Єдиний варіант - будувати житло самому???

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 45678 ... 21>
Сообщение Добавлено: Чт 04 июн, 2009 09:28

И еще один вариант в копилку знаний (и для подсчетов budivelnik'у): забор из шифера. Лист которого 1750 х 1130 х 5,8мм стоит аж 45 грн.
Вполне надежное, достаточно долговечное и прочное решение.
В нашей провинции не первый десяток лет такие стоят.
cat857

С нами с: 09.01.09
Благодарил (а): 7 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 04 июн, 2009 10:10

Так, не з'жджайте з теми, тут не про житло а не про огорожу.
До речі, от пропонують житло по 200 USD за кв.м
http://servusbud.com/price/
Як вам такий варіант?
morryson76

С нами с: 05.02.09
Благодарил (а): 13 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 04 июн, 2009 11:12

morryson76 писал(а):Так, не з'жджайте з теми, тут не про житло а не про огорожу.
Як вам такий варіант?

:mrgreen: Ця фірма рекламує у Львові на біг-бордах будинки "від 130$ за кв.м.", а на сайті вже від 200$ :) До речі, читав рекламний (!) матеріал ( здається, у трускавецькій газеті), де вони стверджують, що будинок "під ключ" 70-80 кв.м. обійдеться покупцеві у 35-35 тис. дол. Без землі, звичайно.

От і рахуйте :roll:
Бруківка

Сообщение Добавлено: Чт 04 июн, 2009 11:23

Бруківка писал(а):будинок "під ключ" 70-80 кв.м. обійдеться покупцеві у 35-35 тис. дол. Без землі, звичайно.
От і рахуйте :roll:

Привет Львову !
Да, я кстати о подобном спрашивал выше, но всем было интересно продолжать тему забора :)

Каркасные дома по "канадской" технологии, со всеми коммуникациями, сборка в течении месяца, $25k - вполне даже реальная цена (встречалось и дешевле). Не знаю, правда, насколько они плохие (а в этом я не сомневаюсь даже).
lebon

С нами с: 26.12.08
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 04 июн, 2009 11:43

lebon писал(а):Каркасные дома по "канадской" технологии, со всеми коммуникациями, сборка в течении месяца, $25k - вполне даже реальная цена (встречалось и дешевле). Не знаю, правда, насколько они плохие (а в этом я не сомневаюсь даже).

Якщо за 25 тис. дол. - то вийде "будиночок" 50 кв.м. -- як на мене, це скоріше дачний варіант, або для сезонного відпочинку в горах. Для життя родині з 3-4 осіб треба, ІМХО, не менше 120-150 м. кв. Крім того, враховуйте вартість ділянки і знаменитого паркана :)

В тому рекламному матеріалі. що я читав, вони стверджували. що збудували уже по два будинки в Трускавці і Дрогобичі, і один - десь під Львовом. Хоча фірма існує, по-моєму. роки 2-3. Тож попит, схоже, не дуже :))) Думаю, народ все-таки більше довіряє цеглі, а як валяться каркасні будиночки можна подивитися у щорічних телерепортажах з Флориди після чергового ураганчика :D
Бруківка

Сообщение Добавлено: Чт 04 июн, 2009 12:00

Бруківка писал(а):Якщо за 25 тис. дол. - то вийде "будиночок" 50 кв.м. -- як на мене, це скоріше дачний варіант

Сравните с киевскими "скворешниками" 30 кв.м. за $35 тыс :wink:
У частного дома хоть есть придомовая территория, можно делать во дворе разные постройки и т.д.. Машину поставить есть место, в конце-концов.

Бруківка писал(а):а як валяться каркасні будиночки можна подивитися у щорічних телерепортажах з Флориди після чергового ураганчика

Можно подумать у нас ураганы не отрывают домам крыши, вместе с потолком и люстрой. И это за тысячу миль до мирового океана :mrgreen:
lebon

Сообщение Добавлено: Чт 04 июн, 2009 12:23

lebon писал(а):
Бруківка писал(а):Якщо за 25 тис. дол. - то вийде "будиночок" 50 кв.м. -- як на мене, це скоріше дачний варіант

Сравните с киевскими "скворешниками" 30 кв.м. за $35 тыс :wink:
У частного дома хоть есть придомовая территория, можно делать во дворе разные постройки и т.д.. Машину поставить есть место, в конце-концов.

Згоден, я і сам живу за містом :) Але порівнювати ціни в місті і за містом - не зовсім коректно. Зрештою, як і якість життя :D У місті вся інфраструктура готова, за містом - треба її робити (очисні споруди, елктрика, газ і т.д.) Та й 30 кв. м. в "скворешнике" - повністю Ваші, а в будинку - треба ж і місце для сходів, і гараж :))
Бруківка

Сообщение Добавлено: Чт 04 июн, 2009 13:07

Бруківка писал(а): Та й 30 кв. м. в "скворешнике" - повністю Ваші, а в будинку - треба ж і місце для сходів, і гараж :))

Вы так говорите, вроде бы у Вас гараж внутри дома находится. Некоторые, конечно, пристраивают гараж к дому, но к тем 50 кв м, о которых Вы говорили, это все явно не относится :)

Мое ИМХО - жить в частном доме очень хорошо, но земля дорогая (зато, конечно, твоя!). Инфраструктура - был бы газ и "свет", а все остальное - решаемо ;)
lebon

Сообщение Добавлено: Чт 04 июн, 2009 13:29

lebon писал(а):
Бруківка писал(а): Та й 30 кв. м. в "скворешнике" - повністю Ваші, а в будинку - треба ж і місце для сходів, і гараж :))

Вы так говорите, вроде бы у Вас гараж внутри дома находится. Некоторые, конечно, пристраивают гараж к дому, но к тем 50 кв м, о которых Вы говорили, это все явно не относится :)

Мое ИМХО - жить в частном доме очень хорошо, но земля дорогая (зато, конечно, твоя!). Инфраструктура - был бы газ и "свет", а все остальное - решаемо ;)

Такі да, гараж у мене - в будинку :) і сходи. Тому і пишу.

А стосовно "был бы газ и "свет", а все остальное - решаемо" - звичайно, все вирішується, тільки скільки це коштує часу, нервів і грошей - триллери можна писати :D
Бруківка

Сообщение Добавлено: Чт 04 июн, 2009 23:13

morryson76 писал(а):Так, не з'жджайте з теми, тут не про житло а не про огорожу.
Як вам такий варіант?

а це вже цікаво! вся одноповерхова америка так побудована.
а є фірми, які традиційним будівництвом займаються по типових проектах?
pasoleg

#<1 ... 45678 ... 21>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор