Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
закончилось гриндепо, а я так понял что до понедельника мне его не видать.. пришёл я в отделение узнать как мне вытащить свои деньги так мне сказали ,что если в другой банк то 2% с меня снимут, с банкомата лимит 25 тышь в сутки ,где то я читал ,что якобы чтоб перевести сумму в другой банк просто платишь за платёжку и все проблемы(мне надо в Дельту перевести) девушка в отделение сказала что бы получить без затрат надо в понедельник заказывайте деньги в кассе и когда они насобирают тогда придёте и получите короче 5 дней деньги будут болтыхаться в банке...короче Жах
Наступного тижня закінчується гривневе депо, оформлене у відділенні. Тут щось таке проскакувало, що треба за декілька днів писати у відділенні заяву на відміну автопролонгації щоб забрати вклад. Це правда?
Востаннє редагувалось KIM30 в П'ят 24 січ, 2014 16:20, всього редагувалось 1 раз.
KIM30 написав:Наступного тижня закінчується гривневе депо. Тут щось таке проскакувало, що треба за декілька днів писати у відділенні заяву на відміну автопролонгації щоб забрати вклад. Це правда?
Достаточно просто звякнуть на саппорт мин. за 3 дня
KIM30 написав:Наступного тижня закінчується гривневе депо. Тут щось таке проскакувало, що треба за декілька днів писати у відділенні заяву на відміну автопролонгації щоб забрати вклад. Це правда?
Достаточно просто звякнуть на саппорт мин. за 3 дня
Дякую за відповідь! Вклад, що закінчується, називається "Відсотки гріють". Подивився на сайті зараз такого вкладу немає. То на яких умовах можлива автоматична пролонгація?
Zel_ik написав:закончилось гриндепо, а я так понял что до понедельника мне его не видать.. пришёл я в отделение узнать как мне вытащить свои деньги так мне сказали ,что если в другой банк то 2% с меня снимут, с банкомата лимит 25 тышь в сутки ,где то я читал ,что якобы чтоб перевести сумму в другой банк просто платишь за платёжку и все проблемы(мне надо в Дельту перевести) девушка в отделение сказала что бы получить без затрат надо в понедельник заказывайте деньги в кассе и когда они насобирают тогда придёте и получите короче 5 дней деньги будут болтыхаться в банке...короче Жах
Чи можна отримати вклад не в тому відділенні, де оформлявся, а в іншому? Чи проводиться в день закінчення строку вкладу автоматичне перерахування коштів з депозитного рахунку на поточний, якщо перед тим відключити пролонгацію?
Zel_ik написав:clientage А в руском стандарте мне деньги с какого счёта отправлять у меня СберСчет UAH и Коробочный продукт MasterCard Debit на который % падают
С любого, просто на БвК деньги долго падают а отправляются с любого одинаково быстро... и Дельта чуток притормаживает при приёме средств