|
Алгоритм розрахунку вартості житла ,оптимальної дати покупки |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Авторська тема користувача budivelnik. Форум Будівельник завжди правий на Finance.UA. Ринок будівництва і будівельних матеріалів, обговорення зміни цін на ринку житла. Аналітичні дані, прогнози і тенденції, вартість будівельних матеріалів.
Додано: Вів 16 чер, 2009 12:46
budivelnik написав:а Вы так уверены, что цена не упадет? все ведь может быть. Тем более если основываться на данных только одного источника...
За два тижні більше ніж на 142 долара А про джерело домовлялись ще в березні 
ну тогда дело ясное!
главное, чтобы Craze_heead не исчез бесследно...
-
aladin2000
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 16 чер, 2009 13:04
budivelnik написав:В ціні на житло ми також можемо звинувачувати тільки себе , адже ми володіємо 70-90% усієї житлової нерухомості 
А ви є власником нерухомості? То чи згодні ви продати свою нерухомість за ціною 2500 грн за квадратний метр?
Ситуація така. 90% житлової нерухомості володіють 90% громадян України. Але 90% грошей володіє 10% громадян України. Ось вам баланс попиту і пропозиції. Звідси висновок, що в економіках вільної олігархії ціна на житло буде завжди вища, ніж в країні розвинутого соціалізму.
-
banknote
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 16 чер, 2009 13:08
Бруківка написав:Weltbuerger написав:Оптимальное время покупки квартиры 2010-11 год.
Ви б уточнили якось, бо 2010-11 - якось надто розмито і більше нагадує побажання, а не прогноз
А більшість пронозів будується на основі побажань. А я вважаю, що оптимальний варіант купувати житло - це тоді, коли у вас є гроші купити саме ту квартиру, що ви хочете. У вас зараз є кошти на придбання саме такої нерухомості?
-
banknote
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 16 чер, 2009 13:22
banknote написав:budivelnik написав:В ціні на житло ми також можемо звинувачувати тільки себе , адже ми володіємо 70-90% усієї житлової нерухомості 
А ви є власником нерухомості? То чи згодні ви продати свою нерухомість за ціною 2500 грн за квадратний метр? Ситуація така. 90% житлової нерухомості володіють 90% громадян України. Але 90% грошей володіє 10% громадян України. Ось вам баланс попиту і пропозиції. Звідси висновок, що в економіках вільної олігархії ціна на житло буде завжди вища, ніж в країні розвинутого соціалізму.
Якщо вільна олігархія буде бачити що ця нерухомість не приносить дивіденьтів то ціна буде йти камнем вниз. На рахунок коли дно. По досвіду 1998 року-дно через 2 роки ОСТАТОЧНОЇ девальвації. Думаю не раніше осені 2010 року. Цей пргноз я дав ще 8 місяців тому.  Гроші і зараз є на те що хочу. Але для чого платити більше 
-
olexa
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 16 чер, 2009 13:43
olexa написав:Якщо вільна олігархія буде бачити що ця нерухомість не приносить дивіденьтів то ціна буде йти камнем вниз. На рахунок коли дно. По досвіду 1998 року-дно через 2 роки ОСТАТОЧНОЇ девальвації. Думаю не раніше осені 2010 року. Цей пргноз я дав ще 8 місяців тому.  Гроші і зараз є на те що хочу. Але для чого платити більше 
А Вы не думаете что ориентирование на 98год может быть в корне ошибочным? - ведь кризис тех лет был вызван другими причинами в других масштабах и соотв. может существенно отличатся последствиями.
-
DrAlex
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 16 чер, 2009 13:50
DrAlex написав:olexa написав:Якщо вільна олігархія буде бачити що ця нерухомість не приносить дивіденьтів то ціна буде йти камнем вниз. На рахунок коли дно. По досвіду 1998 року-дно через 2 роки ОСТАТОЧНОЇ девальвації. Думаю не раніше осені 2010 року. Цей пргноз я дав ще 8 місяців тому.  Гроші і зараз є на те що хочу. Але для чого платити більше 
А Вы не думаете что ориентирование на 98год может быть в корне ошибочным? - ведь кризис тех лет был вызван другими причинами в других масштабах и соотв. может существенно отличатся последствиями.
1998-1999 год взят как самый хужий за последние 10 лет и как наиболее приближенный к 2008 году. Да естественно 1998 это ЛЕГКИЙ вариант 2008 года  Тогда население имело кучу сбережений и практически ничего не было должно банкам. Плюс ВВП падал не на 30 % за полгода на всего лишь на пару процентов. А с 2000 года вообще пошел рост ВВП на 10 процентов.В 1999 в Житомире вообще продавцы не сбрасывали долларовых цент. Только с начала 2000 когда предложение в 7 раз превысело спрос рынок покатился вниз. Так что если будет все как 1998 году -это мой ОПТИМИСТИЧЕСКИЙ прогноз. Может быть и хуже 
-
olexa
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 16 чер, 2009 14:53
banknote написав:Бруківка написав:Weltbuerger написав:Оптимальное время покупки квартиры 2010-11 год.
Ви б уточнили якось, бо 2010-11 - якось надто розмито і більше нагадує побажання, а не прогноз
А більшість пронозів будується на основі побажань. А я вважаю, що оптимальний варіант купувати житло - це тоді, коли у вас є гроші купити саме ту квартиру, що ви хочете. У вас зараз є кошти на придбання саме такої нерухомості?
Абсолютно згоден. Приблизно ту ж думку, я обстоював у темі "Вам шашечки или ехать?" http://forum.finance.ua/topic41428.html
-
Бруківка
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 16 чер, 2009 16:03
//
Абсолютно згоден. Приблизно ту ж думку, я обстоював у темі "Вам шашечки или ехать?" http://forum.finance.ua/topic41428.html[/quote]
ага обстоюВАВ а не обстоюВАЛА,
тобто, Бруківка виявляється - МУЖИК і за кого ж то ми хотіли її сватати 
-
Miola
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 16 чер, 2009 16:20
ага обстоюВАВ а не обстоюВАЛА, тобто, Бруківка виявляється - МУЖИК і за кого ж то ми хотіли її сватати  [/quote]
Коли  І за кого 
-
Бруківка
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 16 чер, 2009 16:50
як за кого за Будувельника 
-