|
Укрпромбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 21 вер, 2009 23:34
reef
яким чином заспокоїти? вони знали що грошей у фонді навіть на Укрпром не вистачить, а ще є надра і багато інших  а якщо виплатять, то фонд буде порожній і паніка буде більша! отже питання залишається відкритим....
-
Chabik
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 56 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 вер, 2009 07:32
бориска написав:Dezdichado написав:http://www.epravda.com.ua/news/4ab7803d2e5d4/
Афигенные рекапитализаторы.Что ж они считали по полгода,если сейчас мизерному Киеву его 3.6млрд мало и Родовиду тоже добавлять хотят?Ведь очевидно,что банки как были нулевые так ими и остались,если даже с капиталом из попы не выбрались.
Не порите х ерню...родовиду и киеву посчитали суммы необх для удовл вкладчиков...добавлять надо чтобы эти банки могли кредитовать
Ну-ну. Насколько я понимаю,то расчёт сумм необходимых для рекапитализации проводился с учётом не только раздачи слонов и пряников для вкладчиков,но и с учётом восстановления нормальной деятельности єтих банков.И если через месяц после рекапиталла они начинают требовать себе ещё на бедность по паре ярдов,то у меня как у налогоплательщика возникает вопрос-за чей счёт этот банкет,и главное для кого?
ЗЫ. А Вам мама не говорила,что хамить незнакомым людям это нехорошо,а иногда очень больно?
-
Dezdichado
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 22 вер, 2009 08:23
бориска написав:Dezdichado написав:http://www.epravda.com.ua/news/4ab7803d2e5d4/
Афигенные рекапитализаторы.Что ж они считали по полгода,если сейчас мизерному Киеву его 3.6млрд мало и Родовиду тоже добавлять хотят?Ведь очевидно,что банки как были нулевые так ими и остались,если даже с капиталом из попы не выбрались.
Не порите х ерню...родовиду и киеву посчитали суммы необх для удовл вкладчиков...добавлять надо чтобы эти банки могли кредитовать
Ну да нужно кредитовать и выборыпрезидента, и все структуры БЮТа. А че с народа еще деньжат срубят, своим отдадут.
-
Андрей12345
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 22 вер, 2009 09:29
Інформація про зустріч ініціативної групи вкладників з керівництвом Укрпромбанку
08.09.2009 р. відбулася чергова зустріч ініціативної групи вкладників з керівництвом Укрпромбанку, на якій представникам вкладників була надана інформація щодо поточної ситуації та дій тимчасової адміністрації по вирішенню питання виплат по вкладам. Зокрема, була надана інформація щодо таких питань:
http://www.ukrprombank.ua/index.jsp?Id= ... gueId=1000
-
альтвижен
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 22 вер, 2009 09:37
Як на мене що стосується активів - головний актив ЗАПРАВКИ решта дрібнота, яка принципово справи не вирішує. Як на мене перше що потрібно зробити - це виставити заправки на аукціон, продати їх і на ці гроші перевести людей в родовід чи укрексім. Решта активів - це в основноу брібнота.
-
Kropa
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 вер, 2009 10:50
Kropa написав:Як на мене що стосується активів - головний актив ЗАПРАВКИ решта дрібнота, яка принципово справи не вирішує. Як на мене перше що потрібно зробити - це виставити заправки на аукціон, продати їх і на ці гроші перевести людей в родовід чи укрексім. Решта активів - це в основноу брібнота.
Заправки уже проданы. Приват раз лизнув уже не упустит.
-
Андрей12345
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 22 вер, 2009 10:59
Kropa написав:Як на мене що стосується активів - головний актив ЗАПРАВКИ решта дрібнота, яка принципово справи не вирішує. Як на мене перше що потрібно зробити - це виставити заправки на аукціон, продати їх і на ці гроші перевести людей в родовід чи укрексім. Решта активів - це в основноу брібнота.
Про заправки согласен. Так и есть
-
Zloj_Bober
-
-
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 вер, 2009 11:00
Андрей12345 написав:Kropa написав:Як на мене що стосується активів - головний актив ЗАПРАВКИ решта дрібнота, яка принципово справи не вирішує. Як на мене перше що потрібно зробити - це виставити заправки на аукціон, продати їх і на ці гроші перевести людей в родовід чи укрексім. Решта активів - це в основноу брібнота.
Юридически не проданы.
По факту на АНП хозяйнечает приспешник еврейского царька Коломойского- Кимперман.
-
Zloj_Bober
-
-
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 вер, 2009 11:06
Zloj_Bober написав:Андрей12345 написав:Kropa написав:Як на мене що стосується активів - головний актив ЗАПРАВКИ решта дрібнота, яка принципово справи не вирішує. Як на мене перше що потрібно зробити - це виставити заправки на аукціон, продати їх і на ці гроші перевести людей в родовід чи укрексім. Решта активів - це в основноу брібнота.
Юридически не проданы. По факту на АНП хозяйнечает приспешник еврейского царька Коломойского- Кимперман.
Ну здесь люди когда то спорили с Морганой насчет канала 1+1.
Юридически в Укарине - это мелочь. 
-
Андрей12345
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 22 вер, 2009 13:17
Если бы так можно было сделать,то давно бы их продали.И кто их захочет покупать? Подскажите мне на украинском рынке светлых н\п оператора готового вступить в конфронтацию с днепропетровцами.
Между прочим.если продать заправки,то и вкладчиков не нужно никуда переводить.Ощад на грани,Эксиму этот гемор и за деньги не нужен,Родовид сам тонет и пузыри пускает
-
Merkator
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему