Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
moveton написав:только при пополнении наличкой или с приватовских карт тоже?
Терминале Привата можно без комиссии пополнить карту Альфа с карты Привата (в том числе и собственными с Уни).
Вы не подскажите, как долго проводятся деньги по счету при пополнении через терминалы?
Якщо термінал-партнер (EasyPay/City24/Приватбанк) по банеру для поповнення карток Альфи в робочий день до 19:00, то зарахування і на баланс і на рахунок протягом 15 хв, якщо після 19:00, або у вихідний, то на баланс протягом 15 хв, а на рахунок наступним робочим днем
vpchelko написав:Пополнял через приложение Sense с карты другого банка, лимитом не пользовался.
мне сказали - 3 раб дня для решения. Итого, плюс праздник, 19.10 ждём орехи
Раз такое дело, сходил и я в чат по тому же поводу. Мне уже обещали, что дадут не далее, чем завтра. Так что может и не придётся следующей недели ждать.
vpchelko написав:Пополнял через приложение Sense с карты другого банка, лимитом не пользовался.
мне сказали - 3 раб дня для решения. Итого, плюс праздник, 19.10 ждём орехи
Раз такое дело, сходил и я в чат по тому же поводу. Мне уже обещали, что дадут не далее, чем завтра. Так что может и не придётся следующей недели ждать.
Ми готуємо масове рішення проблеми, постараємось всім до нарахувати бонуси 13/10
Шановні, а як мона підняти ліміт по Максимці 2.0 ? Персмен допоможе ? Бо кажуть що банк сам переглядає периодично ліміти. Хочу придбати по ЛР яблуфон....