Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Support BForward написав:Вітаю! Надайте, будь ласка, в ПП ваші ПІБ та номер телефону, на які надходять дзвінки. Я передам інформацію відповідному підрозділу для перевірки інформації. Дякую.
Извините, но я не буду светить свои персональные данные неизвестно кому на сайте. Могу только скинуть список вызовов. Почти каждый день звонок. Вы там вообще с ума посходили? Доиграетесь, что буду сразу матом посылать. Ещё даже один звонок был не на финансовый номер, а на другой, который я в банке нигде не указывал.
Ромасик написав:Зачем допка не понял, женщине у себя можно иметь 2 разных счета (кредитки).
Есть Б5 у жены, но лимит на неё не дали почему-то, а на Пудру когда-то дали в честь 8 марта.
Я лично номер 044-3000-106 уже давно занес в черный список. Последний звонок был 30 июня, потом, похоже, до них начало доходить 21 заблокированный вызов, из них 8 - только за 30 июня...
Побачив в ІБ сьогодні вищі ставки по гривні для прикладу 1 рік - 8.6% якщо додати бонус по поточних рахунках (діє до кінця літа) вийде досить так нехіло 8.6 + 3,850%
greenozon написав:Побачив в ІБ сьогодні вищі ставки по гривні для прикладу 1 рік - 8.6% якщо додати бонус по поточних рахунках (діє до кінця літа) вийде досить так нехіло 8.6 + 3,850%
greenozon написав:Побачив в ІБ сьогодні вищі ставки по гривні для прикладу 1 рік - 8.6% якщо додати бонус по поточних рахунках (діє до кінця літа) вийде досить так нехіло 8.6 + 3,850%
lamal написав:я так розумію , що самостійно виставити ліміти для переводів коштів з карт в ІБ немає можливості ((
Окремого ліміту саме на P2P у додатку немає, але є добовий ліміт на безготівкові розрахунки, який точно розповсюджується принаймні на сторонній P2P (тобто якщо тягнути з картки Форварда додатком іншого банку) - перевірив особисто.