Shaman написав:питання - куди поїдуть, коли цей режим захисту буде скасовано?..
Как кордоны откроют - поедут куда глаза глядят - по безвизу. так зрозуміло?
ні, не поїдуть. бо безвіз - це 90 днів перебування, й він не дає права ані працювати, ані на допомогу. а всі потенційні емігранти вже поїхали...
Да 100 раз же обсуждали - что тут, что на миграционной ветке: да, сам по себе безвиз права работать не дает. Он "всего лишь" дает три месяца - на найти работодателя. Потом работодатель делает разрешение на работу - и, собственно - все: можно оставаться в Европе навсегда.
Shaman написав:я вже це роблю, сплачуючи податки. а ти? гадаю ні. твоїх батьків маю утримувати я зі своїх податків. а чо, нормальна позиція для бігунця...
й взагалі мова йшла про те, як всі поїдуть, коли відкриють кордони. от я й питаю - куди поїдуть?.. щось ніхто відповісти не може...
Ти нічого не платиш моїм батькам, зеро. Тому що ти і є зеро.
BIGor, це ж тре таке ляпнути )) BIG4 "аудітор" ти наш ))
Відкрию тобі один секрет, у нас солідарна пенсійна система, тому пенсію твоїм батькам платять і Shaman, і я та інші, які платять ЄСВ
похоже тут удивительно органичная личность на ветке - как специалист "аудитор из биг4" гфно - как "программист" походу где-то так-же - ну и как сын... - а как человек полное оно...
барабашов написав:Кися, бывает так что тебе 40+++ как аудитору, а родители твои уже в могиле, не дожив до пенсии(+-60) и не поев сечки именно на твои(кисешаманные)налоги. Да и на свои внески(со своей зарплаты) они гречки с картохой тоже не поели. Не успели. Посмотри средний возраст у нас. Ухода из жизни.
Щоб умнічати, треба трохи розбиратися в питанні.
станом приблизно на 2019–2021 роки) показники в Україні були такими:
* Загальна середня тривалість життя: ~71–72 роки * Чоловіки: ~66–67 років * Жінки: ~76–77 років
очікувана тривалість життя при досягненні певного віку (life expectancy at age X). І вона дійсно суттєво зростає, бо “відсікається” ризик ранньої смертності.
Для України перед війною (орієнтовно за даними Держстату та міжнародних баз на 2019–2020):
Якщо вже дожили до 60 років:
* Чоловіки: ще ~14–15 років → тобто в середньому до 74–75 * Жінки: ще ~19–20 років → тобто до 79–80
Коли Успіха почали «виживати» , він вже не був захисником. Причому саме ти , саме по відношенню до мене, такого самого екс.захисника, пробуєш наскільки вмієш займатись саме тим самим , періодично наче під коксом (ні, на кокс у тебе нема грошей, клей) заскакуючи і починаючи нести свій гнилий трипер в маси.
Точности ради, Успіха почали «виживати», когда он ещё вполне был в рядах ЗСУ.
Тоді давайте розбиратись що ви вкладаєте в це слово. Я вважаю , що початком його кінця стало те, що його хамське кидання на людей , причому без причини (і приводу теж) і першим, перестало толеруватись модераторами. Він став періодично і регулярно надовго відпочивати в бані. Так от сталося це набагато пізніше його звільнення з лав ЗСУ. До цього просто срач видалявся (за рідким виключенням). Бо він як захисник до звільнення отримав величезний кредит модераторського терпіння. А що ви вкладаєте в «виживали»?
Hotab написав:............ станом приблизно на 2019–2021 роки) показники в Україні були такими:
* Загальна середня тривалість життя: ~71–72 роки * Чоловіки: ~66–67 років * Жінки: ~76–77 років
очікувана тривалість життя при досягненні певного віку (life expectancy at age X). І вона дійсно суттєво зростає, бо “відсікається” ризик ранньої смертності.
Для України перед війною (орієнтовно за даними Держстату та міжнародних баз на 2019–2020):
Якщо вже дожили до 60 років:
* Чоловіки: ще ~14–15 років → тобто в середньому до 74–75 * Жінки: ще ~19–20 років → тобто до 79–80
Добавлю к вашим цифрам:
Практично кожен другий чоловік не має шансів дожити до 65 років, а у жінок ймовірність дожити до 65 років дорівнює 77,3 %
И сегодня, думаю, эта статистика сильно устарела и цифры будут заметно ниже.
И сегодня, думаю, эта статистика сильно устарела и цифры будут заметно ниже
Давайте розбиратись у кого саме (яких категорій) ця статистика устаріла. У пенсіонерів не дуже все змінилось. Їх не призивають і на війні не вбивають. Рідкі випадкові смерті від обстрілів тилових міст не впливають на статистику в загальній масі пенсіонерів.
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 20 кві, 2026 19:59, всього редагувалось 1 раз.
Точности ради, Успіха почали «виживати», когда он ещё вполне был в рядах ЗСУ.
Тоді давайте розбиратись що ви вкладаєте в це слово. Я вважаю , що початком його кінця стало те, що його хамське кидання на людей , причому без причини (і приводу теж) і першим, перестало толеруватись модераторами. Він став періодично і регулярно надовго відпочивати в бані. Так от сталося це набагато пізніше його звільнення з лав ЗСУ. До цього просто срач видалявся (за рідким виключенням). Бо він як захисник до звільнення отримав величезний кредит модераторського терпіння. А що ви вкладаєте в «виживали»?
Я как раз не имел ввиду модерацию, а только форумчан. Банили его и когда он был в армии, но то таке. Вёл он себя не всегда хорошо и я ему писал об этом, но сказать, что у него не было причин и поводов я тоже не могу.