Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 756757758759760 ... 1612>
Повідомлення Додано: Вів 20 жов, 2009 17:33

Re: Донецкий суд разрешил вообще не погашать валютные кредит

easy написав:
квестор написав:.....бо, потрібно домовлятись з клієнтами а не "судитись"....позичальники , в основному, нормально реагують...на нормальні умови реструктуризації.

Квесторе, в мене є знайомі, які працюють в банках. Так в мене таке враження, що в нас саме позичальникі неадекватні і не хочуть домовлятись, а не банкі. Так що я на стороні банків.

А ще бував в готелі Централь в Донецьку...що Вам сказати...пригадуються слова пісні: "Владімірскій ЦЕНТРАЛ, вєтєр сєвєрний..." :wink:

Ну , если дело лежит в этой плоскости то всегда как правило на крутых пацанов находятся ещё круче которым банк и продаст долг с каким-то дисконтом.
nikis

Подякував: 3 раз.
Подякували: 16 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 жов, 2009 17:41

omontana написав:nikis
Чергова лапша на вуха вкладників, як і в Трансбанку з інвестором Цілитель. Буде вам вкладники і золото Полуботка і золото знайдене в Карпатах, а також кожному по білому мерседесу разом з білими тапками в придачу.

Согласен. Если честно подумал тоже самое.
nikis

Подякував: 3 раз.
Подякували: 16 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 жов, 2009 18:22

Банки друкують звітність за третій квартал і, як завжди в цей період, я приходжу до шановного товариства за коментарем.
Сьогодні мене цікавить думка громадськості про долю "Дельти" у зв'язку з появою дива під назвою "Банк 3/4", 99% якого належать Лагуну Миколі Івановичу.

Щодо звітів, то їх ще мало. Уже зараз можна поставити + за звітність "Банку Кіпру": усі показники на відмінно. Установа дуже зменшилася в розмірах: і активи, і зобов'язання знизилися на ~400 млн грн.
I.De

Подякував: 17 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 жов, 2009 18:50

Re: Донецкий суд разрешил вообще не погашать валютные кредит

easy написав:
квестор написав:.....бо, потрібно домовлятись з клієнтами а не "судитись"....позичальники , в основному, нормально реагують...на нормальні умови реструктуризації.

Квесторе, в мене є знайомі, які працюють в банках. Так в мене таке враження, що в нас саме позичальникі неадекватні і не хочуть домовлятись, а не банкі. Так що я на стороні банків.

А ще бував в готелі Централь в Донецьку...що Вам сказати...пригадуються слова пісні: "Владімірскій ЦЕНТРАЛ, вєтєр сєвєрний..." :wink:

Да , нет уж !
Каждый смотрит со своей колокольни .
Арамат

Повідомлення Додано: Вів 20 жов, 2009 18:50

Забугорний "донор"...завжди поруч.

16:49

УкрСиббанк (Харьков, входит в группу BNP Paribas) получил от Европейского банка реконструкции и развития (ЕБРР) первый транш субординированного долга в размере $50 млн.

Как сообщил председатель правления украинского банка Сергей Наумов журналистам во вторник, общий объем средств субординированного долга, предоставленных ЕБРР УкрСиббанку составит $100 млн.

УкрСиббанк основан в 1990 году. В июле-2009 BNP Paribas S.A (Франция) сконцентрировал 81,42% акций УкрСиббанка, тогда как ЗАО "Украинская металлургическая компания" (Харьков) сократило свою долю до 14,98%.

Согласно данным Нацбанка Украины, к 1 июля 2009 года по размеру общих активов (50,97 млрд грн) УкрСиббанк занимал пятое место среди 184 действовавших в стране банков.

..і це добре ...бо, Укрсибу синдикатик в цьому місяці повернути потрібно ...якраз 55млн.дол....

:wink:
Востаннє редагувалось квестор в Вів 20 жов, 2009 20:05, всього редагувалось 1 раз.
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 жов, 2009 18:54

I.De написав:Банки друкують звітність за третій квартал і, як завжди в цей період, я приходжу до шановного товариства за коментарем.
Сьогодні мене цікавить думка громадськості про долю "Дельти" у зв'язку з появою дива під назвою "Банк 3/4", 99% якого належать Лагуну Миколі Івановичу.

