Жлобский банк...жлобские порядки....не дают клиенту спокойно жить...

|
|
![]() Ну тут можуть бути кошти по страхівках, які впарюють зараз. Ваші натяки про... молодых женщин... лишні....як на мене.
![]() ІНШІ ОПЕРАЦІЙНІ ДОХОДИтре про всяк випадок перевірити Тарифи карткові - мо' вже напарили там комісій...
- як по тим Голдам дарованим ![]() ![]() Дык, оказалось, это еще и не самый плохой банк. Был седня в отделении, есть клиенты (у каждого операциониста по 1 плюс еще 1 в очереди). Правда все на каких-то (возможно, русских) шпионов похожи - шибко серьезные (настороженные) и выглядят как с иголочки. Банкомат (1 из двух) работает, хотя это уже давно (видимо, электричество экономят). Так что нормально.
Но самое главное, что они, оказывается, еще и не самые большие крохоборы. Загляул в ветку фиников (надо ж новые банки себе выбирать). Им, слышал, рефинанс дали. Дык у них за бумажный договор (с мокрой печатью) о депо, заключенных через ИБ, 60 грн. За бумажную выписку 30 грн. Во клиенты на ровном месте повлетали. За сам ИБ 120 грн в год. Так что в БРС за все (или почти все) еще берут по божески. За кредитки, конечно, не грю. Но и не знаю, сколько за них у фиников и в др. банках берут. Конечно могут и в БРС опыт фиников перенять. Но я, надеюсь, к тому времени с БРС уже, скорее всего, попрощаюсь. ![]() День 154-й Хроники войныБарскик! Отдай 150 грн. за обслуживание кредитки...которая уже давно не кредитка...
![]()
![]()
Доки дають нові адреси, все в нормі. Могли і бумажку повісити. No route to host. ![]() Або як в УФС - з Донецька посилають в Київ, а з Києва в Донецьк. Як в анекдоті - "вічний кайф". ![]()
![]() she_ne_investor
Читаю форум кілька років, писати не було потреби. Але сьогодні не віддали долари в русскому стандарті (тільки 550), мотивували тим, що в касі нема доларів (депозит закінчився 3 дні тому). На моє обурення заявили, що я взагалі гроші не замовляла ,насправді замовляла через Київ за 3 дні до закінчення),коли будуть гроші повідомити не могли. Насправді враження від обслуговування жахливе, поки тримала там кошти- мені посміхалися, вирішила забрати - хамлять не подєтськи.Кажу менеджеру: чому не позвонили, що нема грошей, щоб не їхала через весь город і чи приходити завтра? Менеджер чіткої відповіді не дала,а просто мене обхамила, при цьому були присутні інші клієнти та працівники банку. Коли сказала, що буду жалітися, мені відповіли, що мол що хочеш, те й роби.Поскаржилася на гарячу лінію, обіцяли розібратися. ![]() Шановна angilina!
Дякуємо Вам за звернення. Для перевірки викладеної інформації просимо доповнити відгук Вашими ПІБ, номером договору, а також інформацією, до якого відділення і в якому місті Ви зверталися, направивши ці відомості в особисті повідомлення або разом із посиланням на даний відгук на e-mail банка: 0800300880@rsb.uа. Приносимо свої вибачення за можливі незручності.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|