Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
DIV написав:olmss Руский стандарт блокує 1 грн на чужій картці. Дзвоните в кол-центр свого банку( не Руского стандарту!) й просите продиктувати ті кілька цифр, які є в транзакції на суму 1 грн. Тоді в ІБ Руского стандарту вводите їх. І все.
А чи потрібно попередньо просити банк, з кати якого планується поповнювати карту БанкуРС, відключити перевірку СCV-коду?
СПАО «Банк Русский Стандарт» с 17.09.2012 г. по 15.10.2012 г. проводит акцию для срочных вкладов в национальной валюте, срок действия которых заканчивается в период с 29.09.2012 г. по 31.10.2012 г.
Когда руководство банка порадует отсутствием ошибок на сайте банка?
DIV написав:YaVI Спробуйте без дзвінка. Не вийде - тоді вже дзвоніть.
Дякую, але у мене до Вас ще одне питання (оскільки Ви вже протестували цю послугу).. я авторизував карту в ИБ БанкуРС, далі читаю умови проведення пеказу коштів, де в крайній позиції цих умов зазначено: .."в пределах остатка на счете – 4,9 грн дополнительно к сумме перевода" Як працює ця умова на практиці? Чи правильно я розумію, що при переказі суми Х грн. БанкРС спише з мого карт. рахунку в іншому банку суму = Х+4,9 грн.? Але як трактувати першу частину цієї фрази "в пределах остатка на счете..."? Для прикладу, на моєму карт. рахунку в іншому банку знаходиться сума 4000грн. (додаткові умови по цій карті: вона є дебетною і заблокована для входу в мінус - овердрафт) і я поповнюю свою карту БанкуРС на всі ці 4000грн. (це макс. сума одного переказу за умовами БанкуРС). В такому випадку, немає з відки списати цю комісію 4,9 грн. Чи можливо я у чомусь помиляюсь?
DIV,cjdean[kompas] дякую. А от оператори в колцентрі РС певно ще погано володіють інформацією про цей продукт..оскільки на моє питання хто з банків (РС чи банк-емітент карти-донора) списує комісії (і головне, в якому розмірі) були отримані наступні відповіді: - РС списує 4,9% від суми переказу, але не менше 15 грн., потім оператор з кимось там порадився і повідомив, що - комісію у розмірі 4,9 грн за переказ утримує банк-емітент.
cjdean[kompas] действительно ли нельзя закрыть / ограничить лимит на операции в сети интернет по кредитной карте Visa Gold или же снова прокол колл-центра, который дал подобную информацию?
Malky написав:cjdean[kompas] действительно ли нельзя закрыть / ограничить лимит на операции в сети интернет по кредитной карте Visa Gold или же снова прокол колл-центра, который дал подобную информацию?