Ну що, хто був правий? Тільки не кажіть, що я різні варіанти прогнозів робив. Не було такого. Можете перевірити - це єдиний мій варіант мого прогнозу під ялинку ближче до 31.12.2023. І не кажіть, що це співпадіння. Згадайте, який курс долари був 14.11.2023. Будь ласочка, підтримайте мене вподобайками. Обіцяю, буду давати і в подальшому прогнози, які буду детально обгрунтовувати.
Yuri_61 написав:
ось фотодоказ
Востаннє редагувалось Yuri_61 в Суб 30 гру, 2023 19:42, всього редагувалось 1 раз.
Yuri_61 написав:Ну що, хто був правий? Тільки не кажіть, що я різні варіанти прогнозів робив. Не було такого. Можете перевірити - це єдиний мій варіант мого прогнозу під ялинку ближче до 31.12.2023. І не кажіть, що це співпадіння. Згадайте, який курс долари був 14.11.2023. Будь ласочка, підтримайте мене вподобайками. Обіцяю, буду давати і в подальшому прогнози, які буду детально обгрунтовувати.
Yuri_61 написав:
Я тоже вас поддержал . Нечего всяким там тешить себя мыслью , что кто то может знать больше . У нас припал чуток доллар под вечер 39-40 . Ну и самый глупый вопрос от пенсионера , как может повести себя пара евро -доллар ? В что прыгать ?
холява написав:Ну и самый глупый вопрос от пенсионера , как может повести себя пара евро -доллар ? В что прыгать ?
Нажаль, чи на благо, я в сторону євро даже не дивлюся, бо це дуже спекулятивна валюта. Але, ваажаю все ж, якщо крос-курс по парі долар - євро буде в межах від 1,06 - 1,1 , то можна перекинутися в євро, особливо перед президентськими виборами в США, хоча і в Європі пройде череда виборів.
холява написав:Ну и самый глупый вопрос от пенсионера , как может повести себя пара евро -доллар ? В что прыгать ?
Нажаль, чи на благо, я в сторону євро даже не дивлюся, бо це дуже спекулятивна валюта. Але, ваажаю все ж, якщо крос-курс по парі долар - євро буде в межах від 1,06 - 1,1 , то можна перекинутися в євро, особливо перед президентськими виборами в США, хоча і в Європі пройде череда виборів.
Жаль конечно что вы , вырвавший с лап банковских зазнаек , такие скрижали , так весьма "сухо" ответили . Ну да ладно . Надеюсь что сбросив 2-3 тысячи долл. я не пролечу !
Ірина_ написав:Щоб не було конспірології... Користувач Zebra пішов феєрично, не по-французьки. Обізвавши модераторів самими прекрасними словами та попросив заблокувати профіль. Гадаю на цьому це питання закрите. Повертаємося до теми валюти!
З повагою,
Вітаю. Питання. Чи є технічна можливість зробити на форумі дизлайки за повідомлення?
Нові читачі можуть бути введені в оману дописами деяких наших форумчан. Для прикладу пан Юрій 61 року народження дуже часто викликає різні емоції. Багато людей не слідкують за форумом систематично і сприймають його дописи із повною серйозністю.
Та й Зебра був неоднозначним та затятим дописувачем без реальної оцінки тій ахінеї яку він іноді поширював в маси на сторінках даного форуму. Можливо система негативних оцінок змогла б трохи остудити його ентузіазм?
По курсу, дивні стрибки, дуже велика маржа, перевірена обмінка на вечір світить 39 на 39.80, максимум був до 12.00 на рівні 39.30 на 40, можливий торг, але в роздрібі спред дуже широкий, як правило роздрібна маржа до 20 копійок.