goldfinger написав:Я, Боже упаси,никогда не симпатизировал нынешней власти и при том,что суперпрофессионал Смолий со ставкой в 6% вишенку под торт загнал,мне страшно предполагать,какого персонажа вместо него поставят и не придется ли пересичным ещё и кошек в оплату коммуналки продавать.
Думаете, поставят оччередного квартальца? Я думаю, что чисто от страха ответственности такого не будет
goldfinger написав:Я, Боже упаси,никогда не симпатизировал нынешней власти и при том,что суперпрофессионал Смолий со ставкой в 6% вишенку под торт загнал,мне страшно предполагать,какого персонажа вместо него поставят и не придется ли пересичным ещё и кошек в оплату коммуналки продавать.
Думаете, поставят оччередного квартальца? Я думаю, что чисто от страха ответственности такого не будет
Как говаривал Преображенский от этих швондеров чего угодно можно ожидать.
matroSkin написав:Shustoff Судя по комментам там, это не Данилишин.
Пишний. Є така думка
Но этот вариант ни разу нигде не озвучивался. Даже Милованова называли, который де-юре не может им быть, даже если захочет. Одно нелюбимое мной издание, которое тут постоянно цитируют определённые персонажи, даже Дубилета придумало. Но Пышного ни разу нигде не видел.
Shustoff и я не видел. сам придумал гляньте на профайл:
политически это может устроить почти всех. а технически будеть рулить новый Чурий. тем более, все KPI поставлены: 30, 5%, 10%. условно. сиди, рисуй, вежливо улыбайся
Президент України Володимир Зеленський особисто проінформував Національне агентство з питань запобігання корупції про порушення ним законодавства у зв’язку з неподанням повідомлень про суттєві зміни в майновому стані. Про це ввечері у вівторок, 7 липня, повідомили в Офісі президента.
Як йдеться в повідомленні, у 2019 році родина президента отримала кошти в рахунок погашення вартості облігацій внутрішньої державної позики (ОВДП) загальною сумою 5,1 млн грн та здійснила витрати на придбання ОВДП в сумі 5,2 млн грн.
Оскільки вартість цих облігацій перевищувала 50 прожиткових мінімумів, то згідно із законодавством, Зеленський мав подати до Реєстру декларацій повідомлення про суттєві зміни в майновому стані протягом 10 днів з часу купівлі та продажу ОВДП. Проте до реєстру не надходили такі повідомлення.
«Володимир Зеленський наголошує, що всі громадяни України рівні перед законом, і готовий нести відповідальність за порушення відповідно до чинного законодавства», – зазначили в Офісі президента.
Цікавий факт, як на мене Будете робити висновки , чи як?
matroSkin написав:Shustoff и я не видел. сам придумал гляньте на профайл:
политически это может устроить почти всех. а технически будеть рулить новый Чурий. тем более, все KPI поставлены: 30, 5%, 10%. условно. сиди, рисуй, вежливо улыбайся