|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Чет 16 кві, 2009 16:05
Ilizarov написав:Эксперты отмечают падение доверия к международным рейтинговым агентствам. http://www.ukranews.com/rus/article/192964.htmlКак видишь, Квестор, такое впечатление сложилось не только у меня. Не совсем понимаю, почему рейтинги играют такую важную роль для тебя. что они отображают?
З дитинства не люблю ходити у строю...
Подобаються вони мені.. 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 кві, 2009 16:14
квестор написав:З дитинства не люблю ходити у строю... Подобаються вони мені.. 
Я помітив
Цікаво було б побачити тебе на екрані телевізору, у Шустера наприклад.
Чи ти там постійний гість? 
-
Ilizarov
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 16 кві, 2009 16:17
tovmavrov написав:http://en.wienerborse.at/stocks/atx/Erste за полтора месяца с 7 до 16 евро за акцию и растет, хотя полгода назад еще стоила 23.99 евро... на 70% упали... 84% не вижу...
в последнее время газето "Дело" посредством позиционерования немного ворует репутацию у других банков и передает ее ОТП.
Так, в рейтинге Топ20 она приравняла по надежности Калион, Юникредит, Эрсте и ОТП. В статье от Дмитрия Зиноква тот же стиль прослеживается, только на понижение - да у нас все плохо, но посмотрите на других у них не лучше.
-
Jack Levine
-
-
- Заблокований
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 кві, 2009 16:44
квестор написав: Не запрошують.. ..а дарма, цікава була б передачка.. ...уявляєш...з одного боку невеличка групка добре вгодованих бара..,пардон,банкірів, з іншого- кілька активних форумчан..порвали б ми їх " как тузик грелку"... 
Просто Шустер не читає наш форум. Тому і передачі у нього такі однотипні. набридло слухати одне і те ж.
Квестор, якщо б тобі довірили нашу державу (як колись Францію Де Голю), ти б наважився очолити її? 
Востаннє редагувалось Ilizarov в Чет 16 кві, 2009 17:54, всього редагувалось 1 раз.
-
Ilizarov
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 16 кві, 2009 17:05
Ilizarov написав:квестор написав: Не запрошують.. ..а дарма, цікава була б передачка.. ...уявляєш...з одного боку невеличка групка добре вгодованих бара..,пардон,банкірів, з іншого- кілька активних форумчан..порвали б ми їх " как тузик грелку"...  Просто Шустер не читає наш форум. Тому і передачі у нього такі однотипні. набридло слухати одне і те ж. Квестор, якщо б тобі довірили нашу державу (як колись Францію Де Голю), ти наважився очолити її? 
Але ні..погана ідея...бо, нестримались би, увійшли в "раж" ...і кінець "стабілізації"..
здоров"я пацієнтів понад усе
А можна ліпше Францію ??.. 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 кві, 2009 17:23
квестор написав:Але ні..погана ідея...бо, нестримались би, увійшли в "раж" ...і кінець "стабілізації".. здоров"я пацієнтів понад усе А можна ліпше Францію ??.. 
Невже тобі негри симпатичніші за наших козаків?  (хоча за часів де Голя, їх було не так багато)
Або ти хочеш на екскурсію до Версалю?
ПС. ти сьогодні ідеш на стадіон підтримати Динамо? 
-
Ilizarov
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 16 кві, 2009 17:43
Ilizarov написав:квестор написав:Але ні..погана ідея...бо, нестримались би, увійшли в "раж" ...і кінець "стабілізації".. здоров"я пацієнтів понад усе А можна ліпше Францію ??.. 
Невже тобі негри симпатичніші за наших козаків?  (хоча за часів де Голя, їх було не так багато) Або ти хочеш на екскурсію до Версалю? ПС. ти сьогодні ідеш на стадіон підтримати Динамо? 
Ні, (а ще ці араби)...Тому що "Квестори народжуються в провінції а вмирають в Парижі" !
..у Версаль дійсно не заїхав а дуже хочеться..
ПС. Подивлюсь по телевізору...і припиняємо ФЛУД 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 кві, 2009 17:52
квестор написав:Ні, (а ще ці араби)...Тому що "Квестори народжуються в провінції а вмирають в Парижі" ! ..у Версаль дійсно не заїхав а дуже хочеться.. ПС. Подивлюсь по телевізору...і припиняємо ФЛУД 
Добре, припиняємо...
Але особисто я так вже стомився від цієї кризи, від аналізу показників та моніторингу ринку, що хочеться і на інші теми поговорити
ПС. значить у Франції був... добре, занесемо цей факт до твого досьє 
-
Ilizarov
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 16 кві, 2009 18:03
Тут вот "рейтинг" от Кредит-Рейтинг, только что в новостях вывесили
Банки с наивысшей надежностью депозитов:
1. "Астра Банк"
2. "Банк Кипра
3. "Морской транспортный банк"
4. "Пиреус Банк МКБ"
5. "Сведбанк"
6. "SEB Банк"
7. "Universal Bank"
8. "Erste Bank"
9. Банк "Петрокоммерц-Украина"
10. "БГ Банк"
11. "БТА Банк"
12. "HomeCredit Bank"
13. "Хрещатик"
14. "Энергобанк"
15. Банк "Львов"
http://news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2009/04/16/158038
-
Weltbuerger
-
-
- Подякував: 124 раз.
- Подякували: 95 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 кві, 2009 18:37
А тарифы за место в списке они не представили?
-
Sir John
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему