Терра Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 2223242526 ... 274>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Терра Банк - БАНКРОТ 3.2 5 118
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
28%
33
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
8%
9
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
8%
10
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
27%
32
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
29%
34
Всього голосів : 118
Повідомлення Додано: Сер 21 вер, 2011 18:46

DIV написав:grigol33
Це банки оновлюють дані для фінмоніторингу. Не переживайте. Формальність.

Слова "Не переживайте. Формальність" треба розуміти в тому сенсі, що я безбоязно можу надавати цей незрозуміло мені для чого масив інформації в контору банку чи в сенсі, що так само безбоязно можу викинути цей папірець на смітник? Я вчиню друге.
grigol33

Подякував: 259 раз.
Подякували: 60 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 вер, 2011 18:54

grigol33
Ніхто вас не змушує все розповідати. Дайте відповідь приблизно. Банк хоче пересвідчитись, що гроші від вас не від торгівлі наркотиками і не від терористичної діяльності. А все решта - пусте.
DIV

Подякував: 157 раз.
Подякували: 635 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 вер, 2011 19:15

Ніхто вас не змушує все розповідати. Дайте відповідь приблизно. Банк хоче пересвідчитись, що гроші від вас не від торгівлі наркотиками і не від терористичної діяльності. А все решта - пусте.

Можна подумати, наркоторговці і терористи чесно про це напишуть в такому опитувальнику. Галіматья якась, невідомо на що розрахована.
Mirax

Подякував: 872 раз.
Подякували: 876 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 вер, 2011 19:23

Цитую листа:
"Наголошуємо, що відповідно до частини 9 статті 9 Закону України "Про запобігання ..... тероризму" банк у разі ненадання клієнтом*, з яким встановлені ділові відносини, необхідної інформації для ідентифікації та вивчення фінансової діяльності має право відмовити в проведенні подальших фінансових операцій.
Та згідно статті 1074 Цивільного кодексу Уккраїни - банк має право обмежити права клієнта щодо розпорядження грошовими коштами, що знаходяться на його рахунку у випадках встановленних законодавством України"
.

* Виділення і підкреслювання за оригіналом.

І опитувальник:
"Підтверджую достовірність вищенаведенної інформації та мені відомо, що у разі надання недостовірної інформації мене може бути притягнуто до відповідальності, згідно з чинним законодавством України".

Про формальність я розумію, але банк не міг би висловити своє бажання "пересвідчитись" у дещо м'ягшій і коректнішій формі?
grigol33

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 вер, 2011 19:30

Mirax написав:

Можна подумати, наркоторговці і терористи чесно про це напишуть в такому опитувальнику. Галіматья якась, невідомо на що розрахована.

Зрозуміло, що хтось недолугий просто виконує вказівку керівництва. Але ж яка неповага до клієнта! В мене по прочитанні листа виникло відчуття, що мене вже впіймали на наркоторгівлі з метою фінансування тероризму.
grigol33

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 лют, 2012 23:39

Re: Терра Банк

Самопіар пропав, тишина повна, хоча банк виплачує все нормально, правда і ставки колись були не сьогоднішні.
А капітал збільшується

Регулятивный капитал Терра Банка увеличился на 300 млн грн
Терра Банк основан в 1996 году, до 2008 имел название Инвест-Кредит Банк. Предоставляет услуги физическим и юридическим лицам. Также Терра Банк является членом Ассоциации украинских банков, Украинского кредитно-банковского союза, ПФТС, VISA, Украинского союза промышленников и предпринимателей, Western Union, Анелик, MoneyGram. По размеру регулятивного капитала и активов Терра Банк относится к 3 группе.

С 2 февраля 2012 года ПАО "Терра Банк" увеличило свой регулятивный капитал до 616,2 млн. грн т.е. в 1,9 раза по сравнению с началом 2012 года.

Столь значительное усиление позиций на банковском рынке Украины состоялось за счет дополнительных взносов акционеров, укрепивших ресурсную базу Банка на 300 млн. грн. 6 февраля 2012 года состоялись внеочередное общее собрание акционеров Публичного акционерного общества «Терра Банк», на которых были утверждены изменения к Уставу Общества, связанные с увеличением уставного капитала Банка с учетом результатов размещения акций.

Размещено 300 000 простых именных акций ПАО «Терра Банк» 14-й эмиссии общей номинальной стоимостью 300 000 000,00 грн. Результаты размещения акций и отчет о результатах закрытого (частного) размещения акций ПАО «Терра Банк» был утвержден решением Правлением Банка от 3 февраля 2012 года.
http://www.prostobank.ua/finansovyy_gid ... 00_mln_grn
wolt450

Подякував: 15 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 лют, 2012 16:34

Расскажут ли представители банка каким образом их банк замешан в данной ситуации h t t p ://w w w.epravda.com.ua/publications/2012/02/22/316622/ (убрать пробелы), по причине чего у них изъяли ряд документов? И не знают ли они чем это для банка закончится?
Carbonm

Повідомлення Додано: Чет 10 тра, 2012 17:56

Бредовый банк. Мало того, что после 17 00 в отделениях банка тупо не берут трубку (инфо линия либо отключена либо глючит), так еще и если Вам вдруг повезло и Вам соизволили ответить (киевское отделение №5) хамское обращение и абсолютная некомпетентность сотрудников в продуктах своего же банка испортит радость от достижения (дозвонится) и напрочь отобъет желание воспользоватся услугами данной конторки.
Спасибо сотрудникам за то что они сразу честно показывают отношение банка к клиентам и своей работе, а также дают возможность клиенту сэкономить свое время и нервы обслуживаясь в другом банке!
Jumbo

Повідомлення Додано: Суб 12 тра, 2012 23:46

все ок.доволен.хамство не встречал.1 сотрудник-это еще далеко не весь банк.
потерпевший

Подякував: 83 раз.
Подякували: 25 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 15 чер, 2012 23:26

terrabank

http://fotohost.org/images/a1cda827-65kB.jpg

Термінальний Бонус застосовується згідно окремих Правил, зазначено на сайті.
Які ж ці Правила?

І чи додається Термінальний Бонус до цього Додаткового бонусу:
http://fotohost.org/images/a1f92684-42kB.jpg
AlexJ

#<1 ... 2223242526 ... 274>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор