|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Чет 14 тра, 2009 21:48
квестор написав: Найбільш сміливі відновлять корпоративне кредитування у 2 половині 2009 року... ..
Это как в начале 90-х 
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2347 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Чет 14 тра, 2009 21:51
UA написав:квестор написав: Найбільш сміливі відновлять корпоративне кредитування у 2 половині 2009 року... ..
Это как в начале 90-х 
...так, дуже схоже... 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 тра, 2009 23:06
Господа! Сегодня форуму www.finance.ua исполняется 5 лет. Ровно 5 лет назад 14 мая 2004 года были зарегистрированы три первых участника форума. Это, как я понимаю, были сотрудники сайта FINANCE.UA. А уже 18 мая 2004 года зарегистрировался первый простой смертный под ником КОСТЯ.
-
reef
-
-
- Подякував: 194 раз.
- Подякували: 198 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 тра, 2009 23:49
reef написав:Господа! Сегодня форуму www.finance.ua исполняется 5 лет. Ровно 5 лет назад 14 мая 2004 года были зарегистрированы три первых участника форума. Это, как я понимаю, были сотрудники сайта FINANCE.UA. А уже 18 мая 2004 года зарегистрировался первый простой смертный под ником КОСТЯ.
И только через 4 с лишним года к форуму присоединился Квестор. Как всегда вовремя, чтобы поддержать форумчан в самое нелегкое время! 
-
eromeo
-
-
- Подякував: 55 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 тра, 2009 00:35
petra1000 написав:Глава Эрсте Банка отмечает, что после кризиса в Украине существенно уменьшится количество банков. «Я уверен, что Украине не нужно 182 банка. Однозначно, что в банковской системе будут происходить процессы концентрации, а доля иностранного капитала неизменно расти. По опыту европейских стран в Украине может остаться 50-80 банков», - заявил Йозеф Сикела. http://www.companion.ua/Articles/Conten ... llback=116
Что ж, и концентрация капитала, и увеличение иностранной его дили пойдут системе на пользу. Главное, чтобы этот процесс проходил спокойным темпом и малой кровью.
-
eromeo
-
-
- Подякував: 55 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 тра, 2009 00:53
Подскажите, пожалуйста, кто что знает о Ситибанке или где можно почитать подробную информацию о его деятельности Украине. Если кто подкинет ссылку - Большое Спасибо!
-
Maverik
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 15 тра, 2009 01:08
eromeo написав: Главное, чтобы этот процесс проходил спокойным темпом и малой кровью.
Вот еще интересное мнение:
http://www.kontrakty.com.ua/show/ukr/ar ... 11737.html
за якими ознаками ми зрозуміємо, що криза закінчується?
— Такою ознакою стане багатомісячна тенденція повернення грошей у банки. Якщо я побачу, що в травні, червні та липні люди відкривають депозити — я з упевненістю скажу «Криза минула!». Але це не все. Наступною точною ознакою стане поновлення кредитування економіки банками. Для цього потрібне поновлення підживлення банківської системи ліквідністю з боку НБУ.
Плюс має відбутися успішна державна рекапіталізація хоча б одного банку. І водночас хоча б один із банків, якому держава не зважиться надати гроші, має опинитися у процесі ліквідації, а Фонд гарантування вкладів повинен виплатити його вкладникам депозити. Комбінація цих двох подій — рекапіталізація та ліквідація з подальшою виплатою, стануть для мене третім сигналом про закінчення кризи.
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 15 тра, 2009 08:10
petra1000 написав:eromeo написав: Главное, чтобы этот процесс проходил спокойным темпом и малой кровью.
Вот еще интересное мнение: http://www.kontrakty.com.ua/show/ukr/ar ... 11737.htmlза якими ознаками ми зрозуміємо, що криза закінчується?— Такою ознакою стане багатомісячна тенденція повернення грошей у банки. Якщо я побачу, що в травні, червні та липні люди відкривають депозити — я з упевненістю скажу «Криза минула!». Але це не все. Наступною точною ознакою стане поновлення кредитування економіки банками. Для цього потрібне поновлення підживлення банківської системи ліквідністю з боку НБУ. Плюс має відбутися успішна державна рекапіталізація хоча б одного банку. І водночас хоча б один із банків, якому держава не зважиться надати гроші, має опинитися у процесі ліквідації, а Фонд гарантування вкладів повинен виплатити його вкладникам депозити. Комбінація цих двох подій — рекапіталізація та ліквідація з подальшою виплатою, стануть для мене третім сигналом про закінчення кризи.
Давайте доживём до понедельника....
Возможно будем говорить не об окончании кризиса, а о новом витке..
-
Schmeiser
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 15 тра, 2009 08:34
Schmeiser написав:Давайте доживём до понедельника.... Возможно будем говорить не об окончании кризиса, а о новом витке..
А что в понедельник выборы  ? Я что-то упустил из виду  ?
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 15 тра, 2009 09:44
petra1000 написав:Schmeiser написав:Давайте доживём до понедельника.... Возможно будем говорить не об окончании кризиса, а о новом витке..
А что в понедельник выборы  ? Я что-то упустил из виду  ?
А что выборы - это трагедия? Помоему экономике выборы только на пользу:
о ней начинают заботиться в верхах, всем денег дают, для этого даже из-за границы ввозят больше, чем любых инвестиций.
-
Schmeiser
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему