Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 210211212213214 ... 1612>
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2009 13:21

квестор написав:"бегемот" продовжує курити в коридорі по причині "сквєрності" характеру ......

Квесторе!
Неужели Вы и впрям думаете, что ПРИВАТ даже гипотетически может упасть?
Я знаю сегодня случаи, когда люди отказываются от работы с другими банками и уходят в ПРИВАТ (переводят все рабочие счета). :D
РКО в ПРИВАТЕ сегодня одно из самых стабильных и надежных.
petra1000

Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2009 13:35

убийца эфира написав:
Karabas Barabas написав:
Сегодня независимое рейтинговое агентство "Кредит-Рейтинг" объявило о присвоении долгосрочного кредитного рейтинга uaВВВ ООО "КБ "Актив-банк" (г. Киев).

Квесторе що це за банк і кому він належить, бо рейтинг в нього ніби непоганий?
До-речі як Ви ставитесь до рейтингів такої організації як "Кредит-рейтинг"? Подивившись список протестованих ними банків знайшов велику кількість до цього часу мені взагалі не знайомих, http://www.credit-rating.com.ua/ru/rati ... ional.html. Рейтинги їхні теж напевно платні, але дешевші ніж в закордонних монстрів, і мене хвилює думка чи з ними не домовляються по "своєму", бо агенство ж наше, а в нашій в країні за гроші робиться все...

Банк принадлежит Клюевым, кстати до конца этого месяца у них собрание акционеров где в повестку дня включено изминение названия банка.... есть у меня подозрение что продались росиянам
Банк мне нравится, когда то держал в нём депо. Построен на принципе прибыльности каждого из отделений, осноной заработок на РКО юрлиц, в маленьких отделениях всех своих клиентов знают в лицо. Как по мне в нынешней ситуации очень стабильный банк. Подумываю о возврате в него части депо.

Рейтингами "Кредит-Рейтингу" цікавлюсь мало...
Дійсно дуже цікаво,що за інтригу Клюєви з Активом придумали..
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2009 13:41

убийца эфира написав:Уважаемый квестор, нигде не видел ваших коментариев по Правекс банку.... как по мне то у него очень правильная позиция на рынке

Тривожить трішки інертність італійців по відношенню до не зовсім профільного для них активу -Правексу....довго думають, нічого не змінюють, мають проблеми....хоча б не чкурнули від нас...
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2009 13:53

Re: Квестору

vitos написав:
квестор написав:Не плутайте нащадка древніх Ліонських банкірів, сучасна назва після поглинання Креді Ліоне-Каліон...який є корпоративним та інвестиційним підрозділом у групі С,А..
..з метисом Індексом ...коли сумно заходжу до знайомих цих "метисів" випити кави, переконатись, що практично нічого не змінилося....посміємся разом над пригодами французів у Індекс банку....взагалі , не розумію навіщо вони його купували....
...але гроші вбухали не малі....починають потроху щось ворушитись, переформатовують мережу...+ солідна "мама" і прописка в палаті №Б зберігається...в хвостику правда.

Дякую натяк зрозумів. :wink:
Боюсь попасть в категорию назойливых троллей, но все таки попроошу :oops: . Я хочу диверсифицировать страновые риски, т.е. из дочек иностранных мам выбрать скажем по одной на страну. Не могли бы вы представить свой анализ и в этом разрезе думаю это будет интересно многим.

Ідея цікава...подумаю....але №1 відомий давно:
1. Росія.
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2009 14:09

petra1000 написав:
квестор написав:"бегемот" продовжує курити в коридорі по причині "сквєрності" характеру ......

Квесторе!
Я знаю сегодня случаи, когда люди отказываются от работы с другими банками и уходят в ПРИВАТ (переводят все рабочие счета). :D

Це наслідок їхньої нової маркетингової стратегії....хто не знав- повідомляю, що Приват тепер Розрахунковий банк....непогана реакція на непопулярність депозитних послуг... :wink:
"Ніколи не кажи-ніколи"....уся бувша світова банківська верхівка лежить в руїнах...нагадаю, що націоналізований Королівський банк Шотландії теж був НАЙБІЛЬШИЙ по АКТИВАХ...
"Бегемот" має усі шанси, підкріплені щедрим рефом "хвельдшера" вижити.....але серйозним фактором ризику є бюджетні мільярди....дармові гроші...чи не спокусяться акціонери Привату на свій шматок на цьому бенкеті....???
..а своє вміння множити на 0 держву в своїх підприємствах вони блискуче демонструють на Укрнафті.... :roll:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2009 14:20

Подскажите пожалуйста можно ли положить валютный депо в HOME CREDIT в срок от 1месяца до 3 месяцев.
Ruslan2453

Подякував: 17 раз.
Подякували: 211 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2009 16:27

квестор написав:
vitos написав:
квестор написав:Не плутайте нащадка древніх Ліонських банкірів, сучасна назва після поглинання Креді Ліоне-Каліон...який є корпоративним та інвестиційним підрозділом у групі С,А..
..з метисом Індексом ...коли сумно заходжу до знайомих цих "метисів" випити кави, переконатись, що практично нічого не змінилося....посміємся разом над пригодами французів у Індекс банку....взагалі , не розумію навіщо вони його купували....
...але гроші вбухали не малі....починають потроху щось ворушитись, переформатовують мережу...+ солідна "мама" і прописка в палаті №Б зберігається...в хвостику правда.

Дякую натяк зрозумів. :wink:
Боюсь попасть в категорию назойливых троллей, но все таки попроошу :oops: . Я хочу диверсифицировать страновые риски, т.е. из дочек иностранных мам выбрать скажем по одной на страну. Не могли бы вы представить свой анализ и в этом разрезе думаю это будет интересно многим.

Ідея цікава...подумаю....але №1 відомий давно:
1. Росія.

Ну это то понятно :wink: .
Я имел ввиду другое. За Россию выстпает ВТБ, за Швецию - SEB, за Францию - Индекс или УкрСиб ну и т.д.
Т.е. определить по одному розничному банку от каждой представленной у нас страны.
vitos

Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2009 16:35

квестор написав:
petra1000 написав:

Квесторе!

Це наслідок їхньої нової маркетингової стратегії....хто не знав- повідомляю, що Приват тепер Розрахунковий банк....непогана реакція на непопулярність депозитних послуг... :wink:
"Ніколи не кажи-ніколи"....уся бувша світова банківська верхівка лежить в руїнах...нагадаю, що націоналізований Королівський банк Шотландії теж був НАЙБІЛЬШИЙ по АКТИВАХ...
"Бегемот" має усі шанси, підкріплені щедрим рефом "хвельдшера" вижити.....але серйозним фактором ризику є бюджетні мільярди....дармові гроші...чи не спокусяться акціонери Привату на свій шматок на цьому бенкеті....???
..а своє вміння множити на 0 держву в своїх підприємствах вони блискуче демонструють на Укрнафті.... :roll:

ВОТ это да :!: :?: :roll: :cry: :lol:
Арамат

Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2009 16:48

vitos написав:
квестор написав:
vitos написав:
квестор написав:.

Я имел ввиду другое. За Россию выстпает ВТБ, за Швецию - SEB, за Францию - Индекс или УкрСиб ну и т.д.
Т.е. определить по одному розничному банку от каждой представленной у нас страны.

...ну це вже за власним смаком.....чому, до речі, ВТБ а не Сбєр ?
...а стосовно міцності самих країн походжень...орієнтуйтесь на колег Пурсів і Фітчів... найбільше букв дають зараз Франції, Німечині, Австрії...але це не означає, що деякі , наприклад, грецькі доньки гірші... :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2009 17:15

квестор написав:
vitos написав:
квестор написав:
vitos написав:
квестор написав:.

...ну це вже за власним смаком.....чому, до речі, ВТБ а не Сбєр ?
...а стосовно міцності самих країн походжень...орієнтуйтесь на колег Пурсів і Фітчів... найбільше букв дають зараз Франції, Німечині, Австрії...але це не означає, що деякі , наприклад, грецькі доньки гірші... :wink:

Ну ВТБ это я так что первое в голову пришло, а пришло наверно потому, что у ВТБ филиальная сеть побольше у нас, ну и вообще с узнаваемостью получше плюс хоть сам в Сбер СССР ничего и не потерял но осадочек остался :lol:
vitos

#<1 ... 210211212213214 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє