Укрпромбанк не возвращает депозит

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви тем розділу Розміщення вільних коштів та активів.
  #<1 ... 10261027102810291030 ... 2082>
Повідомлення Додано: П'ят 24 лип, 2009 10:36

да ребят и перед каждыми выборами нам будут обещать по штуке гривен.
это не страна Гондурас, это люди которые ей руководят "редиски" и это оооооочень мягко сказано.
m_ks_m

Повідомлення Додано: П'ят 24 лип, 2009 10:45

Процесс перевода в Ощадбанк ,со всеми утрясками и уточнениями списков вкладчиков, наверняка займет не мало времени. Как всегда что-то затеряется, что-то вообще исчезнет. А там и выборы. После них опять начнутся мытарства между ликвидируемым банком и Ощадбанком. Учитывая, что Юля уже пролетает на президентство, новый Президент открестится от проблем и все пустит на самотек. Начнутся злоупотребления, нервы, слезы... Одним словом, деньги, кажется, вернут не скоро, растянут на годы.
yuz

Повідомлення Додано: П'ят 24 лип, 2009 10:49

Вообще, перевод вкладчиков в Ощадбанк - это, по сути, тот же мораторий на полгода, как минимум.
yuz

Повідомлення Додано: П'ят 24 лип, 2009 10:55

По моему сегодняшнее заявление Минфина о ликвидации Укрпромбанка-
вселить людям призрачную надежду и опять выиграть время !!!
Акции вкладчиков заставили их это сделать. ОНИ нас начали опасатся !!!!
А что будет если объеденить всех обманутых вкладчиков!
Собрать общую АКЦИЮ протеста бездействия правительства только с одним вопросом-
КОГДА ВЕРНЁТЕ ЛЮДЯМ КРОВНОЗАРАБОТАННЫЕ ДЕНЬГИ !!!!!!
romira_k

Повідомлення Додано: П'ят 24 лип, 2009 11:08

Нужен стачком. Нужны организаторы, активисты, нужны средства, нужны неравнодушные люди... Сложно все это. Хотя в идеале, подобная акция должна перерости во всеукраинскую, и нести не только экономические, но и политические требования: вернуть деньги и очистить власть от политиков, потерявших доверие народа. Все нынешние "лидеры" должны уйти прочь: Януковичи, Тимошенки, Ющенки, Литвины... Пять лет бардака и растягивания средств, закончились полным банкротством всех. кто представлял власть в том или ином ее виде.
yuz

Повідомлення Додано: П'ят 24 лип, 2009 11:15

надо найти инициаторов возврата депозитов со стороны власти в сжатые сроки и отдавать свои голоса на выборах представителям именно этой силы-другого варианта нет. Всё остальное-постная возня, не считая конечно акций протестаyuz
babykiev

Нужна полная ревизия органов МВД, СБУ, всех органов власти на местах... Нужны показательные суды над банкирами, судьями, следователями, министрами, кандидатами в президенты. Нужна огромная воля, чтобы побороть разлогающуюся на наших глазах биомассу под названием ВЛАСТЬ!
yuz

Про мітинг під ВР.

Невеличкий репортаж. Уже прийшли якісь відомості про намір ліквідувати Укрпромбанк, а тому ціна цього мітингу дещо втратилась, хоча як знати.

Мітинг я би визнав невдалим, оскільки маса вкладників потонула у масі інших протестувальників, що не мали ніякого відношення до Укрпромбанка. Я особисто бачив проплачену масовку з України Молодої, яка вимагала поліпшення житлових умов молодих киян та представників з регіонів, що вимагали якихось грошей для місцевих рад та громад. Не варто зауважувати, що кількість мітингувальників була помітно меншою за кількість інших протестувальників. Оскільки бажаючих протестувати було багато, то ділянка огорожі укрпромівцям досталася не дуже велика і плакати були завеликі та висіли пожмакані так, що прочитати на них що-небудь було досить важко. Важливо відзначити, що депутатів усіма ціми плакатами не дуже здивуєш, з одного боку, а з іншого під ВР завжди хтось щось вимагає та проти чогось протестує. Згадати хоча б імпровізовану церкву, що стоїть біля ВР вже більше п'яти років. Комічно, що з неї поцупили дровеняку, аби підтримувати гроб, про який тут багато писалося. Якось не добре красти в церкві, але що не зробиш, аби повернути свої гроші! Тобто мова про те, що при сумісному пікетуванні втрачається акцент та яскравість акції, бо ззовні складається враження, що ми лише одні у довгому ряду незадоволених і наша біда не така вже й біда і що на нас можна не звертати уваги. Депутати й не звертали. Лише вийшла пані Григорович та промовила стандартні слова, яких уже багато чулося. Не деже переконливо виглядали труна, опудало смерті та клоун з паклею на головні. Це вже зачовгані образи, а тому і не дуже якось вражають.

