Днiстер Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 45678 ... 37>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Днiстер Банк - БАНКРОТ 2 5 26
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
65%
17
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
0
0
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
15%
4
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
4%
1
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
15%
4
Всього голосів : 26
Повідомлення Додано: Суб 18 лип, 2009 16:51

Тiльки велике питання, чи у ФГВ залишаться ресурси, так як першими у черзi до банкрутства стоять такi гiганти як Надра та Укрпромбанк. У них незабаром закiнчуеться мораторiй по зобовязанням
Arsene Wenger

Повідомлення Додано: Суб 18 лип, 2009 17:42

Не знаю, чи до банкрутства доведуть Надра і Укрпром, бо в мене там теж інтерес певний є. Але заяви Шаповала, що ще принаймні в 20-30 банках будуть вводити ТА, свідчать, що панькатись з карликами ніхто не збирається
ostrig

Подякував: 8 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 лип, 2009 12:28

Надру и Укрпром скорее всего не пустять на ликвидацию в этом году, т.е. до выборов. Как минимум потому, что в ФГВ денег нету на эти 2 банка. Скорее всего будут тянуть, врать и т.д. но не ликвидировать. Никому не надо перед выборами черных пятен на встречах с избирателями. Но в этом гондурасе все возможно.
А вот ликвидировать 10-15-20 малышей типа Днестр - это возможно даже и продуманный план, так как денег ФГВ на них хватит, и десятки довольных и благодарных избирателей по всей Украине будут прославлять ум за разум наших отцов.
Тут другое интересно, а именно то, что деятельность руководства таких банка будет накрыта и закрыта. А через 5 лет появится новые аферы под другими названиями.
cardoso

Подякував: 216 раз.
Подякували: 69 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 лип, 2009 13:43

Сума в мене більша 150000грн., що зробити попали. А судитись всеодно буду, адвокат за роботу запросив 1000у.о. гроші наперед, нормально? Так що від його послуг відказався чекаю на рішення апел.суду, а в банк не ходжу щоб не нервуватися.
dnister

Повідомлення Додано: Нед 19 лип, 2009 13:50

В Вашей случае лучше искать варианты зачета с кредитчиками банка. Потереяте, но часть вернете. Через суд Вы получите большую дулю. ДВС ничего Вам не вернет с корсчета, а имущества у банку НЕТУ.
cardoso

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 лип, 2009 14:04

cardoso
Те, що тянути будуть з Надрами, це також ясно, але надра і укрпром - це біля 2 млн. вкладників, які теж мовчки сидіти не будуть. Як вони закон про піврічний мораторій обійдуть , я не знаю. А дністер потоплять, чого я їм успішно і бажаю.
ostrig

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 лип, 2009 14:12

dnister
Такі гроші треба платити, якщо адвокат гарантує Вам швидке рішення справи в суді першої інстанції, і заперечення на апеляцію а Апеляційному суді, який, як правило, залишає рішення в силі. Щоб на момент 17 жовтня в вас було відкрите провадження Виконавчої служби. Інакше це за 100-150 баксів любий грамотний молодий адвокат- студент старшокурсник зробить. До речі, це не кримінальна справа, тому адвокатської ліцензії не вимагається. Пошукайте на інших гілках зразки позовних заяв, там нічого складного не має.
А саме цікаве, що навіть як нам нічого не вернуть, ми все одно через 5-10 років понесем гроші в банки... І ще раз будемо ставати на такі самі граблі.
ostrig

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 лип, 2009 15:06

ostrig написав:dnister
Такі гроші треба платити, якщо адвокат гарантує Вам швидке рішення справи в суді першої інстанції, і заперечення на апеляцію а Апеляційному суді, який, як правило, залишає рішення в силі. Щоб на момент 17 жовтня в вас було відкрите провадження Виконавчої служби. Інакше це за 100-150 баксів любий грамотний молодий адвокат- студент старшокурсник зробить. До речі, це не кримінальна справа, тому адвокатської ліцензії не вимагається. Пошукайте на інших гілках зразки позовних заяв, там нічого складного не має.
А саме цікаве, що навіть як нам нічого не вернуть, ми все одно через 5-10 років понесем гроші в банки... І ще раз будемо ставати на такі самі граблі.

У Вас неправильно раставлены акценты. Получить решение суда - это одно и самое простое. Т.е. это действительно може сделать даже новичок и необязательно юрист. Дело только в цене вопроса. Но адвокат за вознаграждение сделает это пошустрее.

А вот взыскание - это самое главное и надо прогнозировать вперед. Скажу сразу, что мои знакомые получив исп.документ и при очень приличных связях не могут ничего взять у банка. Т.е. СОВСЕМ ничего. Там полный и глобальный ноль.

Насчет 5-10 лет. Думаю, что намного раньше. Банки с иностранным капиталом сейчас активно собирают депо. Думаю, что этот процес усилится. Впрочем, для этого все и делалось.
cardoso

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 лип, 2009 15:09

ostrig написав:cardoso
Те, що тянути будуть з Надрами, це також ясно, але надра і укрпром - це біля 2 млн. вкладників, які теж мовчки сидіти не будуть. Як вони закон про піврічний мораторій обійдуть , я не знаю. А дністер потоплять, чого я їм успішно і бажаю.

Уже сидят тихо. Так устроен человек, что со временем все забывается. Ведь неспроста Надру и Укрпром завалили в начале 2009 года. Народ пометался, побузил, повозмушался. Потом часть смирилась и т.д. Тем более, что в генпамяти украинца это не первый кидок. И наверное непоследний.

А мораторий могут и продлить.Эти могут.
cardoso

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 лип, 2009 18:33

cardoso написав:В Вашей случае лучше искать варианты зачета с кредитчиками банка. Потереяте, но часть вернете. Через суд Вы получите большую дулю. ДВС ничего Вам не вернет с корсчета, а имущества у банку НЕТУ.

Де шукати кредитчикiв? На УкрДепоБiржi ще таких не зустрiчав
Arsene Wenger

#<1 ... 45678 ... 37>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми