Родовід

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 138139140141142 ... 1243>
Повідомлення Додано: П'ят 27 лют, 2009 00:17

zelenola написав:
kryminalist написав:є 100 % дані від керівника служби безпеки одного з " зелених " банків, що Родовід на днях ( 5-7 березня ) отримає конкретне рефінансування і почне кредитувати підприємства Донбасу. :D :D :!: :!: :!:

А депозити повертати не почне? :) я дуже рада за підприємства Донбасу, бажаю їм успіхів, але і собі б грошенят хотілося :D

Песня была такая.... "Раньше думай о родине, а потом о себе!" :D :D :D
amc2000

Подякував: 12 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 27 лют, 2009 01:37

alisov написав:безнальные платежи не проводят, депозиты, по которым срок закончился, не возращают (т.е. по 100 грн. в день). это как в правовом государстве как такое называетя??? через банкоматы денег снять нельзя? это еще по хлеще ощада, там хоть по 1000 грн. давали. Самое интерсное, по 100 грн. в день (пока, потом не извстно), и не паникуйте, все будет хорошо. (только у кого???)

Сегодня снял 100 грн наличными в чужом банкомате, а на 200 грн пополнил счет в ПРИВАТ24. Если стоит лимит по 1000 грн в день на оплату в торговой сети, то нужно этим пользоваться и пополнять (хоть и с убытками) карту Приватбанка либо тратить в магазине :D . С валютой конечно сложнее. У родовида всегда был невыгодный курс.
Harry

Повідомлення Додано: П'ят 27 лют, 2009 01:40

Похоже,что скоро всем будет РОДОВИД! :wink:
Harry

Повідомлення Додано: П'ят 27 лют, 2009 08:25

Дуже прикро ,що є люди,які радіють за те .що якийсь банк переживає тяжкі часи.Справа в тому,щовони радіють від того, що комусь хуже чим їм.Може це націонольна риса? Тоді казати про те,що треба РАЗОМ подолати кризу н емає з ким.
Я сам був вкладником цього банку, переживав за свій депозит, але дякувати Богові зміг повернути свої кошти. Ви скажете, от розумній знайшовся забрав гроші і тепер розсусолює на теми.Ви праві!! Але мені спала думка, що свої діями я приблизив банк до такого стану. Банк це інструмент, яким верхівка заробляє собі кошти. І може ті банки, які пішли більше всіх на зустріч зараз і мають такі проблеми.Мені дійсно було приємно співпрацювати з цим банком і я чекаю коли "Фенікс з"явиться з попелу" і знову завітати до цього банку.
Пишучи це я знаю,що будуть цитувати мої рядки, а потім обсмотувати по кісточках сказане. Приносить комусь неймовірне задоволення длубання сірником в купці лайна-є й такі.
На кінець хочу сказати.Люди тримайтеся до останнього! Не піддавайтесь провокаціям!Час думати своїми мізками!
Smoliar

Повідомлення Додано: П'ят 27 лют, 2009 08:39

По данным Ассоциации украинских банков на 01.02.2009 (т.е. за январь 2009) банк Родовид получил чистую прибыль 94 млн грн, уступив только Ощадбанку.
DikAlex777

Заблокований
Подякував: 2 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 27 лют, 2009 08:57

Родовид

DikAlex777 написав:По данным Ассоциации украинских банков на 01.02.2009 (т.е. за январь 2009) банк Родовид получил чистую прибыль 94 млн грн, уступив только Ощадбанку.
:shock: Чет не вяжется это заявление с нынешним положением дел! :oops:
vitik

Повідомлення Додано: П'ят 27 лют, 2009 11:24

Harry написав:Сегодня снял 100 грн наличными в чужом банкомате, а на 200 грн пополнил счет в ПРИВАТ24. Если стоит лимит по 1000 грн в день на оплату в торговой сети, то нужно этим пользоваться и пополнять (хоть и с убытками) карту Приватбанка либо тратить в магазине :D . С валютой конечно сложнее. У родовида всегда был невыгодный курс.

А можна докладніше про ПРИВАТ24? Де саме, в банкоматі (якого банку) чи у банку (у Приваті?) можна поповнювати рахунок ПРИВАТ24? Яка комісія цієї операції? Чи можна зняти готівку з ПРИВАТ24?
idontbite

Повідомлення Додано: П'ят 27 лют, 2009 12:10

Smoliar написав:Дуже прикро ,що є люди,які радіють за те .що якийсь банк переживає тяжкі часи.Справа в тому,щовони радіють від того, що комусь хуже чим їм.Може це націонольна риса? Тоді казати про те,що треба РАЗОМ подолати кризу н емає з ким.
Я сам був вкладником цього банку, переживав за свій депозит, але дякувати Богові зміг повернути свої кошти. Ви скажете, от розумній знайшовся забрав гроші і тепер розсусолює на теми.Ви праві!! Але мені спала думка, що свої діями я приблизив банк до такого стану. Банк це інструмент, яким верхівка заробляє собі кошти. І може ті банки, які пішли більше всіх на зустріч зараз і мають такі проблеми.Мені дійсно було приємно співпрацювати з цим банком і я чекаю коли "Фенікс з"явиться з попелу" і знову завітати до цього банку.
Пишучи це я знаю,що будуть цитувати мої рядки, а потім обсмотувати по кісточках сказане. Приносить комусь неймовірне задоволення длубання сірником в купці лайна-є й такі.
На кінець хочу сказати.Люди тримайтеся до останнього! Не піддавайтесь провокаціям!Час думати своїми мізками!

Знаєте, я вас чудово розумію :) мені також подобається спілкування з банком і банківськими працівниками, я про це вже писала.
І я розумію, що забираючи свої гроші, я висмикую ще одну цеглинку зі стабільності банку. Але. Ті гроші, які в нас там лежать, конкретно моя родина збирала на житло. І те, що в цьому році - найкращий час для його продбання, також ясно. Якби я була впевнена, що можу в будь-який час забрати гроші, то залишила б їх там. Але ситуація протилежна. Тому і доводиться забирати гроші.
zelenola

Повідомлення Додано: П'ят 27 лют, 2009 12:11

Smoliar написав:Дуже прикро ,що є люди,які радіють за те .що якийсь банк переживає тяжкі часи.Справа в тому,щовони радіють від того, що комусь хуже чим їм.Може це націонольна риса? Тоді казати про те,що треба РАЗОМ подолати кризу н емає з ким.

+1 Банк классный. И работники в такое время делают все, чтобы удовлетворить клиентов.

Жаль, что стадный инстинкт так по нему бьет :?
amc2000

Подякував: 12 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 27 лют, 2009 12:21

amc2000 написав:

+1 Банк классный. И работники в такое время делают все, чтобы удовлетворить клиентов.

Жаль, что стадный инстинкт так по нему бьет :?

Больше всего мне нравится что вы не несете деньги на депозит в банк сейчас, чтобы оказать потдержку банку, а желание людей получить деньги по депозитам, срок которых истек, называете стадным инстинктом
BuTeK

#<1 ... 138139140141142 ... 1243>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