Єдиний варіант - будувати житло самому???

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 45678 ... 21>
Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2009 10:28

И еще один вариант в копилку знаний (и для подсчетов budivelnik'у): забор из шифера. Лист которого 1750 х 1130 х 5,8мм стоит аж 45 грн.
Вполне надежное, достаточно долговечное и прочное решение.
В нашей провинции не первый десяток лет такие стоят.
cat857

Подякував: 7 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2009 11:10

Так, не з'жджайте з теми, тут не про житло а не про огорожу.
До речі, от пропонують житло по 200 USD за кв.м
http://servusbud.com/price/
Як вам такий варіант?
morryson76

Подякував: 13 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2009 12:12

morryson76 написав:Так, не з'жджайте з теми, тут не про житло а не про огорожу.
Як вам такий варіант?

:mrgreen: Ця фірма рекламує у Львові на біг-бордах будинки "від 130$ за кв.м.", а на сайті вже від 200$ :) До речі, читав рекламний (!) матеріал ( здається, у трускавецькій газеті), де вони стверджують, що будинок "під ключ" 70-80 кв.м. обійдеться покупцеві у 35-35 тис. дол. Без землі, звичайно.

От і рахуйте :roll:
Бруківка

Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2009 12:23

Бруківка написав:будинок "під ключ" 70-80 кв.м. обійдеться покупцеві у 35-35 тис. дол. Без землі, звичайно.
От і рахуйте :roll:

Привет Львову !
Да, я кстати о подобном спрашивал выше, но всем было интересно продолжать тему забора :)

Каркасные дома по "канадской" технологии, со всеми коммуникациями, сборка в течении месяца, $25k - вполне даже реальная цена (встречалось и дешевле). Не знаю, правда, насколько они плохие (а в этом я не сомневаюсь даже).
lebon

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2009 12:43

lebon написав:Каркасные дома по "канадской" технологии, со всеми коммуникациями, сборка в течении месяца, $25k - вполне даже реальная цена (встречалось и дешевле). Не знаю, правда, насколько они плохие (а в этом я не сомневаюсь даже).

Якщо за 25 тис. дол. - то вийде "будиночок" 50 кв.м. -- як на мене, це скоріше дачний варіант, або для сезонного відпочинку в горах. Для життя родині з 3-4 осіб треба, ІМХО, не менше 120-150 м. кв. Крім того, враховуйте вартість ділянки і знаменитого паркана :)

В тому рекламному матеріалі. що я читав, вони стверджували. що збудували уже по два будинки в Трускавці і Дрогобичі, і один - десь під Львовом. Хоча фірма існує, по-моєму. роки 2-3. Тож попит, схоже, не дуже :))) Думаю, народ все-таки більше довіряє цеглі, а як валяться каркасні будиночки можна подивитися у щорічних телерепортажах з Флориди після чергового ураганчика :D
Бруківка

Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2009 13:00

Бруківка написав:Якщо за 25 тис. дол. - то вийде "будиночок" 50 кв.м. -- як на мене, це скоріше дачний варіант

Сравните с киевскими "скворешниками" 30 кв.м. за $35 тыс :wink:
У частного дома хоть есть придомовая территория, можно делать во дворе разные постройки и т.д.. Машину поставить есть место, в конце-концов.

Бруківка написав:а як валяться каркасні будиночки можна подивитися у щорічних телерепортажах з Флориди після чергового ураганчика

Можно подумать у нас ураганы не отрывают домам крыши, вместе с потолком и люстрой. И это за тысячу миль до мирового океана :mrgreen:
lebon

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2009 13:23

lebon написав:
Бруківка написав:Якщо за 25 тис. дол. - то вийде "будиночок" 50 кв.м. -- як на мене, це скоріше дачний варіант

Сравните с киевскими "скворешниками" 30 кв.м. за $35 тыс :wink:
У частного дома хоть есть придомовая территория, можно делать во дворе разные постройки и т.д.. Машину поставить есть место, в конце-концов.

Згоден, я і сам живу за містом :) Але порівнювати ціни в місті і за містом - не зовсім коректно. Зрештою, як і якість життя :D У місті вся інфраструктура готова, за містом - треба її робити (очисні споруди, елктрика, газ і т.д.) Та й 30 кв. м. в "скворешнике" - повністю Ваші, а в будинку - треба ж і місце для сходів, і гараж :))
Бруківка

Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2009 14:07

Бруківка написав: Та й 30 кв. м. в "скворешнике" - повністю Ваші, а в будинку - треба ж і місце для сходів, і гараж :))

Вы так говорите, вроде бы у Вас гараж внутри дома находится. Некоторые, конечно, пристраивают гараж к дому, но к тем 50 кв м, о которых Вы говорили, это все явно не относится :)

Мое ИМХО - жить в частном доме очень хорошо, но земля дорогая (зато, конечно, твоя!). Инфраструктура - был бы газ и "свет", а все остальное - решаемо ;)
lebon

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2009 14:29

lebon написав:
Бруківка написав: Та й 30 кв. м. в "скворешнике" - повністю Ваші, а в будинку - треба ж і місце для сходів, і гараж :))

Вы так говорите, вроде бы у Вас гараж внутри дома находится. Некоторые, конечно, пристраивают гараж к дому, но к тем 50 кв м, о которых Вы говорили, это все явно не относится :)

Мое ИМХО - жить в частном доме очень хорошо, но земля дорогая (зато, конечно, твоя!). Инфраструктура - был бы газ и "свет", а все остальное - решаемо ;)

Такі да, гараж у мене - в будинку :) і сходи. Тому і пишу.

А стосовно "был бы газ и "свет", а все остальное - решаемо" - звичайно, все вирішується, тільки скільки це коштує часу, нервів і грошей - триллери можна писати :D
Бруківка

Повідомлення Додано: П'ят 05 чер, 2009 00:13

morryson76 написав:Так, не з'жджайте з теми, тут не про житло а не про огорожу.
Як вам такий варіант?

а це вже цікаво! вся одноповерхова америка так побудована.
а є фірми, які традиційним будівництвом займаються по типових проектах?
pasoleg

#<1 ... 45678 ... 21>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: iva64 і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє