Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Oktawa написав:Без комиссии пополнить наличкой хамелеон можно только в банкомате Альфы или есть другие варианты?
EasyPay должно быть - надо смотреть, что на экране. терминалы Привата по идее.
давно не пополнял, поэтому так осторожно
Термінали самообслуговування партнерів Альфа-Банку – EasyPay, City24, ПриватБанк – додатковий спосіб поповнити дебетову картку, якщо у тебе готівка. Знаходь найближчий термінал партнерів Альфа-Банку, поповнюй дебетові картки БЕЗ КОМІСІЇ в мережах EasyPay, City24 та ПриватБанк.
Oktawa написав:Без комиссии пополнить наличкой хамелеон можно только в банкомате Альфы или есть другие варианты?
EasyPay должно быть - надо смотреть, что на экране. терминалы Привата по идее.
давно не пополнял, поэтому так осторожно
Термінали самообслуговування партнерів Альфа-Банку – EasyPay, City24, ПриватБанк – додатковий спосіб поповнити дебетову картку, якщо у тебе готівка. Знаходь найближчий термінал партнерів Альфа-Банку, поповнюй дебетові картки БЕЗ КОМІСІЇ в мережах EasyPay, City24 та ПриватБанк.
Alfa_Bank написав: Поповнення дебетових та кредитних карт через термінали EasyPay, City24, ПриватБанк буде без комісії.
Сделайте возможность бесплатного пополнения через Приват24 Приватбанка. Передайте пожалуйста разработчикам. На данный момент бесплатное пополнение только через терминалы Приватбанка.
Alfa_Bank написав: Поповнення дебетових та кредитних карт через термінали EasyPay, City24, ПриватБанк буде без комісії.
Сделайте возможность бесплатного пополнения через Приват24 Приватбанка. Передайте пожалуйста разработчикам. На данный момент бесплатное пополнение только через терминалы Приватбанка.
На даний момент є домовленість тільки за термінали, а подібних планів на Приват24 нема.
ukr0014959 написав:Спробував Хамелеон, в лаунжах, все чудово працює. В парі з карткою тревел, дуже добре виходить. Мав двогодинні пересадки і кожен раз чекав літак в чудових лаунжах. Лаунж в Різі, поки що найкращий з тих де я був.
Маю питання, хто знає, два візити на рік, як рахуються? 2021 рік? чи рік від видачі картки? чи від першого візита?
І як, що я зараз закрию Хамелеона, а відкрию через 2 місяці, буду мати нові візити?
Супер ! А підкажіть, карту показували фізично чи Qr-код з додатку Лоунжа ? Чи користувались безкоштовним пакуванням ? Просто 13.10 буде можливість спробувати плюшки ящірки.....хотілося б не потрапити у халепу. П.С. Лоунж Бориспіля нормас ?
ukr0014959 написав:Маю питання, хто знає, два візити на рік, як рахуються? 2021 рік? чи рік від видачі картки? чи від першого візита?
Календарный год. Ну и обычно формально это выглядит так: "Предложение для премиальных карт Visa Platinum, Visa Signature, Visa Infinite и Visa Platinum Business действует по 31 декабря 2021", а потом продляют на очередной год.
ukr0014959 написав:І як, що я зараз закрию Хамелеона, а відкрию через 2 місяці, буду мати нові візити?
Визиты идут по карте, так что переоткрытие должно начать отсчет с нуля.
lov2108 написав:Супер ! А підкажіть, карту показували фізично чи Qr-код з додатку Лоунжа ?