Оголошення про продовження тимчасової адміністрації в АТ «ІМЕКСБАНК»
З метою забезпечення збереження активів неплатоспроможного банку АТ «ІМЕКСБАНК», запобігання втрати майна та збитків банку і Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд), керуючись частиною четвертою статті 34 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» виконавча дирекція Фонду прийняла рішення № 84 від 23 квітня 2015 р. про продовження строків здійснення тимчасової адміністрації у АТ «ІМЕКСБАНК» до 26 травня 2015 р. включно та продовження повноважень уповноваженої особи Фонду на здійснення тимчасової адміністрації у АТ «ІМЕКСБАНК» провідного професіонала з питань врегулювання неплатоспроможності банків відділу запровадження процедури тимчасової адміністрації та ліквідації департаменту врегулювання неплатоспроможності банків Северина Юрія Петровича до 26 травня 2015 р. включно.
Про час та порядок виплат вкладникам АТ «ІМЕКСБАНК» буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб — www.fg.gov.ua, на сайті АТ «ІМЕКСБАНК» — imexbank.com.ua та в установах даного банку. У такий же спосіб буде оприлюднена інформація про спосіб виведення АТ «ІМЕКСБАНК» з ринку та порядок виплат коштів вкладникам даного банку.
Оголошення про продовження тимчасової адміністрації в АТ «ІМЕКСБАНК»
З метою забезпечення збереження активів неплатоспроможного банку АТ «ІМЕКСБАНК», запобігання втрати майна та збитків банку і Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд), керуючись частиною четвертою статті 34 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» виконавча дирекція Фонду прийняла рішення № 84 від 23 квітня 2015 р. про продовження строків здійснення тимчасової адміністрації у АТ «ІМЕКСБАНК» до 26 травня 2015 р. включно та продовження повноважень уповноваженої особи Фонду на здійснення тимчасової адміністрації у АТ «ІМЕКСБАНК» провідного професіонала з питань врегулювання неплатоспроможності банків відділу запровадження процедури тимчасової адміністрації та ліквідації департаменту врегулювання неплатоспроможності банків Северина Юрія Петровича до 26 травня 2015 р. включно.
Про час та порядок виплат вкладникам АТ «ІМЕКСБАНК» буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб — http://www.fg.gov.ua, на сайті АТ «ІМЕКСБАНК» — imexbank.com.ua та в установах даного банку. У такий же спосіб буде оприлюднена інформація про спосіб виведення АТ «ІМЕКСБАНК» з ринку та порядок виплат коштів вкладникам даного банку.
моя карта КДВ уже готова в предвкушении , а на сайте все никак не пишут заветную новость З.Ы. про Дельту раньше , чем в школу внуки пойдут , уже и ждать не приходится
sens написав:моя карта КДВ уже готова в предвкушении , а на сайте все никак не пишут заветную новость З.Ы. про Дельту раньше , чем в школу внуки пойдут , уже и ждать не приходится
Да погорячились они с этой массовой ликвидацией банков, надо было законодательно что-нибудь придумать в плане государственной поддержки, докапитализации или перевода хотя бы вкладчиков на баланс госбанков вместе с частью активов. Дешевле было бы чем через ФГВФЛ. А так толку, деньги то получишь, но стоят они уже в два раза меньше.
sens написав:моя карта КДВ уже готова в предвкушении , а на сайте все никак не пишут заветную новость З.Ы. про Дельту раньше , чем в школу внуки пойдут , уже и ждать не приходится
Да погорячились они с этой массовой ликвидацией банков, надо было законодательно что-нибудь придумать в плане государственной поддержки, докапитализации или перевода хотя бы вкладчиков на баланс госбанков вместе с частью активов. Дешевле было бы чем через ФГВФЛ. А так толку, деньги то получишь, но стоят они уже в два раза меньше.
да не все и получат
Я кстати вовсе не про вкладчиков 200+, лично я 200-. Чтобы сразу расплатиться с теми кто 200-, фонду требуются огромные деньги которых у фонда нет, проблемных банков то не один и не два. Привлечённые у государства для фонда деньги увеличивают денежную массу, и частично идут на валютный рынок. В итоге имеем то, что имеем, вложенные не так давно деньги уже не те.
rufius написав:Я кстати вовсе не про вкладчиков 200+, лично я 200-. Чтобы сразу расплатиться с теми кто 200-, фонду требуются огромные деньги которых у фонда нет, проблемных банков то не один и не два. Привлечённые у государства для фонда деньги увеличивают денежную массу, и частично идут на валютный рынок. В итоге имеем то, что имеем, вложенные не так давно деньги уже не те.