foxi написав:Бессовесный бред и наклеп! Всем выдают!!!! Как не стыдно тупо ВРАТЬ!
Шановний! Щось Ви якийсь знервований.....То ж не Вам, а мені грощі не віддают..
то мені тут скан угоди викласти аби Ви повірили?
Шануймося...
|
|
![]()
Шановний! Щось Ви якийсь знервований.....То ж не Вам, а мені грощі не віддают.. то мені тут скан угоди викласти аби Ви повірили? Шануймося...
![]()
продовження. Вівторок- грошей нема. Учора -у понеділок-хоч передзвонили-попередили. Сьогодні приходжу до банку- кажуть що не купили валюту. Бо УкрТелеком з ранку не працював. Питаю- а стільниковий зв*язок- модеми усілякі там..... розводять руками.... Довелося вже на нервах проводити усі перемови....Знайшли у касі тисячу....Забрав..... Обіцяють завтра вже напевно.... побачимо.....
![]() У середу гроші -таки виплатили.
З погляду на цю "епопєю" залишилося питання- чи то недбалість персоналу, чи то стан банку- що у обласній філії зовсім немає у касі ВКВ? Навіть якщо немає позиції на продаж, то щось повинно бути завжди...-на виплату тих самих депозитів або зняття готівки з платіжних карток і таке інше. А тут пуста каса.....
![]() Ну Вот, а Вы переживали! Я за Вас очень рада! А проблемы есть во во всех банках! Все будет хорошо!
![]()
А в Вашем договоре прописана пеня за несвоевременно выплаченый депозит? ![]() foxi- дякую. чи Ви працівник (ця)?
Exotic-ні , не прописана. Депозит був річний- ще "докризовий"
![]() Постановлением Правления Национального банка Украины ПАО "МЕГАБАНК" предоставлено предварительное разрешение на приобретение статуса банка с иностранным капиталом. Об этом сообщил начальник Главного управления ценных бумаг и фондового рынка "Мегабанка" Алексей Яценко.
![]() 23 сентября 2009 года согласно договору, подписанному Директором ЕБРР по связям с банками Жан-Марком Петершмитом и председателем Правления ПАО "МЕГАБАНК" Еленой Жуковой, ЕБРР предоставит "МЕГАБАНКУ" кредит на сумму 15 млн. долларов США сроком на 5 лет. Цель предоставления денежных средств - финансирование малого и среднего бизнеса Украины.
![]() ХАРКІВ, 24 вересня. /Володимир Фоменко - УКРІНФОРМ/. Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) і "Мегабанк" підписали в Харкові кредитний договір про надання українському банку п'ятирічного кредиту на підтримку підприємств малого і середнього бізнесу в розмірі 15 млн дол. США. Про це кореспондентові УКРІНФОРМу повідомили сьогодні в "Мегабанку".
Як заявив при підписанні документа директор Європейського банку реконструкції та розвитку у зв'язках з банками Жан-Марк Петершміт, "Мегабанк" - дуже надійна фінансова установа, яка має всі складові, щоб успішно розвиватися в майбутньому. За його словами, ЄБРР, вибираючи банк-партнера для інвестування, передусім, шукає банки в здоровому фінансовому становищі. Крім того, в них має бути сильний менеджмент і добре налагоджена система роботи. Важливо також, щоб ці фінансові установи надавали своїм клієнтам широкий спектр послуг. "Всі ці критерії притаманні "Мегабанку", - підкреслив Жан-Марк Петершміт.
|
|