку з цим у мене є наступні запитання:
1. Наскільки професійна видача клієнту картки із ПІН-кодом від іншої картки, а також без будь-яких пояснень та страхового полісу? Подальше видання недіючого ПІН-коду та неможливість його термінової заміни?
2. Чи є нормальною ситуація, коли для термінової видачі привілейованої картки до банку треба їздити 5 разів (для подачі документів, отримання картки, її блокування, перевипуску ПІНу та його отримання), беручи до уваги особистий час, статус картки та ситуацію з парковками під банком?
3. Чи можна вважати, що я користуюсь карткою уже місяць, якщо фактично на даний момент навіть діючого ПІН-коду не маю?
4. Який сенс у відправці електронної виписки під паролем, якого мені ніхто сказати не може?
5. Скільки ще часу я буду користуватись послугами УкрПромБанку?

Номер карти 5444 2931 8000 32ХХ
-------------------------------------------------------------
Зараз перекладаю лист на англійську з метою повідомлення в United States MasterCard Customer Service.
virtuoso

Подякував: 0 раз.
Подякували: 16 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 жов, 2008 17:06

Update: всі питання вирішились після масивної кореспонденції.
virtuoso

Подякував: 0 раз.
Подякували: 16 раз.

Профіль

#<1 ... 1213141516 ... 1097>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор