Єдиний варіант - будувати житло самому???

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<123456 ... 21>
Сообщение Добавлено: Ср 03 июн, 2009 13:29

lebon писал(а):
Бруківка писал(а):Сусід збудував капітальний мур з таких сірих піноблоків 20 м висота 2,5 м. з бетонування і стовпчиками з цегли. осінь 2008 - вартість з роботою 18 тис. грн.

А пулеметная вышка входит в стоимость ? :lol:
Как, нет ?! Делать, так уже ж делать ! :twisted:

Бруківка писал(а):От і рахуйте Чого на Будівельника напалися?

Не верю, что минимальная стоимость забора должна быть 5 тысяч долларов.

Я ж Вам про ціни :) А про смаки, знаєте, не сперечаються. Можна ж тин з лози сплести або і без паркана обійтись :))

А стосовно "мінімальної" ціни - то, мені здається, там і не йшлося власне про мінімальну ціну. Кожен вибарає сам.

До речі, а Ви знаєте, скільки коштує, напр. облаштувати дах ринвами і водостоками? Ніби не складно, правда? Я поцікавився - близько 1000 дол. І це для будинку 10х10 м і лише з двох сторін :)
Бруківка

Сообщение Добавлено: Ср 03 июн, 2009 14:25

Бруківка писал(а):А стосовно "мінімальної" ціни - то, мені здається, там і не йшлося власне про мінімальну ціну.

Хм, мне казалось, об этом и речь: "плюс забор ( навіть самий примітивний тис 5 дол получиться)", что ув. budivelnik поспешил подтвердить. В общем, не важно, я другой реакции от строителя и не ожидал :D

Бруківка писал(а):До речі, а Ви знаєте, скільки коштує, напр. облаштувати дах ринвами і водостоками? Ніби не складно, правда? Я поцікавився - близько 1000 дол.

Гораздо дешевле поснимать их у соседа под покровом ночи ;)

Кстати, кто что плохое думает о сборных каркасных домах с коммуникациями за $15-20 тыс ? :)
lebon

С нами с: 26.12.08
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 03 июн, 2009 15:03

lebon писал(а):[
Хм, мне казалось, об этом и речь: "плюс забор ( навіть самий примітивний тис 5 дол получиться)", что ув. budivelnik поспешил подтвердить. В общем, не важно, я другой реакции от строителя и не ожидал :D

Друже, я ж навів різні ціни, в тому числі і економ-варіант - по 400 грн. за погонний метр.

Тепер рахуємо вартість огорожі.
- мінімальна ділянка - 5 соток (напр. 20 м х 25 м)
- довжина паракана - 20 м + 25 м + 20 м + 25 м = 90 м
- вартість в грн. - 90 м х 400 грн. = 36 000 грн.
- вартість в USD - 36 000 грн. : 7,5 = 4800 USD

І це, зауважте, без вартості роботи, без вартості воріт і хвірток :D

І ще одно - це мій ОСОБИСТИЙ досвід як мешканця передмістя, а не будівельника, який робить бізнес.
Бруківка

Сообщение Добавлено: Ср 03 июн, 2009 15:38

Бруківка писал(а): - довжина паракана - 20 м + 25 м + 20 м + 25 м = 90 м

20м, на этом остановимся :) Почему - уже вроде выяснили выше.

Да, если участок стоит "вдалеке от цивилизации", то нужно ограждать со всех сторон света, а если форма не прямоугольная - вообще жуть ! Но минимум считают по наиболее благоприятному варианту.

Бруківка писал(а):це мій ОСОБИСТИЙ досвід як мешканця передмістя, а не будівельника, який робить бізнес.

А я думал Вы "бруківку" производите ;)
lebon

Сообщение Добавлено: Ср 03 июн, 2009 16:29

lebon писал(а):
Бруківка писал(а):це мій ОСОБИСТИЙ досвід як мешканця передмістя, а не будівельника, який робить бізнес.

А я думал Вы "бруківку" производите ;)

Ні, я просто зі Львова :D
Бруківка

Сообщение Добавлено: Ср 03 июн, 2009 17:52

lebon
Скажу так, во-первых, если участок не в лесу, то забор в трех сторонах из четырех - общий с соседями....

budivelnik
Видно сусідів у Вас не було , а паркана - тим більше
1 Не зважаючи на те що сусіди з трьох сторін , Вам прийдеться ставити паркан за свій рахунок не з одної , а з двох сторін Чому , догадайтесь самі якщо Ви такий спец

__ __ __ __ __ __
/__/__/__/__/__/__/
/__/__/__/__/__/__/

Шановний як бачите в вищенаведеній конфігурації є 12 участків , нехай 30 х 30 м , Зверху і знизу участків йде дорога , у 8 участків- три сусіди . у 4 - два.
Якщо можете намалювати іншу конфігурацію в якій у всіх буде три сусіда - намалюйте , але з умовою що з кожного участка повинен бути вихід на загальну дорогу
Виходячи з Ваших розрахунків кожен з власників участку повинен поставити тільки одну сторону тобто 12 х 30 м = 360 м погонних
Спробуйте тепер мені пояснити як ви закриєте 360 м п вищенаведену конфігурацію . загальна довжина парканів якої - 30відрізків х 30 м = 900 м :D
Отже кожен з власників повинен за свій рахунок поставити 900 / 12 =75 м п паркану , або 75 / 30 = 2,5 сторони :!:

Знаєте деколи треба не тільки слюну пускати а й думати , хоча як видно це не Ваша сильна сторона :(
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Ср 03 июн, 2009 18:30

budivelnik писал(а):Знаєте деколи треба не тільки слюну пускати а й думати , хоча як видно це не Ваша сильна сторона :(

Я Вам уже все обьяснил, если не понимаете - ничем не смогу помочь.

Или пишите по теме: где я не прав, что забор будет стоит не 5 тысяч долларов, а дешевле, или перестаньше оскорблять собеседника. А лучше и то, и другое.
lebon

Сообщение Добавлено: Ср 03 июн, 2009 18:36

budivelnik писал(а):Отже кожен з власників повинен за свій рахунок поставити 900 / 12 =75 м п паркану , або 75 / 30 = 2,5 сторони :!

Из которых у "будивельников" нужно заказать ровно ОДНУ.
lebon

Сообщение Добавлено: Ср 03 июн, 2009 19:04

Или пишите по теме: где я не прав, что забор будет стоит не 5 тысяч долларов, а дешевле, или перестаньше оскорблять собеседника. А лучше и то, и другое....
Из которых у "будивельников" нужно заказать ровно ОДНУ.

1 Я писав що паркан спокійно може коштувати 5000 долларів навіть зроблений з одного з найкращих матеріалів по співвідношенню ціна/якість - сітки
2 Поки що Ви не змогли намалювати схему з якої чітко видно , що кожен власник повинен поставити тільки одну сторону паркана і при цьому весь участок буде огороджений
3 Можете не хвилюватись , у Вам не вийде замовити в мене ні одну , ні навіть маленьку частинку паркана ( не вигідно займатись подібними мілкими замовленнями ) . по тій простій причині що подібні послуги я надаю тільки дуже хорошим знайомим , в число яких Ви не входите
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Ср 03 июн, 2009 19:22

budivelnik писал(а):1 Я писав що паркан спокійно може коштувати 5000 долларів

А може и не коштувати, если подходить к вопросу с умом. Цитирую фразу, с которой началось обсуждение: "плюс забор ( навіть самий примітивний тис 5 дол получиться)".

budivelnik писал(а):2 Поки що Ви не змогли намалювати схему з якої чітко видно , що кожен власник повинен поставити тільки одну сторону паркана і при цьому весь участок буде огороджений

С лицевой стороны участка - капитальный забор, внутри - легкий и дешевый. Рисовать ? Проявите фантазию, это несложно.

budivelnik писал(а):3 Можете не хвилюватись , у Вам не вийде замовити в мене ні одну , ні навіть маленьку частинку паркана

Боитесь, что после торга цена в долларах просядет до гривен ? 8)
lebon

#<123456 ... 21>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор