Алгоритм розрахунку вартості житла ,оптимальної дати покупки

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Авторська тема користувача budivelnik. Форум Будівельник завжди правий на Finance.UA. Ринок будівництва і будівельних матеріалів, обговорення зміни цін на ринку житла. Аналітичні дані, прогнози і тенденції, вартість будівельних матеріалів.
  #<1 ... 89101112 ... 14>
Повідомлення Додано: Вів 16 чер, 2009 12:46

budivelnik написав:
а Вы так уверены, что цена не упадет?
все ведь может быть. Тем более если основываться на данных только одного источника...

За два тижні більше ніж на 142 долара :shock:
А про джерело домовлялись ще в березні :D

ну тогда дело ясное! :)
главное, чтобы Craze_heead не исчез бесследно...
aladin2000

Повідомлення Додано: Вів 16 чер, 2009 13:04

budivelnik написав:В ціні на житло ми також можемо звинувачувати тільки себе , адже ми володіємо 70-90% усієї житлової нерухомості :!:

А ви є власником нерухомості? То чи згодні ви продати свою нерухомість за ціною 2500 грн за квадратний метр?
Ситуація така. 90% житлової нерухомості володіють 90% громадян України. Але 90% грошей володіє 10% громадян України. Ось вам баланс попиту і пропозиції. Звідси висновок, що в економіках вільної олігархії ціна на житло буде завжди вища, ніж в країні розвинутого соціалізму.
banknote

Повідомлення Додано: Вів 16 чер, 2009 13:08

Бруківка написав:
Weltbuerger написав:Оптимальное время покупки квартиры 2010-11 год.

Ви б уточнили якось, бо 2010-11 - якось надто розмито і більше нагадує побажання, а не прогноз

А більшість пронозів будується на основі побажань. А я вважаю, що оптимальний варіант купувати житло - це тоді, коли у вас є гроші купити саме ту квартиру, що ви хочете. У вас зараз є кошти на придбання саме такої нерухомості?
banknote

Повідомлення Додано: Вів 16 чер, 2009 13:22

banknote написав:
budivelnik написав:В ціні на житло ми також можемо звинувачувати тільки себе , адже ми володіємо 70-90% усієї житлової нерухомості :!:

А ви є власником нерухомості? То чи згодні ви продати свою нерухомість за ціною 2500 грн за квадратний метр?
Ситуація така. 90% житлової нерухомості володіють 90% громадян України. Але 90% грошей володіє 10% громадян України. Ось вам баланс попиту і пропозиції. Звідси висновок, що в економіках вільної олігархії ціна на житло буде завжди вища, ніж в країні розвинутого соціалізму.

Якщо вільна олігархія буде бачити що ця нерухомість не приносить дивіденьтів то ціна буде йти камнем вниз. На рахунок коли дно. По досвіду 1998 року-дно через 2 роки ОСТАТОЧНОЇ девальвації. Думаю не раніше осені 2010 року. Цей пргноз я дав ще 8 місяців тому. :D Гроші і зараз є на те що хочу. Але для чого платити більше :)
olexa

Повідомлення Додано: Вів 16 чер, 2009 13:43

olexa написав:Якщо вільна олігархія буде бачити що ця нерухомість не приносить дивіденьтів то ціна буде йти камнем вниз. На рахунок коли дно. По досвіду 1998 року-дно через 2 роки ОСТАТОЧНОЇ девальвації. Думаю не раніше осені 2010 року. Цей пргноз я дав ще 8 місяців тому. :D Гроші і зараз є на те що хочу. Але для чого платити більше :)

А Вы не думаете что ориентирование на 98год может быть в корне ошибочным? - ведь кризис тех лет был вызван другими причинами в других масштабах и соотв. может существенно отличатся последствиями.
DrAlex

Повідомлення Додано: Вів 16 чер, 2009 13:50

DrAlex написав:
olexa написав:Якщо вільна олігархія буде бачити що ця нерухомість не приносить дивіденьтів то ціна буде йти камнем вниз. На рахунок коли дно. По досвіду 1998 року-дно через 2 роки ОСТАТОЧНОЇ девальвації. Думаю не раніше осені 2010 року. Цей пргноз я дав ще 8 місяців тому. :D Гроші і зараз є на те що хочу. Але для чого платити більше :)

А Вы не думаете что ориентирование на 98год может быть в корне ошибочным? - ведь кризис тех лет был вызван другими причинами в других масштабах и соотв. может существенно отличатся последствиями.

1998-1999 год взят как самый хужий за последние 10 лет и как наиболее приближенный к 2008 году. Да естественно 1998 это ЛЕГКИЙ вариант 2008 года :D Тогда население имело кучу сбережений и практически ничего не было должно банкам. Плюс ВВП падал не на 30 % за полгода на всего лишь на пару процентов. А с 2000 года вообще пошел рост ВВП на 10 процентов.В 1999 в Житомире вообще продавцы не сбрасывали долларовых цент. Только с начала 2000 когда предложение в 7 раз превысело спрос рынок покатился вниз. Так что если будет все как 1998 году -это мой ОПТИМИСТИЧЕСКИЙ прогноз. Может быть и хуже :?
olexa

Повідомлення Додано: Вів 16 чер, 2009 14:53

banknote написав:
Бруківка написав:
Weltbuerger написав:Оптимальное время покупки квартиры 2010-11 год.

Ви б уточнили якось, бо 2010-11 - якось надто розмито і більше нагадує побажання, а не прогноз

А більшість пронозів будується на основі побажань. А я вважаю, що оптимальний варіант купувати житло - це тоді, коли у вас є гроші купити саме ту квартиру, що ви хочете. У вас зараз є кошти на придбання саме такої нерухомості?

Абсолютно згоден. Приблизно ту ж думку, я обстоював у темі "Вам шашечки или ехать?" http://forum.finance.ua/topic41428.html
Бруківка

Повідомлення Додано: Вів 16 чер, 2009 16:03

//

Абсолютно згоден. Приблизно ту ж думку, я обстоював у темі "Вам шашечки или ехать?" http://forum.finance.ua/topic41428.html[/quote]

ага обстоюВАВ а не обстоюВАЛА,

тобто, Бруківка виявляється - МУЖИК і за кого ж то ми хотіли її сватати :)
Miola

Повідомлення Додано: Вів 16 чер, 2009 16:20

Miola написав://

Абсолютно згоден. Приблизно ту ж думку, я обстоював у темі "Вам шашечки или ехать?" http://forum.finance.ua/topic41428.html

ага обстоюВАВ а не обстоюВАЛА,

тобто, Бруківка виявляється - МУЖИК і за кого ж то ми хотіли її сватати :)[/quote]

Коли :shock: І за кого :shock:
Бруківка

Повідомлення Додано: Вів 16 чер, 2009 16:50

як за кого за Будувельника :)
Miola

#<1 ... 89101112 ... 14>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість