|
До уровня какого года упадут цены на недвижимость ? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 06 сер, 2009 16:21
banknote: i tak u vsyomu sviti
-
4Aces
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 07 сер, 2009 09:11
mortimer написав:banknote написав:Давайте шукати підстави для падіння цін.
Чего их искать? Они на поверхности. 
Мені здається, що на поверхні зараз димова завіса, треба дивитись в корінь.
Я спостерігаю за забудовниками Чернівців і бачу, що вони не знижують ціни протягом 2009. А деякі зафіксували ціни в доларах. Кредити в банки забудовники теж не поспішають повертати. Це наштовхує на думку про існування замкнутого кола банки-забудовники.
І покупці житла зі своїми грошенятами сюди не вписуються, бо у банків грошей все одно більше.
-
banknote
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 07 сер, 2009 09:12
chiy написав:banknote написав:GADFLY написав:Да вы что?? Покупать для жилья под 24 годовых??? Уважаемый, вы хоть раз пробовали тянуть такой кредит на себе?? НЕ смешите мои тапочки..
Пробовал, но не для жилья, а для дела. Получалось с переменньім успехом. Я не агітую брати кредит, просто є люди, які зневірившись у можливості кпити нормальне житло за власні кошти, купуватимуть за позикові. А банки їм допожуть, адже основна задача фінансової влади в тому, щоб не дати можливості людям комфортно жити без кредитів. Рано чи пізно кредитування відновлять в повному обсязі, можливо зміняться форми кредитування.
конечно откроют через несколько лет кредитование, только кто его возьмёт?
Ті, хто захоче жити в просторій новобудові, а не в убогій хрущівці.
-
banknote
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 07 сер, 2009 10:47
banknote написав:chiy написав:banknote написав:GADFLY написав:Да вы что?? Покупать для жилья под 24 годовых??? Уважаемый, вы хоть раз пробовали тянуть такой кредит на себе?? НЕ смешите мои тапочки..
Пробовал, но не для жилья, а для дела. Получалось с переменньім успехом. Я не агітую брати кредит, просто є люди, які зневірившись у можливості кпити нормальне житло за власні кошти, купуватимуть за позикові. А банки їм допожуть, адже основна задача фінансової влади в тому, щоб не дати можливості людям комфортно жити без кредитів. Рано чи пізно кредитування відновлять в повному обсязі, можливо зміняться форми кредитування.
Те кто смог таким макаром по глупости "удовлетворить" свою хотелку- сделали это до сентября 2008 года.
-
GADFLY
-
2
-
- Подякував: 524 раз.
- Подякували: 706 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 07 сер, 2009 10:49
Сергей Малина написав:chiy написав: конечно откроют через несколько лет кредитование, только кто его возьмёт?
уверяю вас, гораздо раньше )), и ставки будут пониже. Только одно объстоятельство может накрыть медным тазом столь короткие сроки возобнавления кредитования = это неразбериха в финансовых институтах, в случае явных признаков значительного обесценивания любых, всех денег в мире. Что очень даже может быть. Объёмы денежной массы растут во всех валютах, а спрос сокращается, растёт норма сбережений населения (даже в Америке), и может патом: бац!! И, сначала потребительский бум.. патома = большой пшик с деньгами.. и хрущевка с тараканами за сотню тонн бакинских = аж вмиг перевалит ))))
Меньше читатйте глобалиста. Вернее его читать нужно..но очень сильно фильтровать.
Думаете процесс сделают неуправляемым::??)))
-
GADFLY
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 07 сер, 2009 11:01
GADFLY написав:banknote написав:chiy написав:banknote написав:GADFLY написав:Да вы что?? Покупать для жилья под 24 годовых??? Уважаемый, вы хоть раз пробовали тянуть такой кредит на себе?? НЕ смешите мои тапочки..
Те кто смог таким макаром по глупости "удовлетворить" свою хотелку- сделали это до сентября 2008 года.
Можливо й так. Можливо люди порозумнішають і заходять жити в куцих хрущівках і бетонних панельках.
Але діти ростуть і з часом захотять жити окремо від батьків і тут постає питання: орендувати чи купувати?
На мій погляд зараз вигідніше орендувати. Але ж так буде не завжди!
До речі останнім часом стали помітними люди, які хочуть позбутися грошей, які невпинно дешевшають. І вони готові платити за нерухомість на 20-25% більше ніж в березні-квітні.
Хоча може це все відбувається лише в моєму мікрорайоні?
Але ж в новинах пишуть, що в США вперше за 3 останні роки зафіксовано ріст цін на житло (місяць до попереднього місяця).
Я не проти того, щоб ціни впали. Але для цього потрібно, щоб продавці захотіли знизити ціну.
-
banknote
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 07 сер, 2009 11:07
banknote написав:GADFLY написав:banknote написав:chiy написав:banknote написав:GADFLY написав:Да вы что?? Покупать для жилья под 24 годовых??? Уважаемый, вы хоть раз пробовали тянуть такой кредит на себе?? НЕ смешите мои тапочки..
Можливо й так. Можливо люди порозумнішають і заходять жити в куцих хрущівках і бетонних панельках. Але діти ростуть і з часом захотять жити окремо від батьків і тут постає питання: орендувати чи купувати? На мій погляд зараз вигідніше орендувати. Але ж так буде не завжди! До речі останнім часом стали помітними люди, які хочуть позбутися грошей, які невпинно дешевшають. І вони готові платити за нерухомість на 20-25% більше ніж в березні-квітні. Хоча може це все відбувається лише в моєму мікрорайоні? Але ж в новинах пишуть, що в США вперше за 3 останні роки зафіксовано ріст цін на житло (місяць до попереднього місяця). Я не проти того, щоб ціни впали. Але для цього потрібно, щоб продавці захотіли знизити ціну.
Ой..вот только не надо о детях. Я и подумал что об этом сможешь написать, но все же надеялся что здравый смысл возьмет свое. НЕ ВЗЯЛ. Мы- ВЫМИРАЮЩАЯ НАЦИЯ!! Тебе это о чем-то говорит??? У НАС САМОЕ СТАРОЕ НАСЕЛЕНИЕ В ЕВРОПЕ!! -тоже есть повод подумать... -неправда ли??
-
GADFLY
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 07 сер, 2009 11:09
banknote написав:GADFLY написав:banknote написав:chiy написав:banknote написав:GADFLY написав:Да вы что?? Покупать для жилья под 24 годовых??? Уважаемый, вы хоть раз пробовали тянуть такой кредит на себе?? НЕ смешите мои тапочки..
Можливо й так. Можливо люди порозумнішають і заходять жити в куцих хрущівках і бетонних панельках. Але діти ростуть і з часом захотять жити окремо від батьків і тут постає питання: орендувати чи купувати? На мій погляд зараз вигідніше орендувати. Але ж так буде не завжди! До речі останнім часом стали помітними люди, які хочуть позбутися грошей, які невпинно дешевшають. І вони готові платити за нерухомість на 20-25% більше ніж в березні-квітні. Хоча може це все відбувається лише в моєму мікрорайоні? Але ж в новинах пишуть, що в США вперше за 3 останні роки зафіксовано ріст цін на житло (місяць до попереднього місяця).Я не проти того, щоб ціни впали. Але для цього потрібно, щоб продавці захотіли знизити ціну.
А в Антарктиде много снега. Только каким макаром украинские степи к ОНОЙ- ХЗ))))
-
GADFLY
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 07 сер, 2009 11:09
banknote написав:mortimer написав:banknote написав:Рано чи пізно кредитування відновлять в повному обсязі
Не могли бы Вы расшифровать это заклинание?
banknote написав: основна задача фінансової влади в тому, щоб не дати можливості людям комфортно жити без кредитів
Тогда ой. Очень печальная мысль. 
-
mortimer
-
-
- Подякував: 2441 раз.
- Подякували: 2808 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 сер, 2009 11:11
GADFLY написав:Мы- ВЫМИРАЮЩАЯ НАЦИЯ!! Тебе это о чем-то говорит??? У НАС САМОЕ СТАРОЕ НАСЕЛЕНИЕ В ЕВРОПЕ!!
Вымирающая. Но не самое старое. 
-
mortimer
-
-
- Подякував: 2441 раз.
- Подякували: 2808 раз.
-
-
Профіль
-
-