Знову збиралися якісь підписи, знову були якісь розмови про те, яка в нас влада і т. і. Але було дещо й таке, що налаштувало мене вороже до цього загалу. Поруч з ошуканими вкладниками був легковик з трьома потужними гучномовцями та з прапором, що нагадував прапор "Батьківщини". Якось не клеїлася Батьківщина до акції, але я думав, що можливо таким чином хотіли привернути увагу фракції БЮТ до проблеми. З часом усе правда з'ясувалося, коли я побачив біла авта огрядного чоловічка, що вправно віддавав розпорядження людям та також збирав якісь підписи. Я відразу впізнав цю людину. Це один з активістів КПУ в Києві і це авто приймає участь у всіх антиукраїнських акціях. Є ще в нього брат близнюк. Обидва бізнесмени і не завжди виплачують зарплатню своїм робітникам. Вони зараз начебто очолюють якусь дочірню від КПУ організацію і не даремно обрали прапор, що нагадує прапор Батьківщини.

Чому я власне проти? Ну по-перше, ми якось завжди домовлялися, що наші акції не носять політичного характера підтримки певної політичної сили. Це виглядає розумно, бо мало які політичні погляди можуть сповідувати вкладники. А по-друге я особисто ніколи не буду приймати участь у акціях, які очолюють комуністи, бо мета у них не повернення ваших грошей, а знищення Української держави, аби перетворити її на ватру, від якої має запалати світова революція.

Не дивно, що чомусь у натовпі лунали зойки про недоречність пам'ятника Мазепі, Голодомору, про безглуздість Євро-2012, про військовий парад. Дивно, що чомусь ніхто не згадав скільки грошей має бути виділено на відновлення пам'ятника леніну в Києві. Занадто зміщена вибірка недоречних об'єктів. Якось варто було б згадати, що не Мазепа організував Укрпромбанк і не померлі 65 років тому українці крали гроші. Але правда й та, що засліплений ненавистю людині неможливо щось пояснити.

Іще дуже важко пояснити людям співідношення між повсякденним та вічним, між сучасністю та історією. Нас усіх через 60 років уже не буде, а що буде по нас? Євро-2012 згадають і через 500 років. Я хочу, аби про мене через 500 років думали як про учасника Помаранчевої Революції та про людину, що приймала Євро-2012, а не про лоха, який втратив заощадження в Укрпромбанку.

Слава Україні!
Героям слава!
Scanderbeg

Повідомлення Додано: П'ят 24 лип, 2009 11:17

yuz написав:Нужен стачком. Нужны организаторы, активисты, нужны средства, нужны неравнодушные люди... Сложно все это. Хотя в идеале, подобная акция должна перерости во всеукраинскую, и нести не только экономические, но и политические требования: вернуть деньги и очистить власть от политиков, потерявших доверие народа. Все нынешние "лидеры" должны уйти прочь: Януковичи, Тимошенки, Ющенко, Литвины... Пять лет бардака и растягивания средств, закончились полным банкротством всех. кто представлял власть в том или ином ее виде.

Долго спите, уважаемый. Люди с утра стоят под радой за нас свами и всех остальных. Удачи им!
Sawradym

Подякував: 26 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 лип, 2009 11:23

чик написав:раевский же загонял, что по закону такое возможно только с согласия ВСЕХ вкладчиков, а кто нас спрашивал?

А сегодня Рада как раз голосует банковский закон и там по-моему прописана норма ,не требующая согласия
Dezdichado

#<1 ... 10261027102810291030 ... 2082>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