|
Арма Банк БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Пон 28 вер, 2009 11:51
Супер! Давно чекав. Нарешті отримаю свої гроші. Правда, по курсу НБУ. Але краще синиця в жмені, ніж журавель в небі.
-
DIV
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 635 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 вер, 2009 11:55
Банк "Арма" ликвидируют?
Временный администратор киевского банка «Арма» Александр Довгополюк подал в НБУ предложение об отзыве у финучреждения банковской лицензии
«Временный администратор считает дальнейшее существование банка «Арма» нецелесообразным и предлагает отозвать лицензию», – сообщил «ДЕЛУ» начальник управления кризисного менеджмента НБУ Юрий Петров. По сути, отзыв банковской лицензии означает, что регулятор начнет процедуру ликвидации банка
да сколько ж это будет длиться? неужели нельзя принять какие-то меры, сыпятся все банки подряд. Хоть самые крупные живут....
http://www.proanalysis.info/news.php?id=1302
-
kAmentator
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 28 вер, 2009 12:10
kAmentator
Ви про що? Хто сиплеться? Арма - банкрот. Її треба ліквідувати. Є інші банки, надійніші, вони виживуть. Крапка.
-
DIV
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 вер, 2009 13:34
Пусть выживут не все, а только 10-50 банков, но для нас это реальный выход, а так повторения можно ждать еще не один раз
-
Чукча
-
-
- Подякував: 31 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 вер, 2009 13:41
Хочу розказати дну цікаву історію !
01.10.2008 року я був прийнятий на посаду Головного спеціаліста Департаменту Інформаційних технологій Відділення «Львівське регіональне управління» Товариства з Обмеженою відповідальністю Комерційного Банку «АРМА». З відповідним посадовим окладом в перший місяць все було як кажуть «Ок». Але з наступного місяця моя заробітна плата «чомусь» знизилась, і це був тільки початок.
Таке безпідставне зменшення заробітної плати відбувалося у всіх працівників Львівського відділення банку. Після неодноразових спроб з’ясовувати в Головному банку чому так, отримали наказ «Про зменшення розміру посадових окладів» який прийшов в кінці січня (але чомусь сам наказ була зареєстрований листопадом).
Але далі було ще цікавіше, після наказу «про зменшення» прийшло так зване «розпорядження» про скорочення витрат по Банку. У всіх працівників було якесь «погане» передчуття і коли ми неодноразово зверталися до Головного банку з проханням роз’яснити дану ситуацію, нас «заспокоювали», та середині березня засобами електронної пошти було отримано «Рекомендації для роз’яснення клієнтам банку в зв’язку з закриттям Відділення «Львівське регіональне управління» ТОВ КБ «АРМА»».
Від Начальника департаменту по розвитку філіальної мережі яка приїхала закривати Львівське відділення, отримавши від неї трудову книжку з відповідним записом, довідку про заробітну плату, особовий рахунок, копію наказу про прийняття на роботу та копію наказу про звільнення.
Разом з заявою про звільнення було надано заяву з вказаними реквізитами про перерахування залишку з зарплатної картки. Нас запевнили, що розрахунок з нами в повному обсязі буде проведено з нами до 06 квітня 2009 року на вказані нами реквізити, але грошей так і не було.
Після неодноразових звернень до Головного банку з проханням провести зі мною розрахунок отримувалась одна і та сама відповідь «В банку тимчасова адміністрація».
Тоді 27 квітня мною було подано Позовну заяву в Залізничний суд м. Львова, та всі відповідні документи, а саме, довідка про заробітну плату та копію заяви на перерахування коштів. На момент засідання за Головним банком лишився борг, я до сих пір не отримав залишок з зарплатної карточки, компенсацію за невикористану відпустку На засіданні суду я взнав що Головний банк вислав в Залізничний суд м. Львова Заперечення на позовну заяву, в якому, чесно скажу був написаний повний абсурд, Повторне засідання було призначено на 9 вересня 2009 року, на яке представники банку знову не з’явилися.
Підкажіть будь ласка що мені робити ? Або якимось чином допоможіть мені вирішити дану проблему! Так як пошуки нової роботи на сьогоднішній день позитивних результатів не дали, а в Обласний центр зайнятості стати на облік я не можу, Головний банк до сих пір не «МОЖЕ» вислати мені нову довідку.
-
Notn
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 28 вер, 2009 14:42
Жах! Ця кантора кинула не лише клієнтів, а навіть своїх працівників. НБУ, якомога скоріше ліквідуйте Арму!
-
DIV
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 вер, 2009 16:14
DIV написав:Жах! Ця кантора кинула не лише клієнтів, а навіть своїх працівників. НБУ, якомога скоріше ліквідуйте Арму!
о том, что Арма не жилец, было известно еще прошлой осенью, - поэтому тупым НБУшникам надо было не ВА вводить, а сразу ликвидировать. 
-
cuteman
-
-
- Подякував: 334 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 вер, 2009 16:24
Notn написав:Хочу розказати дну цікаву історію !
01.10.2008 року я був прийнятий на посаду Головного спеціаліста Департаменту Інформаційних технологій Відділення «Львівське регіональне управління» Товариства з Обмеженою відповідальністю Комерційного Банку «АРМА». З відповідним посадовим окладом в перший місяць все було як кажуть «Ок». Але з наступного місяця моя заробітна плата «чомусь» знизилась, і це був тільки початок. Таке безпідставне зменшення заробітної плати відбувалося у всіх працівників Львівського відділення банку. Після неодноразових спроб з’ясовувати в Головному банку чому так, отримали наказ «Про зменшення розміру посадових окладів» який прийшов в кінці січня (але чомусь сам наказ була зареєстрований листопадом). Але далі було ще цікавіше, після наказу «про зменшення» прийшло так зване «розпорядження» про скорочення витрат по Банку. У всіх працівників було якесь «погане» передчуття і коли ми неодноразово зверталися до Головного банку з проханням роз’яснити дану ситуацію, нас «заспокоювали», та середині березня засобами електронної пошти було отримано «Рекомендації для роз’яснення клієнтам банку в зв’язку з закриттям Відділення «Львівське регіональне управління» ТОВ КБ «АРМА»». Від Начальника департаменту по розвитку філіальної мережі яка приїхала закривати Львівське відділення, отримавши від неї трудову книжку з відповідним записом, довідку про заробітну плату, особовий рахунок, копію наказу про прийняття на роботу та копію наказу про звільнення. Разом з заявою про звільнення було надано заяву з вказаними реквізитами про перерахування залишку з зарплатної картки. Нас запевнили, що розрахунок з нами в повному обсязі буде проведено з нами до 06 квітня 2009 року на вказані нами реквізити, але грошей так і не було. Після неодноразових звернень до Головного банку з проханням провести зі мною розрахунок отримувалась одна і та сама відповідь «В банку тимчасова адміністрація». Тоді 27 квітня мною було подано Позовну заяву в Залізничний суд м. Львова, та всі відповідні документи, а саме, довідка про заробітну плату та копію заяви на перерахування коштів. На момент засідання за Головним банком лишився борг, я до сих пір не отримав залишок з зарплатної карточки, компенсацію за невикористану відпустку На засіданні суду я взнав що Головний банк вислав в Залізничний суд м. Львова Заперечення на позовну заяву, в якому, чесно скажу був написаний повний абсурд, Повторне засідання було призначено на 9 вересня 2009 року, на яке представники банку знову не з’явилися. Підкажіть будь ласка що мені робити ? Або якимось чином допоможіть мені вирішити дану проблему! Так як пошуки нової роботи на сьогоднішній день позитивних результатів не дали, а в Обласний центр зайнятості стати на облік я не можу, Головний банк до сих пір не «МОЖЕ» вислати мені нову довідку.
улыбнуло))))
-
GADFLY
-
2
-
- Подякував: 524 раз.
- Подякували: 706 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 28 вер, 2009 17:28
Ya zhe govoril chto PETRUS mutnaya kantora.... (est opyt obschenia). Likvidatsia - dlia nas luchshii variant !!!
-
a_sk
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 28 вер, 2009 18:46
DIV написав:Жах! Ця кантора кинула не лише клієнтів, а навіть своїх працівників. НБУ, якомога скоріше ліквідуйте Арму!
И этому банку я доверил свои деньги. После такого тяжело казаться умным.
-
nalim
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 651 раз.
-
-
Профіль
-
-
|