|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 20 жов, 2009 17:33
easy написав:квестор написав:.....бо, потрібно домовлятись з клієнтами а не "судитись"....позичальники , в основному, нормально реагують...на нормальні умови реструктуризації.
Квесторе, в мене є знайомі, які працюють в банках. Так в мене таке враження, що в нас саме позичальникі неадекватні і не хочуть домовлятись, а не банкі. Так що я на стороні банків. А ще бував в готелі Централь в Донецьку...що Вам сказати...пригадуються слова пісні: "Владімірскій ЦЕНТРАЛ, вєтєр сєвєрний..." 
Ну , если дело лежит в этой плоскости то всегда как правило на крутых пацанов находятся ещё круче которым банк и продаст долг с каким-то дисконтом.
-
nikis
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 16 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 жов, 2009 17:41
omontana написав:nikis Чергова лапша на вуха вкладників, як і в Трансбанку з інвестором Цілитель. Буде вам вкладники і золото Полуботка і золото знайдене в Карпатах, а також кожному по білому мерседесу разом з білими тапками в придачу.
Согласен. Если честно подумал тоже самое.
-
nikis
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 16 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 жов, 2009 18:22
Банки друкують звітність за третій квартал і, як завжди в цей період, я приходжу до шановного товариства за коментарем.
Сьогодні мене цікавить думка громадськості про долю "Дельти" у зв'язку з появою дива під назвою "Банк 3/4", 99% якого належать Лагуну Миколі Івановичу.
Щодо звітів, то їх ще мало. Уже зараз можна поставити + за звітність "Банку Кіпру": усі показники на відмінно. Установа дуже зменшилася в розмірах: і активи, і зобов'язання знизилися на ~400 млн грн.
-
I.De
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 жов, 2009 18:50
easy написав:квестор написав:.....бо, потрібно домовлятись з клієнтами а не "судитись"....позичальники , в основному, нормально реагують...на нормальні умови реструктуризації.
Квесторе, в мене є знайомі, які працюють в банках. Так в мене таке враження, що в нас саме позичальникі неадекватні і не хочуть домовлятись, а не банкі. Так що я на стороні банків. А ще бував в готелі Централь в Донецьку...що Вам сказати...пригадуються слова пісні: "Владімірскій ЦЕНТРАЛ, вєтєр сєвєрний..." 
Да , нет уж !
Каждый смотрит со своей колокольни .
-
Арамат
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 20 жов, 2009 18:50
16:49
УкрСиббанк (Харьков, входит в группу BNP Paribas) получил от Европейского банка реконструкции и развития (ЕБРР) первый транш субординированного долга в размере $50 млн.
Как сообщил председатель правления украинского банка Сергей Наумов журналистам во вторник, общий объем средств субординированного долга, предоставленных ЕБРР УкрСиббанку составит $100 млн.
УкрСиббанк основан в 1990 году. В июле-2009 BNP Paribas S.A (Франция) сконцентрировал 81,42% акций УкрСиббанка, тогда как ЗАО "Украинская металлургическая компания" (Харьков) сократило свою долю до 14,98%.
Согласно данным Нацбанка Украины, к 1 июля 2009 года по размеру общих активов (50,97 млрд грн) УкрСиббанк занимал пятое место среди 184 действовавших в стране банков.
..і це добре ...бо, Укрсибу синдикатик в цьому місяці повернути потрібно ...якраз 55млн.дол....

Востаннє редагувалось квестор в Вів 20 жов, 2009 20:05, всього редагувалось 1 раз.
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 жов, 2009 18:54
I.De написав:Банки друкують звітність за третій квартал і, як завжди в цей період, я приходжу до шановного товариства за коментарем. Сьогодні мене цікавить думка громадськості про долю "Дельти" у зв'язку з появою дива під назвою "Банк 3/4", 99% якого належать Лагуну Миколі Івановичу.
Щодо звітів, то їх ще мало. Уже зараз можна поставити + за звітність "Банку Кіпру": усі показники на відмінно. Установа дуже зменшилася в розмірах: і активи, і зобов'язання знизилися на ~400 млн грн.
..вже висловлювався...."номерний" пацієнт зареєстрований більше року тому...здається п.Лагун збирався ВІПів в ньому обслуговувати...але ..криза...
ПС...жодної загрози Дельті ...з цього боку ,я не бачу...
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 жов, 2009 20:08
квестор написав:16:49 УкрСиббанк (Харьков, входит в группу BNP Paribas) получил от Европейского банка реконструкции и развития (ЕБРР) первый транш субординированного долга в размере $50 млн. Как сообщил председатель правления украинского банка Сергей Наумов журналистам во вторник, общий объем средств субординированного долга, предоставленных ЕБРР УкрСиббанку составит $100 млн. УкрСиббанк основан в 1990 году. В июле-2009 BNP Paribas S.A (Франция) сконцентрировал 81,42% акций УкрСиббанка, тогда как ЗАО "Украинская металлургическая компания" (Харьков) сократило свою долю до 14,98%. Согласно данным Нацбанка Украины, к 1 июля 2009 года по размеру общих активов (50,97 млрд грн) УкрСиббанк занимал пятое место среди 184 действовавших в стране банков. ..і це добре ...бо, в Укрсибу синдикатик зараз потрібно повертати...якраз 55млн.дол.... 
И не только синдикат:
http://infobanks.com.ua/news/ukrsibbank ... 10-20-2572
Укрсиббанк намерен вовремя погасить рефинансирование НБУ на 1 млрд. гривен 15:11
Входящий в группу крупнейших Укрсиббанк намерен вовремя погасить рефинансирование Национального банка на 1 млрд. гривен.
Об этом на пресс-конференции сообщил председатель правления банка Сергей Наумов.
"Мы пока планируем погашать данное рефинансирование. У нас нет проблем с ликвидностью на сегодняшний день", - сказал он.
 Конечно нет проблем если не считать, что новыми кредитам гасятся старые. Так что не только ПУМБ в астрале 
-
kutuz
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 97 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 жов, 2009 20:16
kutuz
..Ви ж знаєте...реф в розумних межах- це ліки...а ось коли "занадто" то "нездраво"..
..тим паче, брав він його у лютому..і чесно тоді громадськість повідомив...і не тільки він..
...на відміну від деяких.. 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 жов, 2009 20:27
квестор написав:kutuz..Ви ж знаєте...реф в розумних межах- це ліки...а ось коли "занадто" то "нездраво".. ..тим паче, брав він його у лютому..і чесно тоді громадськість повідомив...і не тільки він.. ...на відміну від деяких.. 
Я ж не спорю Квестор, меня улыбнула фраза председателя правления банка "Мы пока планируем погашать данное рефинансирование. У нас нет проблем с ликвидностью на сегодняшний день"  , и тут же в другой микрофон говорит о 100 млн. субординированного долга, предоставленных ЕБРР, помоему он лукавит, не правда ли ?
-
kutuz
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 97 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 жов, 2009 20:34
kutuz написав:квестор написав:kutuz..Ви ж знаєте...реф в розумних межах- це ліки...а ось коли "занадто" то "нездраво".. ..тим паче, брав він його у лютому..і чесно тоді громадськість повідомив...і не тільки він.. ...на відміну від деяких.. 
Я ж не спорю Квестор, меня улыбнула фраза председателя правления банка "Мы пока планируем погашать данное рефинансирование. У нас нет проблем с ликвидностью на сегодняшний день"  , и тут же в другой микрофон говорит о 100 млн. субординированного долга, предоставленных ЕБРР, помоему он лукавит, не правда ли ?
..ну, не зовсім..
..їм більше потрібен додатковий капітал...а не просто гроші.. 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
|