Щодо звітів, то їх ще мало. Уже зараз можна поставити + за звітність "Банку Кіпру": усі показники на відмінно. Установа дуже зменшилася в розмірах: і активи, і зобов'язання знизилися на ~400 млн грн.

..вже висловлювався...."номерний" пацієнт зареєстрований більше року тому...здається п.Лагун збирався ВІПів в ньому обслуговувати...але ..криза... :wink:

ПС...жодної загрози Дельті ...з цього боку ,я не бачу...
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 жов, 2009 20:08

Re: Забугорний "донор"...завжди поруч.

квестор написав:16:49

УкрСиббанк (Харьков, входит в группу BNP Paribas) получил от Европейского банка реконструкции и развития (ЕБРР) первый транш субординированного долга в размере $50 млн.

Как сообщил председатель правления украинского банка Сергей Наумов журналистам во вторник, общий объем средств субординированного долга, предоставленных ЕБРР УкрСиббанку составит $100 млн.

УкрСиббанк основан в 1990 году. В июле-2009 BNP Paribas S.A (Франция) сконцентрировал 81,42% акций УкрСиббанка, тогда как ЗАО "Украинская металлургическая компания" (Харьков) сократило свою долю до 14,98%.

Согласно данным Нацбанка Украины, к 1 июля 2009 года по размеру общих активов (50,97 млрд грн) УкрСиббанк занимал пятое место среди 184 действовавших в стране банков.

..і це добре ...бо, в Укрсибу синдикатик зараз потрібно повертати...якраз 55млн.дол....

:wink:

И не только синдикат:

http://infobanks.com.ua/news/ukrsibbank ... 10-20-2572

Укрсиббанк намерен вовремя погасить рефинансирование НБУ на 1 млрд. гривен 15:11

Входящий в группу крупнейших Укрсиббанк намерен вовремя погасить рефинансирование Национального банка на 1 млрд. гривен.

Об этом на пресс-конференции сообщил председатель правления банка Сергей Наумов.

"Мы пока планируем погашать данное рефинансирование. У нас нет проблем с ликвидностью на сегодняшний день", - сказал он.

:lol: :lol: :lol: Конечно нет проблем если не считать, что новыми кредитам гасятся старые. Так что не только ПУМБ в астрале :lol:
kutuz

Подякував: 2 раз.
Подякували: 97 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 жов, 2009 20:16

kutuz
..Ви ж знаєте...реф в розумних межах- це ліки...а ось коли "занадто" то "нездраво"..
..тим паче, брав він його у лютому..і чесно тоді громадськість повідомив...і не тільки він..
...на відміну від деяких.. :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 жов, 2009 20:27

квестор написав:kutuz
..Ви ж знаєте...реф в розумних межах- це ліки...а ось коли "занадто" то "нездраво"..
..тим паче, брав він його у лютому..і чесно тоді громадськість повідомив...і не тільки він..

Я ж не спорю Квестор, меня улыбнула фраза председателя правления банка "Мы пока планируем погашать данное рефинансирование. У нас нет проблем с ликвидностью на сегодняшний день" :D , и тут же в другой микрофон говорит о 100 млн. субординированного долга, предоставленных ЕБРР, помоему он лукавит, не правда ли ?
kutuz

Подякував: 2 раз.
Подякували: 97 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 жов, 2009 20:34

kutuz написав:
квестор написав:kutuz

Я ж не спорю Квестор, меня улыбнула фраза председателя правления банка "Мы пока планируем погашать данное рефинансирование. У нас нет проблем с ликвидностью на сегодняшний день" :D , и тут же в другой микрофон говорит о 100 млн. субординированного долга, предоставленных ЕБРР, помоему он лукавит, не правда ли ?

..ну, не зовсім..
..їм більше потрібен додатковий капітал...а не просто гроші.. :wink:
квестор

Профіль

#<1 ... 756757758759760 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему