|
Терра Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 15 січ, 2015 14:36
Підкажіть, хто знає, який графік роботи відділення Кристалу, обідня перерва є, в суботу працює?
-
arris88
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 січ, 2015 14:37
arris88 написав:Підкажіть, хто знає, який графік роботи відділення Кристалу, обідня перерва є, в суботу працює?
Маю на увазі головний офіс в Києві.
-
arris88
-
-
- Подякував: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 січ, 2015 14:49
Скачал автодозвонщик на андроид и за час дозвонился ))
-
Skakain
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 січ, 2015 15:04
email плиз поделитесь pohl-elena написав: Phdootch написав: grajdanin написав:подскажите кто по доверенности получать планирует ... на сайте кристала информация, что с доверенностью только в киев, уже записан на кривой рог ... мелькала информация, что скан можно им отправить на электронную почту и они скажут одабрямс без поездки в киев ... уважаемые поделитесь информацией или/и электронной почтой. спасибо.
вот официальный ответ на мой запрос по доверенностям. Правда я спрашивал за Киев: " процедурно следующее, если в доверенности указаны реквизиты договора, напр. «отримувати грошові кошти за Договором банківського вкладу (депозиту) №____», то необходимо скан: - доверенности, паспорт + код (доверенного лица) + договор
Если в доверенности не указаны реквизиты договора, то скан: -доверенности + паспорт + код (Доверенного лица) БЕЗ договора"
если не в тягость выложите скрин ответа, очень интересно посмотреть
-
grajdanin
-
-
- Подякував: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 січ, 2015 15:28
В ФГВ:
Директору-розпоряднику ФОНДУ ГАРАНТУВАННЯ ВКЛАДІВ ФІЗИЧНИХ ОСІБ Ворушиліну Костянтину Миколайовичу від вкладника ПАТ «ТЕРРА БАНК» ФИО адрес
Аналогично в НБУ:
Голові Національного банку України ГОНТАРЕВІЙ Валерії Олексіївні від вкладника ПАТ «ТЕРРА БАНК» ФИО адрес
Прохання
Я – вкладник ПАТ «ТЕРРА БАНК», і я позбавлений можливості записатися на гарячій лінії для отримання свого вкладу і отримати свій вклад в ПАТ «Терра Банк» через новостворений ПАТ «ПЕРЕХІДНІЙ БАНК «КРИСТАЛБАНК», так як не можу додзвонитися ні на один з 3-х вказаних номерів телефонів «КРИСТАЛБАНКу». Або зайнято, або довгі гудки і скидання виклику. І так навіть вночі. Судячи з банківських форумів, така проблема у більшої частини України.
Крім того ПАТ «ПЕРЕХІДНІЙ БАНК «КРИСТАЛБАНК» не має розгалуженої мережі відділень для повернення вкладів, що створює великі складнощі працюючим та престарілим вкладникам з тих місць України, де немає відділення.
Прошу призначити інший банк-агент для повернення всіх видів вкладів з ПАТ «ТЕРРА БАНК», який може фізично організувати цей процес і не створювати зайвої напруги в суспільстві.
Дата, подпись.
Заказным по почте, или на факс, или скан на E-mail. Все адреса есть на сайтах НБУ и ФГВ.
-
ЯНаФоруме
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 43 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 січ, 2015 15:35
Дозвонились. Со стационарного телефона в селе. Записали на начало февраля. С мобильного, я так понял, почему-то нереально.
-
AIV2000
-
-
- Подякував: 29 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 січ, 2015 16:00
AIV2000 написав:Дозвонились. Со стационарного телефона в селе. Записали на начало февраля. С мобильного, я так понял, почему-то нереально.
Как же так - с утра на конец февраля, а сейчас на начало??? Чудеса
-
valya
-
-
- Подякував: 665 раз.
- Подякували: 128 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 січ, 2015 16:07
valya написав: AIV2000 написав:Дозвонились. Со стационарного телефона в селе. Записали на начало февраля. С мобильного, я так понял, почему-то нереально.
Это зависит от того где получать, Киев записывает на конец февраля, а Николаев и др. на январь. Нагрузка на отделения банка разная.
-
lusoy
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 31 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 січ, 2015 16:15
lusoy написав: valya написав: AIV2000 написав:Дозвонились. Со стационарного телефона в селе. Записали на начало февраля. С мобильного, я так понял, почему-то нереально.
Это зависит от того где получать, Киев записывает на конец февраля, а Николаев и др. на январь. Нагрузка на отделения банка разная.
в Николаеве есть отделение кристалла?
-
MATPOC
-
-
- Подякував: 39 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 січ, 2015 16:19
MATPOC написав:в Николаеве есть отделение кристалла?
Извините, имела в виду не Киев, а другие города.
-
lusoy
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 31 раз.
-
-
Профіль
-
-
|