Що ж до прогнозів то перспективи фунту туманні, але напевно нижче 1.2 наврядчи? Це буде подарунок англійцям за вихід з єврозони. Але Англія не є сировинною країною, вона імпортує інтелектуальні та високотехнічні речі? Отже спуск це недостачі у всьому.
ще має потенціал росту якраз до наступного засідання РБНЗ 11/08
ризикові настрої, здорова економічна стата та порівняно високі % ставки штовхатимуть його далі - до ... чергового урізання Official Cash Rate (OCR)(з 10/03/16, зараз 2,25 %)
% ставки та курси валют нерозривно пов*язані поміж собою, єдине, ринок капіталу (з інструментами фіксованої доходності) набагато ширший за обсягами та глибший за рівнем ліквідності у порівнянні з форексом ...
зниження % ставок продовжується за усіма емітентам по всій довжині кривої :
ЛОБ 99% впевненості було у тому, що ціна відіб"ється, хоч підтвердження я не дочекався (спати хтів). Корекція відбулась до класичного рівня підтримки 0,7580. Розвороту не відбулось, хоча могло, мабуть ставки завадили. Щодо впливу ставок на аптренд, то в мене теж виникли аналогічні думки, хоч і без впевненості. NZD я не цікавився, схоже що дарма.
загалом дуже схоже на розворот 5-ти річного низхідного тренду AUD :
Vic звичайно, продаж на рості за сигналами від рівнів спротиву теж має місце, але грамотніше в аптренді купувати з відкатів, аніж зайвий раз випробувати вдачу
окрім того, є купа цікавих крос-курсів оминаючи USD, що надають часом виважені точки входу на середньостроковму горизонті з потенціалом ходи у 10-15 %
зокрема, визріває на продаж NZD/CAD (сьогодні давали тактичний рівень) - гірше AUD/CAD, нагадаю ще про CAD/NOK (short), NOK/SEK (long)
ринок форекс ширший та набагато цікавіший за один відомий нам EUR/USD
ЛОБ У мене в терміналі NZD взагалі немає, а більшість кросів мають завеликі спреди.
З того що є, з умовно прийнятними спредами звернув увагу на: CAD/JPY (вже відбулось 4 етапи зниження з грудня 2014 р., а тепер корекція може призвести до розвороту?), EUR/AUD (може відбитись від сильної підтримки 1,4475 з рухом в 1000 п.?). Проблема, в тому, чи буде відбиття від 1,4475, чи нижчого рівня...