asti написав:Шановне панство (у Кроп прилетіло тому не спиться) хто що думає - таки пройде норма про блокування рахунків чи зРада все ж таки заверне цю норму?🤒🤒🤒
"Усе йде в потрібному напрямку", - заявив голова регулятора Ендрю Бейлі. Інфляція у Великій Британії знизилася з 10% рік тому до 4% у грудні минулого року. За прогнозами Банку Англії, у другому кварталі 2024 року вона становитиме цільові 2%.
За те, щоб зберегти ставку незмінною, виступили шість членів комітету з грошово-кредитної політики Банку Англії, двоє наполягали на її підвищенні до 5,5%, ще один - на зниженні до 5%.
Рішення Банку Англії збіглося з прогнозами аналітиків, зазначає The Guardian. Попри те, що ставку не підняли, вона залишається на максимумі за останні 16 років, зауважує газета.
Банк Англії прогнозує, що інфляція тимчасово знизиться до цільових 2% у другому кварталі 2024 року, але потім знову зросте в третьому і четвертому кварталах і наприкінці року становитиме 2,75%.
asti написав:Шановне панство (у Кроп прилетіло тому не спиться) хто що думає - таки пройде норма про блокування рахунків чи зРада все ж таки заверне цю норму?🤒🤒🤒
Думаєте перейти у готівку?
І не тільки. Таке рішення спровокує паніку - багато людей почне знімати кошти з рахунків - деякі банки можуть лягти...
Сибарит написав:когда бегаешь в кедах, нет времени читать новости.
в 1х числах января курс обменок рос по 10 коп в час без всяких новостей. У нашего народа к новостям иммунитет . "Все берут и я беру, никто не берёт и я не буду" . Вот вся логика рынка, не только валютного. Как продукты из маркетов вынесли в начале войны помните? В ковид маски из аптек выносили.
Було за що купувати, тому курс і ріс
Видатки Зведеного бюджету України у грудні 2023 р. піково сягнули 664,1 млрд грн, що більше середньомісячного показника видатків за попередні 11 місяців (343,4 млрд грн) в 1,9 рази. Втім, порівняно із попередніми роками, таке співвідношення зменшилося. Довідково: Видатки у грудні 2021 р. (351,1 млрд грн) більше середньомісячного показника за 11 міс. 2021 р. (135,8 млрд грн) в 2,6 рази.
Хоча, погоджуюсь, що частинка того попиту була через відому фразу Вовка із "Ну погоди" "А все бегут, бегут, бегут и я бегу!" (с)
Yuri_61 написав:Хроника пикирующего доллара: вспоминаю 11.09.2001, башни близнецы и всё такое. люди в Украине лихорадочно бегали от обменки к обменке, чтобы поменять долары на евро. Но банки и обиенки не меняли даже 100 баксов . А тут несколько штатов бунтуют. Лично я ожидаю курс доллара па8.
ПОЦ?
учитывая, что евро " банкноты и монеты начали циркулировать с 1 января 2002 года" , то явно )))
Кто как... Я, например, ничего не снял только часть бумаг продал и то из-за роста курса))[/quote] А раньше то как было... Курс доллара поднялся - купил еще бумаг. Курс входа выгоднее. А сейчас курс поднялся - продал бумаги и уменьшил себе заработок