Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
andriy_z написав:Не можу додзвонитись до оператора, скажіть будь ласка чи підпадає депозит "Найкраща пропозиція" під дію ФГВФО?
Лякає:
1.6. Які кошти не відшкодовуються Фондом? ... 7) за вкладами у банку, за якими вкладники на індивідуальній основі отримують від банку проценти за договорами, укладеними на умовах, що не є поточними ринковими умовами відповідно до статті 52 Закону України «Про банки і банківську діяльність», або мають інші фінансові привілеї від банку;
andriy_z написав:Не можу додзвонитись до оператора, скажіть будь ласка чи підпадає депозит "Найкраща пропозиція" під дію ФГВФО?
Лякає:
1.6. Які кошти не відшкодовуються Фондом? ... 7) за вкладами у банку, за якими вкладники на індивідуальній основі отримують від банку проценти за договорами, укладеними на умовах, що не є поточними ринковими умовами відповідно до статті 52 Закону України «Про банки і банківську діяльність», або мають інші фінансові привілеї від банку;
Добрий день, andriy_z. "Найкраща пропозиція"- це не індивідуальна пропозиція для конкретного клієнта, а публічна пропозиція для всіх клієнтів, які відповідають умовам вкладу. Кошти розміщені на депозиті "Найкраща пропозиція" підпадають під гарантії Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в рамках гарантованої Фондом суми відшкодування.
смотрю ставка уже 15,9 %, но у меня есть купон который я оформил и распечатал пару дней назад еще по ставке 17,5 %, срок действия купона с 27.09.2017-01.02.2018 г.
Вопрос, если я приду до первого февраля с этим купоном и захочу открыть вклад, то ставка будет как в купоне 17,5 % или 15,9%?
Михалыч с сайта superdeal.ua "Розмір процентної ставки за депозитом, зазначений на день придбання клієнтом купона, та може відрізнятись від розміру процентої ставки за депозитом на день фактичного звернення клієнта до відділення Банку з метою розміщення вкладу."Поэтому судя по всему 15,9%.