sergikkc007 написав:МВФ грошей не дав,скоро значні виплати по ОВДЗ - чинники не на користь зміцнення гривні
А які чинники на користь гривні? Вважаю є також чинники і на користь гривні, а саме суттєве збільшення свитових цін на зернові, що є підставою для отримання бльшою валютної виручки весною. Більше валюти на міжбанку від експорту і невідома кількість іноземних спекулянтів, що захочуть або не захочуть вивезти свої валютні кошти за кордон. А не захотіти можуть тому що ставки по надійним поки ще державним валютним облігаціям після викинутого фортеля від МВФ почнуть зростати. А зростати погодьтесь ще є куди. А раз так, то гривні дуже страшне нічого не погрожує, на мій погляд, до березня.
А весна це потужний період для більшості українського експорту. Ми вже сільскогосподарська країна для світу.
Вище все приведено с точки зору вірогідності, яка на мій погляд більше 60%.
За словами Леоніда Макаровича на сході України знову неспокійно - це ще один чинник, який стабільності гривні не додасть
Мне кажется ,не следовало снимать этот не хороший фильм ,про то ,как надо посылать МВФ. Это был первый пинок под зад, дали будэ....... Надо понимать , что что то солидное будут предлагать в залог ...
Starikan депо сертификаты оказались финансовым продуктом, который не восприняло население. помню совсем недавно-Альфа Банк -депо сертификат 5,5% на год, а депозит 5,3%-беру депозит, без подвоха
А что вас не устраивает в ОВГЗ (услуги брокера, расходы на депозитарий, на перевод и снятие средств), порог входа достаточно низкий.
Он также отметил "невероятные усилия Эмиратов" в борьбе с коронавирусом и поблагодарил за предоставление гуманитарной помощи Украине для противостояния COVID-19.
Дал же МВФ миллиард на вакцину , а мы все дороги строили ..... Ну сейчас все пойдет по другому ,станет лучше ...
Он также отметил "невероятные усилия Эмиратов" в борьбе с коронавирусом и поблагодарил за предоставление гуманитарной помощи Украине для противостояния COVID-19.
Дал же МВФ миллиард на вакцину , а мы все дороги строили ..... Ну сейчас все пойдет по другому ,станет лучше ...
Цікаво буде, якщо той ярд давався з умовою закупки вакцин у дяді Сема ...
Долярчик написав:Эксперт подсчитал, сколько должна зарабатывать украинская семья Украинская семья с детьми должна получать не менее 30 тыс. грн зарплаты ежемесячно. https://news.finance.ua/ru/news/-/48728 ... kaya-semya
Ну так пропонуйте простим пересічним з/п НЕ МЕНШЕ 15К/міс! І все буде гуд!
Ваше предложение по реформам - минималка 15000?
Долярчик готовий взяти працівника на роботу і на руки офіційно платити 15 000 + всі податки окремо (17% + військовий збір + на безробіття і ще там щось) + 28 днів відпустки та перших 5 чи 7 днів лікарняного ! Я вже хочу на роботу до Долярчика !
Долярчик написав:Эксперт подсчитал, сколько должна зарабатывать украинская семья Украинская семья с детьми должна получать не менее 30 тыс. грн зарплаты ежемесячно. https://news.finance.ua/ru/news/-/48728 ... kaya-semya
Ну так пропонуйте простим пересічним з/п НЕ МЕНШЕ 15К/міс! І все буде гуд!
Ваше предложение по реформам - минималка 15000?
Долярчик готовий взяти працівника на роботу і на руки офіційно платити 15 000 + всі податки окремо (17% + військовий збір + на безробіття і ще там щось) Я вже хочу на роботу до Долярчика !
Та нов проблем - але Долярчик тоді має отримувати від ведення свого бізнесу +/- 40К/міс., щоб мати з чого це все оплачувати - а не вдвічі менше
А вище, то я мав на увазі, не мінімалку, а щоб умовний касир атб отримував чистими/на руки 15К
А, взагалі, до чого та стаття і до чого їхній триндьож? Звичайно, що краще бути здоровим і багати...
prodigy написав:А что вас не устраивает в ОВГЗ (услуги брокера, расходы на депозитарий, на перевод и снятие средств), порог входа достаточно низкий.
прикидки показывают, что доходность ОВГЗ перекрывает комиссии при суммах, грубо, от 100 т.грн. Так что, вопрос "почему бы не дать пересичному поддержать родное государство без посредников" вполне резонный.