|
До уровня какого года упадут цены на недвижимость ? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 07 тра, 2009 12:59
mortimer написав:uniorJ написав:Утверждение1: начало кредитования осенью-зимой пусть под дорогой процент
Объём кредитования? Хватит ли его для поддержания хотя бы текущего уровня цен?
Обьем кредитования уже не настолько важен для меня что бы принимать решение, что основное падение и паника уже были. Сейчас боковой, переходящий в восходящий-ускоряющийся тренд.
-
uniorJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 07 тра, 2009 13:19
uniorJ написав:Обьем кредитования уже не настолько важен для меня что бы принимать решение, что основное падение и паника уже были. Сейчас боковой, переходящий в восходящий-ускоряющийся тренд.
Рад Вашему оптимизму. Хотя и не понимаю его причин. Мне например, кажется, что резкая фаза снижения цен конца 2008-начала 2009 сменилась плавной, которая продлится до осени, а потом опять перейдёт в резкую. 
-
mortimer
-
-
- Подякував: 2441 раз.
- Подякували: 2808 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 тра, 2009 13:20
Цены снова падают, хотя недели 2 назад действительно стояли как вкопанные.
-
Елена8
-
-
- Заблокований
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 155 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 тра, 2009 13:55
uniorJ написав: Сейчас боковой, переходящий в восходящий-ускоряющийся тренд.
Уже бежу покупать недвигу  .Если успею.Когда ускоряться то будем ?:)
При уровне спроса 1 к 30 дна еще не видно 
-
никто
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 тра, 2009 15:04
Елена8 написав:Цены снова падают, хотя недели 2 назад действительно стояли как вкопанные.
Ринок потребував невеликої передишки, щоб випустити пари. В березні-травні ті сімї, що не могли купити житло в 2007-2008 роках через спекулятивно високі ціни, заквартирились і знову поїхали на заробітки, щоб заробити на дорогий ремонт чи освіту для дійтей. Цікаво: є багато бажаючих і спроможних придбати житло влітку цього року?
-
banknote
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 07 тра, 2009 15:32
banknote написав:Елена8 написав:Цены снова падают, хотя недели 2 назад действительно стояли как вкопанные.
Ринок потребував невеликої передишки, щоб випустити пари. В березні-травні ті сімї, що не могли купити житло в 2007-2008 роках через спекулятивно високі ціни, заквартирились і знову поїхали на заробітки, щоб заробити на дорогий ремонт чи освіту для дійтей. Цікаво: є багато бажаючих і спроможних придбати житло влітку цього року?
Вистачить щоб притормозити падіння до кінця осені. Можна ж чекати остаточного падіння, але за цей час бажане Вами житло уже хтось купить і у низу уже небуде такого вибору.
Але гроші усе одно закінчаться, уже скоро...
-
Ameba
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 07 тра, 2009 15:45
zrim написав:До уровня какого года упадут цены на недвижимость ?
Вважаю, що того часу поки наступить відносна економічна стабільність, ціни на нерухомість знизяться до рівня 2003-2004 років. Чи впаде вона нижче залежить від того, яку економічну політику здійснюватиме уряд в 2011-2013 роках. Я ще памятаю ті добрі часи, коли пристойні квартири в гарному районі мого міста коштували 7-10 тисяч доларів. Хоча на той час то були великі гроші. Але навряд чи ми повернемся до планової економіки рядянського союзу з безплатним житлом чи експортно-орінтованої економіки 1991-1998 років з низькими зарплатами і недоступними кредитами.
-
banknote
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 07 тра, 2009 15:57
Ameba написав:banknote написав:Елена8 написав:Цены снова падают, хотя недели 2 назад действительно стояли как вкопанные.
Цікаво: є багато бажаючих і спроможних придбати житло влітку цього року?
Вистачить щоб притормозити падіння до кінця осені. Можна ж чекати остаточного падіння, але за цей час бажане Вами житло уже хтось купить і уже небуде такого вибору.
Я не знаю в якому місті ви живете, але я спотерігаю, що ціни на новозбудовану нерухомість не змінились з вересня місяця. А якщо і знизились то тільки у кількох забудовників і не на велику різницю. За те кільсть пропозицій на вторинному ринку збільшилась в 3-4 рази. Звісно велика частка тих обєктів не варта уваги, але при великому виборі можна знайти те, що хочеш на відповідну суму. Якісне житло завжди буди дорожче неякісного. Але наскільки мені відомо еліта та середній клас житлом забезпечені. Квартирне питання переважно актуальне для заробітчан та офісного пласту, які накопичили певні суми протягом 2005-2008 років.
-
banknote
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 07 тра, 2009 16:01
mortimer написав:uniorJ написав:Обьем кредитования уже не настолько важен для меня что бы принимать решение, что основное падение и паника уже были. Сейчас боковой, переходящий в восходящий-ускоряющийся тренд.
Рад Вашему оптимизму. Хотя и не понимаю его причин. Мне например, кажется, что резкая фаза снижения цен конца 2008-начала 2009 сменилась плавной, которая продлится до осени, а потом опять перейдёт в резкую. 
Как раз для моего оптимизма основания я почти в каждом посте привожу. Вот и деньги подешевели я сцылку про LIBOR приводил. http://news.finance.ua/ru/toplist/~/1/2/159777
Что же такого случится осенью что будет резкое падение и паника по Вашему мнению? 
-
uniorJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 07 тра, 2009 16:11
banknote написав:Я не знаю в якому місті ви живете, але я спотерігаю, що ціни на новозбудовану нерухомість не змінились з вересня місяця. А якщо і знизились то тільки у кількох забудовників і не на велику різницю. За те кільсть пропозицій на вторинному ринку збільшилась в 3-4 рази. Звісно велика частка тих обєктів не варта уваги, але при великому виборі можна знайти те, що хочеш на відповідну суму. Якісне житло завжди буди дорожче неякісного. Але наскільки мені відомо еліта та середній клас житлом забезпечені. Квартирне питання переважно актуальне для заробітчан та офісного пласту, які накопичили певні суми протягом 2005-2008 років.
Вибачаюсь, я мав наувазі вторичку. З новобудовами на мій погляд усе трохи ваще. Слід за необгрунтованими цінами зросли і ціни на буд матеріали. Тому здешевленя тре буде чекати трохи довше, або остаточного згортання будівництва.
-
Ameba
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему